Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
new-battlefield-game-clues-spotted-in-battlelog-update-reports-140120093241.png

http://www.computerandvideogames.com/465002/battlefield-hardline-appears-on-ea-site/
http://www.computerandvideogames.com/465011/battlefield-hardline-details-leak-items-vehicles-and-more/

Okrecu se novom konceptu sto mi se ne cini lose. Ja sam fan real life modova u armi pa mi se ovaj koncept svidja.

Pih, nije Gorgilije otvorio temu :D

Pokusaj da uzdrmaju Counter Strike. Totalno su se pogubili. Identitet = 0.

Back to WWII, maggots!

Ovo ne mora da bude uopste toliko lose za veterane BF serijala. Na osnovu ovih informacija koje do sada imamo ovo ce biti igra sa CQ akcentom pa bi time ciljala CoD publiku. Ako bi to znacilo da ce Hardline biti projektovan kao rival CoD serijalu onda bi nama ostao stari BF kao igra za drugaciji tip publike. Razvijale bi se dve igre, jedna za ljubitelje CQ borbi i druga za one koje vole ogromne mape i vozila.

Ne moze biti gore od BrokenField 4: Anal Strike. Makar se nadam da ne moze...

pa da isprave onaj defektni default :p

Pff... bzvz! Ne znam sta pokusavaju sa ovim, pa ko ce ovo da igra pored BF...

Za one koji nece da skidaju...

haha pa sta je ovo :) ovo nema veze sa cs

jedino interesantno je ... grappling hook

Ovo ima veze sa svime, a i sa ničim. Kupusijada :)

Ipak nije CS, nego je neko iz DICE svrljao po tjubu i naleteo na ARMA Life mod...

Ovo ne radi DICE, već Visceral (studio koji je radio Dead Space serijal).

Poslednja izmena:
šta je ovo? payday 3, swat 5? Ovo ne može da se zove battlefield, ovo nije battlefield igra.

Ko da pare za ovo taj vec tesko da je normalan. Poceli su na godisnjem nivou da izbacuju igre. I jos za svaku imas premium pa izracunaj koliko ti para traze godisnje :smash:

šta je ovo? payday 3, swat 5? Ovo ne može da se zove battlefield, ovo nije battlefield igra.

Ja stvarno ne znam ko ce ovo da kupi...
Ali sa druge strane mozda ovo i nije lose da jedni bave ovima iz COD-a, CS:GO i Payday-a a da se DICE bavi necim drugim

Ma ovo nema veze sa Battlefield-om. Posmatrajte ovo kao da se zove samo Hardline. Kapiram hejt ljudi, razocarani su da nesto ovako moze da nosi Battlefield u imenu ali ako zaboravite na taj "detalj" imate nesto sto moooozda bude i dobro.

Zasto da ne? Battlefield je do sad bio sinonim za ogromne tuce sa velikim mapama, ne bi bilo lose da se oprobaju u manjim sa dinamicnijim okrsajima. Meni ovo najvise lici na neki pokusaj cs:go-a ali sa dodavanjem vozila i unistavanjem terena ovo ima potencijala da bude super shooter. S obzirom koliko su, po meni, failovali sa BF3 i BF4 iskreno se nadam da ce bar ovde nesto da urade...

Glupost nevidjena, ni payday 2 me nije drzao dugo a ovo vidim da je klon pa fuck this

Ovo je presmesno.Nzm sta oni misle da urade sa ovim.

Vidim da su poceli da kopiraju Combat Arms...

Vrh Dno