Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

xaxaxa

vidim da vas je Laki zaintrigirao. takav je to macak. uvek izaziva paznju :)

Na slici makar deluje glavatije od ruske plave a istovremeno i da dlaka nije dovoljno gusta da bude britanska... tako da možda kartuzijska (chatreux)? :)

ili mozda Korat cat ;) ?

Kakogod, Lakica je prava rasna, pedigrirana macka. Bar on to tako misli xaxa
A to znaci da se tako i ponasa. Nadmeno i prepotentno :).

A udomljen je sa ulice ccc. Ali krv nije voda :)

Nekad davno kad sam bio mlad, fit i vizljast :)

Prilozi

• IMG_20160618_184225272.jpg
    IMG_20160618_184225272.jpg
    347.9 KB · Pregleda: 203
Poslednja izmena:
@Pirate "Sakrio" si mu boju i oblik očiju da ne možemo zaključak da izvučemo šta nije sigurno :D

Katarina ili Kety, ćerka je krstila. Sad će krajem aprila napuniti prvu godinu, oktobra prošle godine sterilisana i sada vodi bezbrižan i probirljiv život, živi u kući i napolju. Njena majka ih je okotila tu u dvorištu, i bilo ih je troje, i jedan dan nije ih bilo u dvorištu, sutra pojavi se ovo jedno i tu i ostade. A pre nje čuvali smo mačora 3 godine, i nedelju dana pre nego što će se ova mačka okotiti on je nestao, da li je to neki njihov dogovor, ko zna.

A i majstor je da nadje mesto za spavanje, eno je iznad kabine. Toplo i sigurno.

Poslednja izmena:
IMG-b7f06fc0b989f733f646859fd3f1b091-V.jpg
IMG-eabbbaf2f90baa5dedfdaa7a7fd9db53-V.jpg
Autohtona balkanska maca Micika sad ima 6 mačića starih 7 dana. Svaki savet u vezi sterilizacije i udomljavanja bi mi dobrodošao.

Poslednja izmena:
Sterilizaciju kada odradi veterinar za dva dana mačka se sredi. Kada se uradi intervencija mačka mora biti u transporteru zatvorena još nekoliko sati čak i kada prodje anestezija. Raspitaj se u tvom mestu možda neka vet ambulanta ima i besplatnu sterilizaciju. Ali to moraš videti krajem meseca jer početkom narednog meseca termini se brzo popune, pa da se prijaviš na vreme.

a za udomljavanje macaka, imas na twiterru (bas se tako zove nalog) kao i razne FB naloge. mozes i da polepis po banderama u komsiluku :)

Preporuka za neke jeftinije granule za macke.
Imam ih 5, pri tom hranim i komsijsku i jednog ulicnog macka od skoro.
Naravno i ulicnog psa 😅
Viskas upravo poskupeo i to za 30-40%, bilo bi lepo pronaci neku ok alternativu, mada naravno nije smak sveta.
Ne hrane se samo granulama, tu su i kesice i domaca hrana, meso itd, ali granule su najbitnije i najprakticnije, sipas i ne mislis.
Viskas trenutno 250din - 500g.
3kg mi traje oko 2 nedelje.
Ima li neko predlog vredan pomena?

Preporuka za neke jeftinije granule za macke.
Imam ih 5, pri tom hranim i komsijsku i jednog ulicnog macka od skoro.
Naravno i ulicnog psa 😅
Viskas upravo poskupeo i to za 30-40%, bilo bi lepo pronaci neku ok alternativu, mada naravno nije smak sveta.
Ne hrane se samo granulama, tu su i kesice i domaca hrana, meso itd, ali granule su najbitnije i najprakticnije, sipas i ne mislis.
Viskas trenutno 250din - 500g.
3kg mi traje oko 2 nedelje.
Ima li neko predlog vredan pomena?
Ja sam neke ulične kerove hranio granulama iz Maxija

ima onih u pet shopovima na meru otpilike 150-200din 500g kesa, mi to kupujemo za macke koje zuje po komsiluku pa navrate da pojedu nesto

Gemon, piletina-pirinač, granule za mlade mace, cena za 1kg oko 360,00 dinara. Moja maca ove omlati sve, a one iz Maxija i Lidla pola ostavi.

Gde kupuješ?

Maya - naš mali foto model ❤️❤️❤️

20230425_155437~2.jpg

_D1A1923.jpeg

_D1A1223.jpeg
_D1A0547.jpeg
Nismo se javili odavno 👋👋👋

Moja se "tušira" svako veče posle svih nas. Uđe u tuš kabinu i trese crevo od tuša šapom da kape voda iz tuša na nju i tako se čisti, plus voli da sedne u još vlažnu tuš kabinu i tako se dodatno natopi vodom. Inače voli i da se skita po kiši, uopšte joj ne smeta.

Moja mačka voli da se ruga kučićima dok ih kupam a oni bi da crknu u kadi od muke. Kad završim sa kupanjem uleti im u kadu pa iskoči, pa sedne na šolju i posmatra ih onako pokisle. Voli da uđe u kupatilo i da se igra u kadi sama. Ne voli kad joj prekinemo igru.

mislim da su oni odabrali :)

Nazad
Vrh Dno