3 legla sam do sada odgajio = 20ak štenaca i na osnovu toga mogu da ti kažem da sve zavisi kakav firmver mu je upisan na rođenju.To za druge pse je nezgodno, sećam se da je bila priča da ih treba kao štence socijlizovati, navići na druge pse, posle teže ide.
Daj sliku demona da ga vidim 🤣i moj demon laje ko lud, a mrzi otprilike sve, ostavila je jadna zube na kapiji koliko poludi kada drugi psi prolaze ulicom, a ljudi ko ljudi namerno onda stanu ispred kuce sa svojim psom da je zezaju
Kakva je lepa njuškica 😍Pogledajte prilog 332544
Generalno ona kada izadje napolje da trcimo ni ne obraca paznju da druge pse, ali zato u dvoristu kada je macke i psi je urnisu
Svaka ti cast, ja kada sam imao hrcka do pre hm 2 godine iz UK sam dovukao kavez neki Savic Hamster Heaven, kod nas svi sto su se prodavali su bili krajnje nehumani. Bas progooglaj taj kavez, hrcko je bio odushevljen.Ne znam jel imate hrčke, ja se brinem o ćerkinom.
Ako ih imate, obezbedite im veliki kavez (ne, mali glupi žičanoplastični kavezi njima nisu zanimljivi) i pogledajte ovde: https://www.youtube.com/c/VictoriaRaechel kako se treba starati o njima.
Ovo je bilo minimalno ulaganje, da se proširi "habitat" i da se zadrži stari kavez koji mu je poznat poslednjih godinu dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari