Šta je novo?

Bench komuna

Shang Tsung

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.05.2005
Poena
349
Dobio sam ideju za ovu temu jos pre nekog vremena, al cinilo mi se da ne bi naisla na neki odziv. Sad, sta je tu je, evo teme pa cemo videti...
Dakle, sigurno neke od nas ovde interesuje sta se desilo sa nekadasnjim istaknutim clanovima koji su nekim nesretnim sticajem okolnosti zavrsili sa bench forumom i ovom zajednicom.
Uzevsi u obzir da sam se ja relativno kasno prikljucio ovom karavanu, siguran sam da je veliki deo istorije ostao iza "ne rasvetljen". Dakle, sta se desilo sa izvesnim ZoNijem ili recimo Nedjom ili Delimirom. Ako neko zna odgovore i ako bi mogao odvoji par trenutaka da posvetimo ovu temu takvim clanovima, cisto da se ne zaborave (jer po meni, neki zasluzuju da ostanu upamceni, pa makar i samo ovde na forumu).
Mozemo pomenuti i neke korisnike koji su vukli sa sobom negativnu reputaciju, izvesne "meshetare malih oglasa" i slicne.
Pa, udrite.
:wave:

Ko će prvi Baltazara?! ;)

,,Sve sam vas nasamario" :D

"Bicu uvek tu negde!" i moje omiljeno "Ponasali ste se i radili onako kako sam ja to bas hteo" :d

Od trojice navedenih, za ovog prvog je suvisno pitati... A Nedjo je jos tu, ziv, zdrav... :)

Poslednja izmena:
Da, gde je Lord? :)

Vid' stvarno nema Delimira :trust:

Gde nestade covek?

Od trojice navedenih, za ovog prvog je suvisno pitati... A Nedjo je jos tu, ziv, zdrav... :)

Eh, ja nesto nisam upucen u vezi Zonija. Citao sam njegove tutorijalcice vezane za PHP. Cini mi se da je covek imao sta da kaze, tako da mi je nejasno zasto je banovan.
:trust:

Ja nisam pratio forum toliko dok je on bio aktivan ali primecujem da se adminima i modovima dize kosa na glavi kad cuju za njega, cak ga je i Peca u nekoj temi spomenuo kao najveceg provokatora na forumu :D

Ne brini. Sve sto bi taj naumio da kaze, to bi i izrekao :d .

A Notax?

lol prizvali smo Zonija :d :wave:

Pa 'de si ZoNi druže, nema te sto godina?! :wave:

Ko neke baba-tracare :D

Evo, mene interesuje sta se desilo sa Yoti-jem...

Zbog cega je i kako ponovo krenuo sa istim nick-om?

Ja sam hteo da postavim ovakvu temu mesecima unazad, ali nikada da se resim. Isto mi se motalo po glavi...

Citajuci neke starije teme na forumu, naletim svremena na vreme na poznata imena, pa vidim da se nisu logovali po godinu dve... I uvek me je zanimalo gde su i sta rade, i zasto su prestali da se pojavljuju na forumu...

U poslednjih 6 meseci ja se satirem od posla, a kada imam slobodnog vremena kog nemam, koristim da se naspavam... I naravno da redje citam, a bogami i pisem po forumu...
Gledao sam i svoj profil, jako malo odgovora, nijedna postavljena tema za nekoliko meseci...
Generalno, win sam reinstalirao neko dan posle 2 godine, nisam imao problema nisacim, pa nije bilo potrebe da trazim pomoc, a da pomazem nisam imao vremena...
Trenutno sam bolestan, pa vec dva dana nisam radio, ne idem nigde, pa evo nasao sam malo vremena da izblejim po forumu i da napisem koji red...

I tokom ovih par meseci sam razmisljao u par navrata, bas kako ja nemam vremena, tako nemaju ni drugi pa ne pisu, ne vidjam ih, neki su se mozda i ozenili pa dobili decu, velik je to posao...
Ali me cisto ipak interesuje gde su i sta rade...
Necu sad da trazim imena, ali eto, znate i vi koga nema odavno...

I tako, nisam nista veliko i pametno rekao, ali sam imao potrebu da kazem...

Pozdrav svima :)

Добро дошао (вратио) Зони легендо и запамти, само оштро и на прву...:smackbum:

Ko? On ili mi?

on on :)
Prebacen post iz druge teme

meni je zoni ostao u memoriji kao interesantna faca :)

za ostale nemam pojma, ja isto nemam vremena da se bakcem po celom forumu pa smaram malo tu i tamo po igrama ;)

Ja sam hteo da postavim ovakvu temu mesecima unazad, ali nikada da se resim. Isto mi se motalo po glavi...

Citajuci neke starije teme na forumu, naletim svremena na vreme na poznata imena, pa vidim da se nisu logovali po godinu dve... I uvek me je zanimalo gde su i sta rade, i zasto su prestali da se pojavljuju na forumu...

U poslednjih 6 meseci ja se satirem od posla, a kada imam slobodnog vremena kog nemam, koristim da se naspavam... I naravno da redje citam, a bogami i pisem po forumu...
Gledao sam i svoj profil, jako malo odgovora, nijedna postavljena tema za nekoliko meseci...
Generalno, win sam reinstalirao neko dan posle 2 godine, nisam imao problema nisacim, pa nije bilo potrebe da trazim pomoc, a da pomazem nisam imao vremena...
Trenutno sam bolestan, pa vec dva dana nisam radio, ne idem nigde, pa evo nasao sam malo vremena da izblejim po forumu i da napisem koji red...

I tokom ovih par meseci sam razmisljao u par navrata, bas kako ja nemam vremena, tako nemaju ni drugi pa ne pisu, ne vidjam ih, neki su se mozda i ozenili pa dobili decu, velik je to posao...
Ali me cisto ipak interesuje gde su i sta rade...
Necu sad da trazim imena, ali eto, znate i vi koga nema odavno...

I tako, nisam nista veliko i pametno rekao, ali sam imao potrebu da kazem...

Pozdrav svima :)

Uvek sam se pitao "Sto nije dr.Tranzistor" :) Ipak je to bitniji element, mada..
:wave:

a Marti Misterija :)

Nazad
Vrh Dno