Šta je novo?

Bechmark vesti...."Benchmark overclockeri prvi na svetu

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Imate neki komentar ma ovo kolege sa tbredovima i nforceovima? :beat: :mrgreen:

Re: Benchmark overclockeri prvi na svetu!

Bane® je napisao(la):

Ma sta da kazu??Prvo su cekali T-Bred,pa im nije valjao onaj "A",pa cekaju Bartona,pa sledeci i sledeci.......i jos uvek ne shvataju da vec par godina Intel dominira na polju vrhunskih performansi.A samo kad se setim Magick-ovih reci pre par godina :mrgreen: :mrgreen:
Jednostavno on je vizionar :mrgreen:

Ji 4Tze je napisao(la):
daj fotke mashine da se vide BRE! :mrgreen:

Da citiram ortaka: "Nije bitno kako izgleda, bitno je da radi" :mrgreen:

Svaka chast, kokose.. :)

Re: Benchmark overclockeri prvi na svetu!

simpson H je napisao(la):
...

Ma sta da kazu??Prvo su cekali T-Bred,pa im nije valjao onaj "A",pa cekaju Bartona,pa sledeci i sledeci.......i jos uvek ne shvataju da vec par godina Intel dominira na polju vrhunskih performansi.A samo kad se setim Magick-ovih reci pre par godina :mrgreen: :mrgreen:
Jednostavno on je vizionar :mrgreen:
Ma pomoćiće im NF7 2.0 revizija :mrgreen:...

Samo apsolutnu kategoriju priznajem.

Iako nisam siguran u svrsihodnost ove discipline, cestitam od sveg srca i moram dodati da mi je ovo odavno mirisalo. Nadam se uskoro jos boljim vestima ( ta famozna graficka ...) Kako mnogi kazu da je predjeni put vece zadovoljstvo od ostvarenog cilja, pitao bih SAMPIONA sta on o tome misli ?
P.S. Mislim da su maliciozni komentari ovde apsolutno suvisni, jer ce se izguniti osnovna svrha ove teme

Vidim da je drugi AMD :p, zivo me zanima koliko je bio prvi na listi? :mrgreen:

Pa kad ste monopolisti ! Em imate Vapochilli-ja, em ste zauzeli Vermeza tj. Laxduke-a na neodredjeno vreme :mrgreen:

OptiPlex je napisao(la):
Pa kad ste monopolisti ! Em imate Vapochilli-ja, em ste zauzeli Vermeza tj. Laxduke-a na neodredjeno vreme :mrgreen:

Lax nije u ovoj zemlji sada, ako sam ga dobro shvatio. Ali uglavnom nije kuci i nedostupan je...

nesharm je napisao(la):
Vidim da je drugi AMD :p, zivo me zanima koliko je bio prvi na listi? :mrgreen:
Naravno da je i AMD prisutan jer je ovo ipak kategorija socijale :mrgreen: (9700pro)
U onoj kategoriji na koju se cilja(9800pro) mozda ima i neko sa AMD-om u prvih 15 :mrgreen: :mrgreen:

Bravo Florijane, svaka cast!!! :happy: Nista mi nije lepse nego kada vidim gomilu nekih svetskih nabedjenih likova, sa nenormalnom kolicinom para i celim timom iza sebe, kako nam gledaju u ledja. :beat:

Svaka cast Kokose!!! Takodje cestite i Support Team-u Simpson & Sasa... jer dzaba Sumaheru bolid ako nema onakvu ekipu!
Nazdravlje i dugo prvi bili cheers

AAA ne mogu da verujem 4 boda pa pojesce ovaj muda zbog toga [:D]

Svaka cast.....

Svaka cast! cheers

Re: Bechmark vesti...."Benchmark overclockeri prvi na s

Bane® je napisao(la):

Sto se nisi do juce javljao, dok je Kokos dahtao (i sa 2.4C + 875) jednom AMD-ovcu za vrat? :d

CAR je napisao(la):
Ma, Baneta opet drma ona cuvena intelovska groznica...

Do juce ga je drmao i Aca Lukas, pa ga navodno proslo. Proci ce ga i ovo vremenom... ;P

Ali za rezultat Floki svaka cast; isplatilo se ulupati sva ona kola, je li tako? :d

Aca je napisao(la):
Bravo Florijane, svaka cast!!! :happy: Nista mi nije lepse nego kada vidim gomilu nekih svetskih nabedjenih likova, sa nenormalnom kolicinom para i celim timom iza sebe, kako nam gledaju u ledja. :beat:

Pa gde si ti cika Aco? Nema te nesto....

Kokose pridruzujem se cestitakama! :happy:

Čestitke Kokosu, Simpsonu i Saši. Zapanjujući uspeh u odnosu na ostale timove i to na svetski referentnom forumu.

Svaka vam čast momci! Lepo je videti da neko odavde napravi svetski rezultat. Naravno, ne treba zaboraviti ni ljude koji su prvi počeli da se probijaju sa Benchmark imenom na Futuremark listu (Aco, kad će neki rezultati? :))

Alexandar je napisao(la):
Svaka vam čast momci! Lepo je videti da neko odavde napravi svetski rezultat. Naravno, ne treba zaboraviti ni ljude koji su prvi počeli da se probijaju sa Benchmark imenom na Futuremark listu (Aco, kad će neki rezultati? :))
Mozda kad pozajmi od Kokosa neke komponente :mrgreen:
Salu na stranu, svaka cast momci - lepo je znati da i mi "konja" za trku imamo i to u nasim (novcanim) uslovima...
cheers

Alexandar je napisao(la):

Eh, ime odavno sam se penzionisao. Ima precih stvari u zivotu od bacanja para na vrhunske hardverske komponente. U neko bolje vreme, jednog dana, mozda se opet posvetim sportu zvanom OC, a dotle evo najzad sam dobio u Kokosu dostojnog naslednika. :wave;

3OPAH je napisao(la):
Iako nisam siguran u svrsihodnost ove discipline, cestitam od sveg srca i moram dodati da mi je ovo odavno mirisalo. Nadam se uskoro jos boljim vestima ( ta famozna graficka ...) Kako mnogi kazu da je predjeni put vece zadovoljstvo od ostvarenog cilja, pitao bih SAMPIONA sta on o tome misli ?
P.S. Mislim da su maliciozni komentari ovde apsolutno suvisni, jer ce se izguniti osnovna svrha ove teme
Prvo svima hvala na cestitkama!
Sto se tice ove zadnje konstatacije,moram ti reci da si delimicno u pravu,ali ovo je tek poluteska kategorija,ostaje jos teska ma da sam optimista po tom pitanju a evo i zasto_Opste je poznato da najvecu ulogu u 3D Marku 2003 ima graficka karta i da najvise rezultat zavisi od nje same,odnosno njenog kloka,pa tek onda od memorijskog protoka pa na kraju cpu-a,medjutim intel je po mome sa cipsetom 875 i 865 kao i sa procesorima C klase napravio bum,pa pogledajte samo ovoga ispod mene koji klok karte ima,znaci da je ovde Intel to nadomestio,i da se ona razlika u megahercima izmedju Amd i Intela mnogo smanjila primera radi mij rezultat kod paradigme na 3.9 ghz skoro identican sa ovim ali nije c klasa.Bio bi nerealan kad bi ocekivao bas apsolutnu krunu ali zasto da ne,nekad je i ovo bilo tako daleko.I na kraju krajeva ovi na zapadu imaju sve ali bas zato sto imaju mozda im nije bas tako interesantno.Evo meni je izgleda umro onaj his koji je ladno radio na 480/760(Koji bi tek onda rezultat bio da je on citav),pa sam pozajmio od drugara Bojana iz Subotice Ga 9700 (jos jednom hvala Bojane) koji nece bas da se mnogo klokuje,i sta se desilo prilikom stavljanja water bloka fali mi jedan dugacak sraf sa maticom kako bi to oppainter resio svakako ne ko ja :D :D ja sam uzeo jedan dugacak sraf za beton i tiplu koju sam zavezao koncem da bi drzala slika sledi (slika je mutna jel je slikana u jako losim uslovima), ada nepricam o uparivanju napajanja i startovanju sistema sa zihernadlama :D

Aca je napisao(la):
...

Kokosu dostojnog naslednika. :wave;
Hvala Aco i jos nesto moram da dodam veliku ulogu u svemu ima i Misa odnosno Gedza pa se i njemu zahvaljujem.

Sve cestitke Kokosu i timu zasluznom za ovaj rezultat. cheers

cheers

Svaka Čast

(D)

Oki doki
Pozdrav Kokosu i ekipi koja je realizovala ovaj skor
Pumpajte dalje

Nazad
Vrh Dno