Ji 4Tze je napisao(la):asinhrono 10x265 i sinhrono 8x332
[Mancha] je napisao(la):Nategao sam malo masinu danas, doduse nadao sam se da cu preskociti 30000, ali nije ni ovo lose:
byMaX je napisao(la):Znas kako Mancha, ja sam samo sekund za tobom u SuperPi, a ovaj moj 16x6 X850 XT PE radi na 610/1220 MHz i, kako da ti kazem, zao mi je da instaliram 3DMark01... 🙂 Necu da te demoralisem 😀
Uuu, lepo, lepo, to ce da bude zver protiv koje je bogami tesko takmiciti semonteboy je napisao(la):sledece te ocekuje :
AMD 64 3200+ winchester
DFI LANParty UT nF4 SLI-D
G-Skill F1-3200DSU2-1GBLA Dual Channel Kit DDR 600
NVidia 6800 LE PCIe
[Mancha] je napisao(la):Imao sam do pre neki dan potpuno otkljucan Le (AGP), mada mislim da NV41 ima samo 12 pipeline-a na chipu. Na to verovatno ide DDR1 memorija, koja je ipak ogranicavajuci faktor. Iako mozda jesam u neku ruku vise za NV, ovaj X800 mi se jaako dopao, a mogu samo da zamislim kako se ponasa neka full varijanta.
gx-x je napisao(la):to sto ces ga hladiti vodom ne mora nista da znaci ukoliko ne odradis volt mod na kartici...
gx-x je napisao(la):nisam rekao da nista neces dobiti vec da ce dobitak bez voltmoda biti mizeran posto se kartica ni sa njenim standardnim hladnjakom i ventilatorom ne greje mnogo (mislim na gpu). Ako ces zbog 10mhz stavljati WB na grafiku onda ok 🙂 Ja te podrzavam u svakom slucaju jer je WB svakako tisi od ventilatora 😛
Aca je napisao(la):A sto bi ga demoralisao? :trust: Karte nisu bas za poredjenje. Uzmite iste, pa ga onda demoralisi. 😉
byMaX je napisao(la):Zato sto, pameti moja, ovde se radi o 3D testu, a ne CPU testu. Po toj logici bi Mancha trebalo da uzme moju plocu da bi poredili rezultate u SuperPi, da se ja ne bih demoralisao. A svi znamo da je bios na A8N jos uvek takav da ne mozes poterati 1T na nekoj ozbiljnoj magistrali, zato i jesam drugi na listi 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari