Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

uploadfromtaptalk1407672259804.jpguploadfromtaptalk1407672271827.jpg
Od juce imam problem sa google play servisima ali nikako da provalim gde curi. Lokacija je ugasena. Neki savet?

Ако урадиш све како пише у првом посту и овде поставиш "дамп" добићеш савет сигурно.

Zasto bih odradio kada se vidi sta je problem? Samo ne znam kako da pobijem ovo.

Zato sto se tema zove BBS - Better Battery Stats i pise u prvom postu ako hoces pomoc, ispuni pravila. Ako neces, nemoj vise da spamujes temu.

Zato sto u suprotnom niko nece da ti kaze sta je problem.Ovo nije mesto gde utrcis resis svoj problem i odes.Ovo je zajednica u kojoj se svi pomazu pa se i ponasaj u skladu s tim.

Pitao sam kako da ubijem play service jer je i dan pre toga pravio problem. U svakom slucaju, resio sam problem.

Kako, i meni jede bateriju, oko 20%?

Baš čudno da ti se pojavio fast dormancy... Kažeš da si bio na 2G-u... Nema ništa posebno, eto jedino to za mrežu, kao da je bio na 3G-u. Otuda i curenje baterije.

U toku pravljenja loga sam bio na 3g, a taj drain sam imao juče... Doduše restartovao sam u međuvremenu, ako to išta znači...

E, pa za juče ne mogu da gatam u pasulj kad ne vidim log, ja gledam ovo što si okačio. ;)

Jel imaš adsl kod Telekoma i ovaj novi ruter?

A evo i log, ja mislim da je do wifija, tj telekomovog rutera HG532e

Prilozi

• BetterBatteryStats-2014-08-17_174308561.txt
    11.9 KB · Pregleda: 1,046
Nije dobar log. Uradi prvo ovo. Google Settings aplikacija u njoj nadji location i isključi reporting i history.

Moraćeš opet log da praviš, pošto ne očitava dobro.

Jel imaš adsl kod Telekoma i ovaj novi ruter?

A evo i log, ja mislim da je do wifija, tj telekomovog rutera HG532e

Zamenili su mi skoro ruter ali ne ide wifi preko njega vec imam Tendu W311R.
Meni je sve iskljuceno oko lokacija i problem je tu. Odjednom je pocelo, iz cista mira.

Vec sam ti objasnio Djilkosh_Ns preko poruke, ali evo i ovde.
Imam dva galaxija s2 i na oba instaliran saletov neat rom. Skoro iste aplikacije su na oba telefona, ali na jednom mi dosta duze traje baterija nego na drugom.
Evo saljem ti i file drugog telefona, odradio sam kako je opisano u prvom postu pa pogledaj moze li se nesto uciniti.
Unapred hvala na odgovoru, ako je bilo sta potrebno od dodatnih informacija tu sam da odgovorim.
Pozdrav

Prilozi

• BetterBatteryStats-2014-08-21_145126434.txt
    24.6 KB · Pregleda: 1,032
Odradices ponovo. Zato što si koristio telefon 4 minuta i bio je na visokom taktu, pa ne mogu da znam da li ti je skinuo bateriju i koliko.

Za početak izbaci Facebook i video sam da ti WhatsApp i Tarzanija napravila problem.

Vec par dana mi je awake visestruko veci od screen on. Restartovao sam telefon, napunio ga do kraja i ostavio 7+ sati. Valjda ce biti validno posto prvi put radim, ali nemam root. Ako ti nije problem Djilke vidi samo da l' je sve okej.

Prilozi

• BetterBatteryStats-2014-08-29_095256548.txt
    9.1 KB · Pregleda: 581
Poslednja izmena:
Jesi ti pročitao tamo šta se dešava kad si na 4.4 +? :d

uploadfromtaptalk1409307354642.jpg

Rooted false, battery stats permission false? Ajde uozbilji se :p

Ovo što može da se vidi je ok, e sad ima ono još što se ne vidi što nisi odradio.

I koristi Stable, mani se bete

Djilkose, je l' ima nesto sto nije kako treba?

Prilozi

• BetterBatteryStats-2014-08-30_072247355.txt
    17.7 KB · Pregleda: 851
Obrisi onaj samsung push aplikaciju, vidim da ti se to govance pojavljuje. Nicemu ne sluzi, sem da ti trosi bateriju. Cudno da ti je u ROM-u. Ostatak je ok, malo wifi, malo mreza trosili. Generalno nista alarmantno.

Nema,spava kao beba :)

Ne mogu sa sigurnošću da kažem pošto je telefon bio korišćen, a i ne koristiš noviju verziju BBS-a.

Vrh Dno