Šta je novo?

Battlefield V

Ko hoće igraće, ko neće ima druge modove. Verovatno će biti dosta igrača u početku koji će želeti da vide o čemu se radi, posle će kao i svaki drugi novi mod gubiti igrače.

u cemu je fora sa tim battle royale modom? na ps4 sam skinuo neko djubre koje je free, fortnite battle royale, pokrenuo i posle 7 minuta sam ga odmah i deinstalirao, vecu glupost nisam video, nece valjda nesto slicno da upropasti i bf5?

A skinuo si baš onu najšareniju igru na temu battleroyale :p.....klinci se pale na to šarenilo,skakanje,građenje,nekih stepenica

Imaš PUBG,ozbiljna za ozbiljne igrače :p,i imaš free Ring of Elisyum...kpja mi je malko bolja i zanimljivija od PBUG,valjda zato šta je nova

OnTopic...ne verujem da će tu da bude nešta slično al da će da bude zanimljivo,biće

po onome sto odgledah danas na YT, mislim da cu preskociti taj mod uveliko :D

Ako se prica o battleroyall modu u sklopu battlefielda koji ce se zvati fire storm o tome nisi mogao na youtubeo da vidis nista osim par sekundi iz nekog trailera.
A mod koji sam ja gore spominjao, final stand je nesto sto ima par slicnih karakteristika tog moda koji ce se pojaviti. Tipa skupljanje mape i nema responovanja....
U firestormu 64 ljudi ce se podeliti na sqadove od po 4 ljudi, gde ce svaki squad igrati sam protiv ostalih. Ja predvidjam ogroman uspeh tog moda.

Kad smo vec kod Fortnite ni meni nije jasno milijarde igraca napaljeni na to a meni je igra neopisano *anje :) isto sam probao na ps4 i zali boze downloada.

Fortnite, jos je pretstavljaju kao najbolju igru svih vremena! Sramota! :mad:

Generacije koje su odrasle na Teletubisima....režu vene za tu igru :p

Kad je update,tj pač?

Kad smo vec kod Fortnite ni meni nije jasno milijarde igraca napaljeni na to a meni je igra neopisano *anje :) isto sam probao na ps4 i zali boze downloada.

pa to :) fortnite , cod bo3 i destiny 2, mislim da su to 3 igre koje sam brze deinstalirao, nego instalirao..... hahaha

Ako se prica o battleroyall modu u sklopu battlefielda koji ce se zvati fire storm o tome nisi mogao na youtubeo da vidis nista osim par sekundi iz nekog trailera.
A mod koji sam ja gore spominjao, final stand je nesto sto ima par slicnih karakteristika tog moda koji ce se pojaviti. Tipa skupljanje mape i nema responovanja....
U firestormu 64 ljudi ce se podeliti na sqadove od po 4 ljudi, gde ce svaki squad igrati sam protiv ostalih. Ja predvidjam ogroman uspeh tog moda.

ma nisam video za bf5, nego sam odgledao nekoliko drugih tih BR modova za druge igre, i definitivno me uopste ne greje...... misljenja sam da cu to za bf5 zaobici, pogotovu zbog ovog sto si napisao zadnje "U firestormu 64 ljudi ce se podeliti na sqadove od po 4 ljudi, gde ce svaki squad igrati sam protiv ostalih. "

Nešto slično tome smo imali čini mi se u BF3, squad deathmatch.

Squad DTM je bio sa infinity spawn na jako malom prostoru mape. BR je ipak nesto drugo. U BF3 SDTM je bio poprilicno los: https://www.youtube.com/watch?v=VyfCn4HNw_g

Znam da smo ga igrali samo radi unlocka oružja.

Pubg sam bio prvo gledao malo pa kasnije probao cisto da probam malo. I tek kad sam probao, vec posle prve partije, sam odlepio koliko mi se svidela igra. Mislim da svako ko zeli da iskusi battleroyall mora da udje u taj svet preko pubga i obavezno da sudi o njem tek posto ga proba, nikako na osnovu gledanja. Da mi je prvi BR bio fortnite sigurno bih mislio lose.

Zna li neko da li su ovi "7days free origin access" kljucevi limitirani vremenski, da se do odredjenog datuma moraju aktivirati? Obzirom da su ih ljudi uzeli da probaju BF5 ali se ceka update.

Never mind

The roll out has begun: Battlefield players on PC can start downloading the Chapter 1: Overture update now!

Ja igrao, ovu novu mapu, ali mozda pet minuta, ne vise.
Ogromna i prazna.
Znam da je namenjena, za igranje tenkovima, ali cemu to, ne shvatam najbolje...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Armored Kill ?

Otprilike, ali, eto, ne svidja mi se taj koncept, i takvo razmisljanje.
Caspian Border je 10x bolja, od svih mapa, i u BF1 a i od ovih.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Alborz Mountains i Death Valley su bile dobre iz tog DLC-a. Nisam dovoljno igrao BF5, desetak sati pa ne znam kakav je replayability mapa. Svidjaju mi se Aerodrom i Hamada ali se Caspian mogla igrati i nakon stotine sati. Kao i Karkand itd. Ali je njima inspiracija za mape stala sa BF3.

Dacu im šansu do marta, will see. Trebam probati i ovaj novi peč samo ga skida 450KB/s.. svasta.

Poslednja izmena:
Probao nekoliko partija posle ovog patcha i nisam vise imao situacije da me neko ubije u milisekundi ili skine skoro sav health a samo sam ga pogledao. Generalno igram na PS4 ali cini mi se da je ista situacija i na PC-u kad sam probao.

Na Origin store Deluxe verzija u pola cene, 39.99e. Nisam našao jeftinije ni na ovim sajtovima što valjaju ključeve. Čini mi se da sam pročitao da je preduslov da se poseduje neki prethodni BF naslov, nisam siguran. Uglavnom, uzeh i ja, čekao sam neku rasprodaju ali izgleda da je ovo to.

Nađoh vest, popust važi do 20og decembra, trebate da imate BF1, Hardline ili Bf4.

Poslednja izmena:
Kod mene ne pise tako:

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001.jpg

Moze li link za taj info ?

i kod mene isto kao kod Glenna:

bf5.JPG

do daljeg ostajem na premieru :D

Kliknte u Originu na My Home pa dole ces imati BFV i kada predjes preko njega pisace Exclusive for you. Tako sam ja nasao, isto mi je kao i vama u Store pisala full cena ali kada sam otisao na My Home onda sam dobio popust. A u ovom linku na redditu pise da trebate da udjete u neku od navedenih igara i dobicete ponudu ali ja to nisam imao, to je za konzole.

https://www.reddit.com/comments/a36dwh

https://twitter.com/BFBulletin/status/1070315412921950209

https://twitter.com/BFBulletin/status/1070407656190418949

Poslednja izmena:
Mislim da se mora imati BF1 i BF4.

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001.jpg

Poslednja izmena:
Ni kada skrolujete malo dole na My Home? Cudno... Glenn, tebi mozda ne prikazuje zbog Trial, pogledaj ako ti istekne pre 20og decembra, mozda ce ti se onda pojaviti. Bitno je samo da se poseduje jedna od navedenih prethodnih BF igara, ne mora sve.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/a3iguk/bfv_cant_find_the_bfv_50_off_promo_for_pc_on/

Ok, niste jedini sa tim problemom, ima jos ljudi na PC koji ne vide ponudu. Kazu da bi taj problem trebali da rese za dan-dva. U svakom slucaju, kada ga budu resili pronaci ce te ponudu u My Home tabu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno