Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Nemam pojma :d, mislio sam da taj wakelock samo Chrome pravi...

ma to zaglupi nekad telefon, nema veze sa chrometom. sad opet da uradi dump i biće ok. dešavalo mi se gomilu puta.

Imam chrome. Sta, jel on pravi problem ili sta? Sta mi je ciniti? :)

Koliko sam skapirao(posto nisam najbolji poznavalac engleskog) treba da se odstriklira ona opcija u chrome-u?

Pa da, i onda restartuj telefon.

Odradio sam, videcemo da li ce se nesto promeniti.

hmmm zakljucao si gdrive ne mogu da pristupim :)

Aj iskljuci wifi ako mozes i kad mozes i data, pa da vidimo sta je. Imas dosta sync-a koji rade, mada 7 minuta awake na 6h je smesno, a opet je skinulo dosta... Ne znam baterija u kakvom je stanju i koliko je stara...

Znam da je malo 7 min na 6h, zato mi i čudno, čak juče sam izgurao danju 3:30h screen on na 13h discharge. Baterija je stara, nije menjana i sigurno je oslabila ali 10% za 6h, odnosno 1.7%/1h je mnogo. Ajde večeras ću ga ostavim samo na 2g pa će vidimo dalje.

Otkad sam uradio update chrome-a skinuo mi 5%, a sve vreme bio nekoriscen. Kaze u battey Google services 40%. Sta je to sunce ti :(

Šta si se bre zakačio za chrome, nije chrome problem. To ti gibo spomenuo sad nek ti on popravlja :D

Google servisi, e *** sve ih je više, ja jedva mogu da pohvatam šta i kako, većinom su lokacije. Jesi na 4.4? Ako jesi proguglaj malo šta se na 4.4 desilo. Mnogo novih stvari je na 4.4 došlo i ne blage veze ne znam sta je.

Kucaj wakelock u Google-u sigurno nisi jedini na svetu i resices.

Stavio ga na punjac pre spavanja, napunio ga do 100%,kada sam se probudio bilo 97%,aj to je ok. Nesto malo pogledao na telefonu i odmah 93%,palo odjednom. Otprilike se uvek tako desi, a dalje kao normalno nastavi da trosi.
Nisam na 4.4, 4.3 jos uvek

Šta si se bre zakačio za chrome, nije chrome problem. To ti gibo spomenuo sad nek ti on popravlja :D

Google servisi, e *** sve ih je više, ja jedva mogu da pohvatam šta i kako, većinom su lokacije. Jesi na 4.4? Ako jesi proguglaj malo šta se na 4.4 desilo. Mnogo novih stvari je na 4.4 došlo i ne blage veze ne znam sta je.

Kucaj wakelock u Google-u sigurno nisi jedini na svetu i resices.

Da nije ovo? http://www.androidpolice.com/2013/1...lay-services-seems-to-be-a-battery-hog-today/

Kako ne mogu da se iskljuce lokacije? Straaasno, gledam kako mi nestaje baterija i ne verujem :)

Badji čitaj polako :) rekoh nije dovoljno ni lokacije da se isključe... Naravno da možeš da ih isključiš, ali ovde je nešto drugo problem, a to može samo Google da reši.

Ubicu se :D Odmah sam pomislio da je do kernela

Jasno mi je Djilke, I meni je sve više muka od Android ali za sada nam je to. Alternativa mi we ne dopada :)

Meni je u bbs neki CacheUpdateService jeo bateriju na 4.4.
Taj servis je u sklopu Gplay servisa a vezan je za wallet koji ne koristim.
Skinuo sam Disable services aplikaciju i iskljucio ovaj prvi servis sa slike.
Sad je ok pa kome taj servis pravi problem,moze ga ovako resiti.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384940929065.jpg
    uploadfromtaptalk1384940929065.jpg
    119.3 KB · Pregleda: 117
Meni spucao od 48 do 6 % tokom noći. Google play stavka bila prva, telefon nije išao u deep sleep, što mi se nije nikad dešavalo. Imam isključene lokacije i sve one stavke.

Chrome mi je blokiran, rekoh ajde da probam malo kako radi, apdejtujem ga koristim jedno 10 minuta i opet obrišem apdejt i blokiram.

Od 1 noću do 6 mi otišla baterija, Sad sam restartovao telefon pa ću da vidim, da nije nešto zabagovalo.

Sad tek vidim ovaj tekst gore, slepci.

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi kaze sta je com.google.android.gms? Imam previse wakeupova...

Screenshot_2013-11-24-23-34-05.png

Google servisi i lokacije.

Nazad
Vrh Dno