Šta je novo?

Battlefield V

ali i dalje ne verujem da su pusko mitraljezi najubojitije oruzje...... sa KE7, lewis gun i bren gun, prangijaju sa kilometar preciznije od snajpera...... kako to ne isprave......
To sam se ja odavno pitao.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Hajde nek neko ko ima RTX grafičku, javi kako izgleda i radi DSAA. Da li nova AA tehnika ne muti sliku kao TAA?

Misliš DLSS ? Cini mi se da update jos nije izasao.

Citao sam o DLSS malo i izgleda da nema preterano smisla u rezolucijama nizim od 4k. Sa 4k rezolucijom + DLSS interno se renderuje 1440p. E sad u BFV mozda uz kombinaciju onog resolution scale slajdera moze da se nadje neki "sweet spot" za monitore u nizim rez.

Pa da, i TAA izgleda dobro kada se odradi upscale ali je onda 2080TI pod moranje.

Sutra valjda update,danas je kod njih 11. ,valjda :p

Poslednja izmena:
Krecemo sa Testom
Battlefield V Screenshot 2019.02.13 - 11.00.02.99.jpg
auu ala roka novi Update:DBattlefield V Screenshot 2019.02.13 - 11.45.34.45.jpg

Poslednja izmena:
21 gb?? su oni normalni??

Ko da su menjali sve teksture

WTF,sad se smanjilo na 7,5 gb

Poslednja izmena:
Rekoše da su popravili vidljivost, ja baš i nešto ne primećujem. Mooooožda za mrvicu al i dalje ljudi leže sa mmg po uglovima i na ruševinama i cepaju ko da su nevidljivi.

Na mracnim mapama ima malo glare na glavi i ramenima. NA drugim mapama poput roterdama, hamade, fjel.. gdje ljudi najvise kampaju zabijeni u kamenju, ta "ispravka" nema uticaja. Potpuno je isto.

Sa druge strane i dalje je osvjetljenje off. Neravnomjerno. Nekada vojnik svijetli a nekada je potpuno taman kao sami mrak. Westie kaze da su popravili. Laže. Na roterdamu E zastavica dole u garaži, neprijatelji svijetle kao lampe. Bijeli.

Kladim se u zivot da je ovo sve zbog ray tracinga. Adaptirali igru za njega da su na kraju sve syebali. Jer svi problemi se jednostavno vezu za osvjetljenje.

Poslednja izmena:
Ne verujem, ti problemi sa nevidljivoscu igraca su prisutni od bf4

Na mracnim mapama ima malo glare na glavi i ramenima. NA drugim mapama poput roterdama, hamade, fjel.. gdje ljudi najvise kampaju zabijeni u kamenju, ta "ispravka" nema uticaja. Potpuno je isto.

Sa druge strane i dalje je osvjetljenje off. Neravnomjerno. Nekada vojnik svijetli a nekada je potpuno taman kao sami mrak. Westie kaze da su popravili. Laže. Na roterdamu E zastavica dole u garaži, neprijatelji svijetle kao lampe. Bijeli.

Kladim se u zivot da je ovo sve zbog ray tracinga. Adaptirali igru za njega da su na kraju sve syebali. Jer svi problemi se jednostavno vezu za osvjetljenje.

Jesu popravili u odnosu na kad Westi uporedjuje stavi video sa novim hahah.Slazem se glare na glavi i to je to.Zakitili su ih ko jelku.Ukakili su oni to jos u fazi razvoja i mislim da je nepopravljivo, pa sad cupaju konce iz zadnjice.

Combined arms (co-op story) bagovi :

- CC not being awarded.
- "Could Not Fetch Your Report" error message.
- "Hot Pursuit" mission bugged.
- Desync with MP stats (K/D).

Oruzja koja dolaze :

https://www.screencast.com/t/rV2KEsIvQ

Road Map (Tides of War) :

February 14 - 20: Sturmgeschutz IV Tank
February 21 - 27: Archer Tank
February 28 - March 6: Mk III Bolt-Action Rifle
March 7 - 13: Mosquito Mk IV Aircraft
March 14 - 20: Ju88c Aircraft

Posle toga verovatno dolazi Firestorm krajem Marta (Nesto se suska i 2mape Greece navodno) tj battleroyale, koji 90% siguran sam bice free, zbog da kazemo zbog trenutnog modela Battleroyale naslova.

Nemam pojma, nabih 300h generalno pocinjem jako da zevam, ne vidim sebe do granice od 1000h, sve sto radim je pozlacivanje pusaka redom i to je to. :trust:

*mjau**mjau**mjau* Medic ima ubedljivo najgora oružija i do sada je dobio samo jedno a tako će i ostati do kraja marta... Al smo zato dobili po 3 na za Assault i Support, klase koje ionako već imaju najbolje puške.

Traljavo implementiran DLSS u BFV i bezobrazno limitira RTX 2080 Ti na 4k rezoluciju dok ostale karte podrzavaju i nize. Testovi pokazuju da mnogo muti sliku i da se identicne performanse dobiju kada se rezolucija skalira na 80% (za 4k). Evo koliko ostrije izgleda 80%: https://imgur.com/a/ebEuc4Q

A da, i izgleda da ne moze da se ukljuci samo DLSS bez RayTracing. :smash:

Poslednja izmena:
Ovaj novi Stug III ima na F2 mitraljez na 360 stepeni....copy paste od BF4

Ima li neko probleme sa igrom? Od poslednjeg apdejta počelo je da se dešava da uopšte ne mogu da pokrenem igru, čim krene da je učitava računar mi se restartuje ili zakuca pa moram hard reset da radim. Na trenutke proradi pa opet ponovo. Sinoć nanovo instaliram igru i počela je da radi ok do malopre kad je opet počelo da restartuje komp ili puca igra na desktop. Menjao sam drajvere, reinstalirao igru, Origin, sve što sam našao na netu da može da bude rešenje ali ništa. Čak sam negde našao da može napajanje da bude problem ali ne znam kako to da istestiram. Šta mi je činiti?

Ima li neko probleme sa igrom? Od poslednjeg apdejta počelo je da se dešava da uopšte ne mogu da pokrenem igru, čim krene da je učitava računar mi se restartuje ili zakuca pa moram hard reset da radim. Na trenutke proradi pa opet ponovo. Sinoć nanovo instaliram igru i počela je da radi ok do malopre kad je opet počelo da restartuje komp ili puca igra na desktop. Menjao sam drajvere, reinstalirao igru, Origin, sve što sam našao na netu da može da bude rešenje ali ništa. Čak sam negde našao da može napajanje da bude problem ali ne znam kako to da istestiram. Šta mi je činiti?

Pa kako ti ostale igre rade? Dal ti je nesto OC?
Ja nemam problema sa igrom, radi skroz dobro i ne izbacuje me sad kad sam smanjio OC na grafi

Ja imam grafičke anomalije kad krenem da se spavnam na saborca

Juče se pojavilo,i danas non stop,inače u igri sve ok

@Snake
Sve ostalo radi kako treba, samo BF. Malopre sam igrao i radilo je ok, skroz random se dešava.

@bahamud
To se i meni dešava od poslednjeg apdejta

Da, to sa anomalijama prilikom spawnovanja se i kod mene desava

Yep.. treperi sve ali prestanu ako ukljucim video snimanje sa Bandicam. Cudno.

Nazad
Vrh Dno