Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

54ccbee5e03c0f9962c2a49bdc8e7413.jpg
feba58e01b68ebdb31e3814e666efd5c.jpg

Za malo pa da bude macka[emoji4]

Повела се тема на филмовима о белгијски овчарима, по мом мишљењу, ови су најлепши, верујем да им је карактер сличан као и осталим типовима. (Мада тренутно имам хаскија, а у поређењу са њим, свака друга раса је злато што се послушности тиче :) )

www.puppyfind.com/breed/groenendael_belgian_shepherd/l_415033.jpg

Poslednja izmena:
To je zato sto nisi Akitu imao :d

To je zato sto nisi Akitu imao :d

Верујем да је тако, можда је чак и горе, с обзиром да су аките агресивнија раса од хаскија. Али су зато верније сигурно, хаски те не ј**е ни 2%. :d

chow-chow ne yebe ni 0.2% i onaj usati baset, kad krene da njusi izkljuci mu se mozak :D

Baset kad zabode na neko mesto, samo kran može da ga pomeri

Javna je tajna da se u malinoa ubacivao pitbull zbog srčanosti i prej drajva. Nije to karakter za početnike. Neka vas utakmice agilitija ne zvaravaju. Slično je sa svim ovčarima sa ili bez krvi pitova.
PS
Sutra idem na prvu revakcinu posle susreta sa jednim border collie-jem od pre mesrc dana. Prelepim, pametnim i preoštrim

Poslednja izmena:
Upoznajte i moju Megi. JRT, ima 2 i po godine i par stotina grama viška. :p
DSC00408.jpg

Poslednja izmena:
Malo, po malo upašćemo i u olimpijski pokret.
Danas u Sportskom Žurnalu :

12052543_10207411150058154_443933015274551055_o.jpg

https://www.facebook.com/events/1513508962275714/

Postovani vlasnici pitolikih pasmina i vlasnici ostalih pasa, pozivamo vas da prisustvujete nasoj manifestaciji i apelu protiv neodgovornog vlasnistva pasa u Beogradu, 14. novembra od 10casova na Trgu Nikole Pasica.
Okupicemo se kod spomenika u 10 casova i oglasiti se u medijima povodom napada staforda i pitbula na devojku Jovanu Uvalin u Pancevu koja je bila zrtva napada pit bula i staforda gde je smrtno stradao njen patuljasti pinch. Kao i o sve cestijim sličnim situacijama sa kojima smo se sreć u zadnje vreme.

Apbt Klub Srbije je klub vlasnika pitolikih pasa koji se zalaze za:
-organizovanje sportskih aktivnosti za pse
-ocuvanje zivotne sredine
-odgovorno vlasnistvo nad ovim pasminama
-protiv nekontrolisanih parenja
-protiv svih zloupotreba pasa i drugih zivotinja

Pozivamo Vas da dodjete u sto vecem broju i da pokazemo javnosti kako te pasmine nisu krive kao sto ih ljudi predstavljaju vec iskljucivo neodgovorni vlasnici koji pre nabavke ovih pasa ne obezbedjuju uslove za te pse i nemaju znanja za posedovanje istih pa tako cesto i dolazi do incidenata zbog kojih mi kao odgovorni vlasnici ispastamo.

Plan manifestacije je: okupljanje kod spomenika N. Pasicu u 10 casova, setnja do Trga Republike, povratak na Trg i kraj manifestacije oko 12 casova.
Svi psi moraju imati korpe i povodce bez obzira na uzrast!
PSI NISU IGRACKE !
EDUKACIJA ISPRED DISKRIMINACIJE !

https://www.youtube.com/watch?v=oxaHSDWiBco

Novosti - Revija Zov
Pas - Vaš Najbolji Magazin
Tv Kopernikus

Hvala Vam sto cete nam se prikljuciti.

Apbt Klub Srbija

Moj frenchie. Hanty, sada ce 5 decembra napuniti godinu dana.

1c1c562c9911cf8ede1b3b90e43efa6c.jpg

74c10d3214e0d0d0375db75c273e69a5.jpg

c8612d9d4461c8cbf5550d4e4ab21f76.jpg

a538c7c45ed25d23098009233ae955a8.jpg

Poslednja izmena:
Prvo leglo, ovih dana gužva u stanu

Prilozi

• WP_20151124_10_45_13_Pro.jpg
    WP_20151124_10_45_13_Pro.jpg
    919.2 KB · Pregleda: 167
Joooj jesu li to mali vestiji? :D

Nas je star 4 meseca i imam pitanje, sto se hrane tice. Nikako da dobijem pravu informaciju kada i koliko puta dnevno ga hraniti i cime?
Jede kao mecava, imam utisk da bi jeo dok ne pukne a jede sve zivo, najradije sveze povrce i voce (za koje znam da nije dobro davati, pa mu ne branim). Sto se ove kupovne hrane tice, ne mislim da je najsrecnije resenje a i primetio sam da se od nje goji iako je prilicno akrivan i ceo dan trci po dvoristu.

Dok su tako mali najbolje je 3x hranjenje. Ne treba da bude mrsav ali nemoj preterivati i davati mu hranu izmedju obroka.

Ok, tri puta na dan da jede bio bi kao bure, i sade je vec :)

IMG-20150923-WA000.jpg

Mačak Miša :)
DSC_0111.JPG

Nisam ljubitelj mačaka ali Miša je prelep. Evo mog bucka:

uploadfromtaptalk1448477140879.jpg

Kako bi se slagao dekica labrador od 11 godina sa štenetom haskija?

Joooj jesu li to mali vestiji? :D

Nas je star 4 meseca i imam pitanje, sto se hrane tice. Nikako da dobijem pravu informaciju kada i koliko puta dnevno ga hraniti i cime?
Jede kao mecava, imam utisk da bi jeo dok ne pukne a jede sve zivo, najradije sveze povrce i voce (za koje znam da nije dobro davati, pa mu ne branim). Sto se ove kupovne hrane tice, ne mislim da je najsrecnije resenje a i primetio sam da se od nje goji iako je prilicno akrivan i ceo dan trci po dvoristu.

Nisu vestiji, Kovrdzavi Bišoni ;)
Do 12 meseci dnevna doza na tri dela, kasnije na dva dela, ujutro i uveče. Neki samo smanje i na jednom dnevno.
f89afa553dc9e958a02dcbc70435e8f9.jpg

Koju hranu koristiti, moja preppruka dok su mali i razvijaju se uglavnom što kvalitetnije granule za štence ( zbog izbalansiranosti sirovina) a po neki dan jednu porciju zameniti kuvanom piletinom.
Kad prođe 12 ti mesec polako na hranu za odrasle pse.
Hrane za preporuku, za male rase, iz mog iskustva a na osnovu cene i kvaliteta : Natural trainer, Verse laga, Brit premium, N&D, Carny love.
Ove zadnje dve su kao raketno gorivo, ovoj mojoj sam mešao sa ostalim navedenima jer joj nabije energiju , postane jack russell terier;)

Na osnovu mog iskustva BARF ishrana je nezamenljiva u periodu rasta i razvoja.

PS
Šta mislite koju hranu prvo potraže kosmunauti kada siđu dole na Zemlju?

Hrane za preporuku, za male rase, iz mog iskustva a na osnovu cene i kvaliteta : Natural trainer, Verse laga, Brit premium, N&D, Carny love.

Brit premium nije u rangu sa ostalim navedenim, već njihova super premium linija Brit Care. Takođe odlične hrane su i taste of the wild I orijen, ali su slabije zastupljene kod nas, a i skuplje su znatno. Nutrivet, takođe odlična, ali skuplja...

Ja sam za Brit Care i N&D, kao najbolji odnos cene i kvaliteta.

Taste of the wild kod mene u kraju košta 700din/kg, ali zato po tabeli, npr, moj pas bi trebao da jede oko 50gr dnevno dok hranu ostalih proizvođača jede oko 90-120gr dnevno. Tako da mu dođe na isto po računici a kvalitet vrhunski.

Ženčetov mačak se malo gubi kad je tehnologija u pitanju... :d
[YOUTUBE]0vd26ONLJ2M[/YOUTUBE]

Nažalost, moj labrador je jutros imao ozbiljan epi napad. Tresao se dobrih 10 minuta, pena mu je izbijala na usta i udario je par puta glavom u saksije. Mukica mala je bio dovoljno priseban da se dotetura do mojih vrata i, onako usred epi napada, je udarao glavom u moja vrata da me dozove.
Bilo je prilično traumatično. Veterinar reče da je ovo prvi put da vidi epi napad kod tako starog psa (skoro 12 godina).

Videćemo popodne šta je u pitanju, stići će rezultati krvi.

Alex.jpg

Moj staford Rio ima epilepsiju, krenula mu je od kad je bio otrovan nekim nervnim sra*em,jedva je ostao ziv... Ima 3 godine.

Analiza krvi nije ništa pokazala. Veterinarka ne zna šta da radi dalje, kapiram da ću ga ujutru voditi kod drugog veterinara.

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Verovatno treba da mu se uradi EEG, da se utvrdi ako je moguće koji vrstu epilepsije ima, i dobiće terapiju. Ako se napadi ponavljaju ali u sve većim intervalima, ređe, onda su šanse za izlečenje veće.

Vrh Dno