Switch
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.03.2008
- Poena
- 350
Sad sam nesto slucajno naleteo na "beograde, dobro jutro" na jutjubu i nezamenjivog Dusana Radovica. Benchmark bez problema moze da ima jednu aforisticku temu, ako se ima i vidu kakvih sve clanova ima i kakvi se sve komentari i dosetke mogu procitati svakodnevno. Ovo nije duplikat teme "And Now Some...", i ne treba da se prepricavaju satro zanimljive situacije kada babe kupuju fejsbukove ili neobavesteni telefone sa javom. Znate svi kako aforizmi treba da izgledaju, da budu sazeti i direktni, bez prizemnog i seljackog humora. Ako naletite na nesto sto vam zazvuci zanimljivo na forumu, slobodno prekopirajte ovde, ali prekopirajte i ono na cega se neki komentar odnosi da se ne bi izgubio smisao. Ali opet kazem, ovde treba da se stavljaju satiricni i aforisticni komentari, a ne oni gde lik opisuje kako dr*a na kompjuterske komponente dok mu drugarica spava u sobi. I kako sam naslov teme i kaze, aforizmi treba da se odnose na it svet. Siguran sam da ovaj forum ima nekoliko veoma lucidnih i zanimljivih likova i da bi se moglo napraviti nesto od ove teme.
Poslednja izmena: