Šta je novo?

Battlefield V

Ne mozes geldati na youtubeo kakav je recoil kada gledas vec "kompenzovani" recoil koji radis naravno povlacenjem misa i ucenjem recoil paterna.

znaci, tu nema nista u podesavanjima, vec samo vezba i vezba?

Da, moras igrati vise sa nekom puskom da je naucis i da skontas koje dodatke da stavis na nju.

u bf1 sam dosta igrao sa njom, i tamo cak i brze ispaljuje i dosta trza na gore, ali sam tamo nekako uhvatio osecaj i ide mi od ruke sa njom, a ovde, znaci, jedva nekog da pogodim, blagi uzas

Yep!

Imaš practice range, nađi neki zid, uzmi oružje koje želiš, ispali sve metke full auto u zid i vidi kakav je recoil pattern. Onda samo vežbaj da radiš suprotno od toga.

nema mi druge, danas krece vezbanje..... to mi omiljena puska.....
a interesantno, sa onim karabinom m101 ili kako mu je vec ime, prvi put ga dohvatio u ruke ovde u bf5, a ide me ko da sam odrastao sa njim :D haha

poboljsavam se sa ribeyrollesom, ali sebstlader 1906 necu nikad osvojiti u tides of war, hahahaha...... igram 2 sata, tek sam onaj prvi lock uspeo da ostetim vozila 143/200..... znaci nikad necu uspeti.

Ja sam to odradio, kao od sale.
Idi na onu, novu mapu, panzerstorm, i u dve partije zavrsis sve.
Inace, snajper je bas slab.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

bole me oci od igranja vise..... sutra posle posla cu da odremam malo pa cu dok ne zavrsim to da igram..... gotivna mi je ta puska, pa da je imam :_

Ćao ljudi,

Može li u jednoj rečenici odgovor na pitanje da li kupovati igru ili ne? Igram bf3, bf4, bf1, pa me zanima subjektivno misljenje, vredi li pazariti? Vidim da je na akciji nekoj sada..

Hvala svima.

Je l postoji hardcore mode ili makar nesto nalik tome?

Za sada ne..

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ćao ljudi,

Može li u jednoj rečenici odgovor na pitanje da li kupovati igru ili ne? Igram bf3, bf4, bf1, pa me zanima subjektivno misljenje, vredi li pazariti? Vidim da je na akciji nekoj sada..

Hvala svima.

Ja mislim da vredi, meni se vise dopada od BF1. Gunplay je daleko bolji, sto je za fps znacajna stavka, run 'n gun iz BF1 je u znacajnoj meri umanjen, nema zergovanja, mape su vece, tenkovi su mnogo zabavniji za igru... Jedino ako bas, bas volis avione ces se razocarati. Ima mana, pisali smo o tome ali ako nadjes na solidnom popustu onda sto da ne, a ko zna, mozda i te mane isprave u skroj buducnosti.

Otkljucao nov Selbstlader, trebalo mi je 3 partije, jedna za prvi zadatak, jedna za ono da ostetim avione do 200 poena i jedna gde sam sve u tenku odradio, cak je i squad leader pozvao krokodila. Daleko brze sam to odradio nego slem.

Meni je igra odlicna, pogotovo gunplay, predobar osjecaj. Jedino nedostaje vise mapa i frakcija al dodje i to sa vremenom. Bf1 sam igrao pravo malo, ovo je skroz druga prica.

Interesantno :)

mif8mv.png

ima tih scena, kad les isto tako lezi samo ledjima okrenut na dole, a ko da je zaboden na kolac u kicmu, noge i ruke mu vise unazad, a on se vrti oko svoje ose..... to kad vidim, placem od smeha

kako vam se ponasa tockic na misu? njega sam podesio za promenu oruzja, ali je toliko osetljiv, uzas, samo malo ga pipnem a on mi prebaci na pistolj i odmah i nazad na glavno oruzje, moram super pipavo da ga okrenem da bi mi uradio promenu kakvu zelim...... jel se nekom to isto ponasa?

30€ na Originu.

Ovako kako radi ne vredi ni 20e. 20e al da priznaju da je beta.

Tapatalk from Poco loco

sta mislite, sta bi ja dobio vise u BF5 (i eventualno u BF1, posto su to jedine dve igre koje me malo vise drze paznju i interesuju da kazem tako), ako bi sa ovog mog kompleta presao na plocu z77 i jedan od ova dva cpu i5 3470 ili i7 3770? naravno, 16gb rama bi i dalje ostalo, i za pocetak i dalje gtx1050ti....
da li mi se to uopste isplati da se cimam ili ne, posto gledam neke testove na YT, ako tu ima 10tak frejmova vise sa novijim i5 procesorima.....

i3570k/3770K na 4.5 su usko grlo. Ako mislims prelazitionda idi na nesto jace.

sta mislite, sta bi ja dobio vise u BF5 (i eventualno u BF1, posto su to jedine dve igre koje me malo vise drze paznju i interesuju da kazem tako), ako bi sa ovog mog kompleta presao na plocu z77 i jedan od ova dva cpu i5 3470 ili i7 3770? naravno, 16gb rama bi i dalje ostalo, i za pocetak i dalje gtx1050ti....
da li mi se to uopste isplati da se cimam ili ne, posto gledam neke testove na YT, ako tu ima 10tak frejmova vise sa novijim i5 procesorima.....

Na kojoj rezoluciji igras ?

Meni na Full HD Battlefield 1 leti sve na ultra, fps dobrano preko 60. Pretpostavljam da bi tako bilo i u B5.
Mislim da bi dobio dosta sa i7 2600 / i7 3770.

Doduse imam RX 470 koja je bolja od tvoje kartice, mada ne mnogo.

Vrh Dno