Ma, Baneta opet drma ona cuvena intelovska groznica... :beat:delimir je napisao(la):
Bane® je napisao(la):Imate neki komentar ma ovo kolege sa tbredovima i nforceovima? :beat: :mrgreen:
Bane misli na vesti na www.benchmark.co.yu/article.php?sid=3089 mislim nije red da se hvalim ali Tron cheersdelimir je napisao(la):
Kokos je napisao(la):...
Bane misli na vesti na www.benchmark.co.yu mislim nije red da se hvalim ali Tron cheers
Ji 4Tze je napisao(la):daj fotke mashine da se vide BRE! :mrgreen:
Ma pomoćiće im NF7 2.0 revizija :mrgreen:...simpson H je napisao(la):...
Ma sta da kazu??Prvo su cekali T-Bred,pa im nije valjao onaj "A",pa cekaju Bartona,pa sledeci i sledeci.......i jos uvek ne shvataju da vec par godina Intel dominira na polju vrhunskih performansi.A samo kad se setim Magick-ovih reci pre par godina :mrgreen: :mrgreen:
Jednostavno on je vizionar :mrgreen:
OptiPlex je napisao(la):Pa kad ste monopolisti ! Em imate Vapochilli-ja, em ste zauzeli Vermeza tj. Laxduke-a na neodredjeno vreme :mrgreen:
Naravno da je i AMD prisutan jer je ovo ipak kategorija socijale :mrgreen: (9700pro)nesharm je napisao(la):Vidim da je drugi AMD, zivo me zanima koliko je bio prvi na listi? :mrgreen:
Bane® je napisao(la):Imate neki komentar ma ovo kolege sa tbredovima i nforceovima? :beat: :mrgreen:
CAR je napisao(la):Ma, Baneta opet drma ona cuvena intelovska groznica...
Aca je napisao(la):Bravo Florijane, svaka cast!!! :happy: Nista mi nije lepse nego kada vidim gomilu nekih svetskih nabedjenih likova, sa nenormalnom kolicinom para i celim timom iza sebe, kako nam gledaju u ledja. :beat:
Mozda kad pozajmi od Kokosa neke komponente :mrgreen:Alexandar je napisao(la):Svaka vam čast momci! Lepo je videti da neko odavde napravi svetski rezultat. Naravno, ne treba zaboraviti ni ljude koji su prvi počeli da se probijaju sa Benchmark imenom na Futuremark listu (Aco, kad će neki rezultati?)
Alexandar je napisao(la):Svaka vam čast momci! Lepo je videti da neko odavde napravi svetski rezultat. Naravno, ne treba zaboraviti ni ljude koji su prvi počeli da se probijaju sa Benchmark imenom na Futuremark listu (Aco, kad će neki rezultati?)
Prvo svima hvala na cestitkama!3OPAH je napisao(la):Iako nisam siguran u svrsihodnost ove discipline, cestitam od sveg srca i moram dodati da mi je ovo odavno mirisalo. Nadam se uskoro jos boljim vestima ( ta famozna graficka ...) Kako mnogi kazu da je predjeni put vece zadovoljstvo od ostvarenog cilja, pitao bih SAMPIONA sta on o tome misli ?
P.S. Mislim da su maliciozni komentari ovde apsolutno suvisni, jer ce se izguniti osnovna svrha ove teme
Hvala Aco i jos nesto moram da dodam veliku ulogu u svemu ima i Misa odnosno Gedza pa se i njemu zahvaljujem.Aca je napisao(la):...
Kokosu dostojnog naslednika. :wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari