Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Mozda je malo off al'..

[YOUTUBE]UowkIRSDHfs[/YOUTUBE]

sat vremena sam se valjao po ladnom betonu:d ne bih li uhvatio zeljene kadrove,ali nije htela da juri lopticu pa to ti je :)
na kraju samo ovo
mojamacka.gif

Rodezijan i Rus ?

Ridzbeku se poreklo zna, dok se maca sama pojavila. Lici na rusku plavu macku - jos se raspitujem po komsiluku da nije nekom pobegla.

Meni je u nedelju uginuo mačor, razboleo se, dugo se borio, ali je izgubio sve živote.
A pre par meseci maca se nije vratila kući, tako da smo sad bez mačke.
Ako neko ima lepu macu na poklon, rado ću da prihvatim.

f70e645ae948c6132ed73f7f56495f63.jpg

Poslednja izmena:
rip kitty :(

Обожава да гледа кроз прозор када одемо у госте:

Мало сунчања из колица за пијацу јер су она на правој висини где има сунца...

А онда се пребаци под моју столицу и на моја стопала да спава.

kikica ferdinand
kikica.jpg

kikica ide u skolu
kickica-3.jpg

glavni frajer wayfarer samo fura
kikica2.jpg

@Frubi Kakav pozer :D

Ako nece zeli da usvoji neko mace neka me kontaktira na PM. Od moje drugarice drug ima 8 komada lepih macica koji traze buduce vlasnike. Molim vas da se jave samo oni koji stvarno vole zivotinje, koji ce ih paziti do kraja zivota a ne neko ko ce ih izbaciti na ulicu kad porastu.
Smith ce verovatno uzeto jedno tako da ce biti jos 7.

Gimli
bdb0f1b3341eac19c775ed23816f6043.jpg

5558c533658e36f644f4fb1a1da22e26.jpg

Gimli... :D

Ovaj nije rasan. Mesanac belgijskog i nekog drugog ovcara. Ima komsija jednog, samo sto ga nije naucio da prica.

Suncanje...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413197674836.jpg
    uploadfromtaptalk1413197674836.jpg
    1 MB · Pregleda: 227
  • uploadfromtaptalk1413197714179.jpg
    uploadfromtaptalk1413197714179.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 199
  • uploadfromtaptalk1413197745851.jpg
    uploadfromtaptalk1413197745851.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 198
Poslednja izmena:
Pozdrav svima sa teme -

Dve mace -

Spasio sam macu iz poplava i vec je bila trudna, rodila mi je dve koje sam prihvatio i sad ih imam tri. Ali posto zivim u predgradju, macu su napali macori za vreme parenja, i rodila je jos dva predivna mala maceta.

Ja nazalost ne mogu da ih cuvam, jer zivim sam a imam ih sada petoro. A Gica, odnosno mama, ima slomljenu nogu jos iz poplave i debela je i ne moze na sterilizaciju i morace da bude uspavana, jer je sve deblja, a jos od poplava joj zdravlje nije najbolje. Veterninari odbijaju da rade sterilizaciju za mace koje su bolesne. :(

Sto se dva malca tice, zdravi i pravi su, predivni, trenutno im skidam buve i cistim ih, a njihove dve starije sestre koje cu zadrzati su takodje predivne i zdrave, i predivnog karaktera.

Molio bih nekog iz beograda i okoline, da preuzme jednog ili oba malca, trenutno imaju samo mesec dana, i prelepi su sa plavim ocima i lepim sarama. muzijak i zenka su. Ja bi ih dovezao, i novom vlasniku bih dao novaca da mu olaksam udomljenje maca, uz napomenu da bi zaista voleo da ih uzme neko ko bi ih pazio.

za kontakt - inbox

izvinjavam se urednistvu bench-a na oglas-olikom postu.

10 meseci. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416263148938.jpg
    uploadfromtaptalk1416263148938.jpg
    257.5 KB · Pregleda: 313
2 ratna druga, nerazdvojna...

dsc1966.jpg

dsc1977.jpg

dsc1986.jpg

Ridzbeku se poreklo zna, dok se maca sama pojavila. Lici na rusku plavu macku - jos se raspitujem po komsiluku da nije nekom pobegla.

imo sam dva takva,prvog je zgazio avto,drugi umro od mačje ghripe...a njihov ćaća bio Plavi Perzianer,majke obične mačke
prvi,kojeg je zgazio avto bio glup do zla boga,nestašan,šepav....
drgugi,koji se rodio sledeće godine,bio ko čovjek,dok sam ja igrao tenkove sjedio na meni i pratio događaj
a njihov ćaći Plavog Perzianera,ja nisam u životu vidio goru mačku...nikad kod kuće,uvijek okolo u nekoj lutnji i tuči,sve mačke iz komšiluka zaobilazili ne moje dvorište ,več dvorišta svih komšija oko moje kuće
neuredan,prljav,kolko puta sam mu rezao zapletenu dlaku po trbuhu....Perzianeri su kućne,ljene,uvek u spavanju i žderanju,al ovaj je bio ko đavlom posednut,po 3-4 dana nije dolazio kuči,i to samo da se najede i ode,kad malo bolje razmislim,možda je njemu bio svaki mesec februar :p

Sad tek videh sliku Ridžbeka. Nemam uslove za držanje životinja ali da imam samo bih Ridžbeka nabavio. Predivan pas

Nazad
Vrh Dno