Akitu sam naucio, ne sme da predje liniju dvorista, kada se ide u setnju sedne stavim povodac i ja prvi izajdem on sedi i ceka, kazem idemo on krece. Za hranu isto sedi, cekaj daj sapu da sapu i onda spustim ciniju, kada vidi drugog psa krene da mumla samo povodac nazad, sedi odmah prekida, kada se mimoilazimo sa drugim psom isto sedi, nema korpe.
Medjutim, ako mu drugi pas pridje bez povoca tu nereagujem pogotovo ako je pas gabaritniji, ako se dohvate razdvajam.
Ovog koga sam nasao, probao sam, pricao sa dreserima prosto nesto mu kvrcne kad vidi drugog psa i to samo ako je na povocu, sada sa dva mala deteta ta reakcija je jos izrazenija.
pas je najverovatnije i tucen jer se evo 5 godina kako je sa nama i dalje cimne ako je okrenut ledjima i neko ga pomazi.
Ali da je ****** ****** je, nezgrapan, smotan, vise puta je oborio cerkicu u igranju, nas kada ga mazimo kad zvekne glavom to zuji posle.
Imao sam dve situacije gde su mu prisli psi i ujeli ga za rep i to manji, zato mislim da je malo priglup(trebao sam zenu da poslusam i dam mu ime Djura a ne Hulk)
Probao da ga setam sa korpom 4 korpe je iskidao i odustao sam.
Ljudi i dalje beze od nejga kada nas vide a idemo kao cirkus cerka i ja ga setamo, ona duzim a ja kracim povocem, supruga kolicima pored nas.