Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Zar nisi to isto rekao i za MW2 ?

Ne kapiram... kako sam mogao da kazem pre nego sto sam ga igrao? Nisam ni znao kakav je recoil.. Nakon nekog vremena je to pocelo da mi smeta, pored drugih stvari..
A u MOH mi izgleda kao da je jos manji, ili ti da ga uopste nema..

Igra je tak dogurala do beta verzije....

Jel zna neko na koju foru da dobijem 3 kill-a sa sea vehicle?
Samo mi taj pin ostao....

Igraj onaj Isla Islands, pridjes ako si napadac iza ostrva onim camcem sa topom, parkiras :) stisnes X da promenis poziciju sa vozaca na poziciju za topom i rokaj.

Ako si "defender" moras nekako da otmes isti taj camac stanes izmedju ostrva koje branite i onog odakle oni nailaze, premestis se na topdziju i rokaj. Tu je lakse jer te ne ocekuju ali moras nekako da se docepas camca.

ma uopste ne moras da pucas iz topa. uzmi ili gliser ili skuter, pa promeni pogled i pucaj svojim oruzjem, a posto se nalazis u vozilu, to se racuna kao ubistvo iz vozila :)

edit:
ja sam to uradio na tezi nacin, ali i ovako je moguce, ne samo za sea, vec i light vozila

A u medjuvremenu tvoj tim gubi i nervira se jer se ti glupiras u camcu :d

Vec samo pokusavao sa topom, uvek me skine neki snajper.
A jel mogu sa snajperom iz onog skutera? I naravno sea vehicle kill.

Procitao sam taj post bas zato te i pitam jel moze... Hvala na pomoci, kad mi se update-uje bc2 javim sta sam napravio.

Ladno ima DLC "short-cut" da se skine za svaku klasu ili kompletno. I šta se time dobija? Otključana oružja, perkovi i ostalo. Znači više ne mora ni da se leveluje, samo se plati par funti i teraj.

Pa, da... Navodno napravljeno za one koji su kasno kupili igru...

Sto? Sjajna fora, sto rece neko na EA forumu, verovatno imaju alarm u redakciji koji se upali kad neko kupi taj DLC, i svi zaposleni se cepaju od smeha :d

Moram da se pohvalim. :D

Dobio sam:

ankermetwierenkogels.png

NAVAL WARFARE PIN
In a round kill 4 enemies with the sea vehicles

Posle toga je usledio...

4wildcardskorenrond.png

EXEMPLARY VEHICLE SERVICE
Get all vehicle pins

I na kraju....

veelawardsrond.png

ELITE SERVICE
Get all pins

'fala na pomoci.;)

Cestitam. Meni fale oni achivement-i za Motion Assist, slabo igram snajper i onda je ostalo .... Ali bice vremena ... Slabo se igra u poslednje vreme, verujem da su dosadile ove mape ...

Cestitam. Meni fale oni achivement-i za Motion Assist, slabo igram snajper i onda je ostalo .... Ali bice vremena ... Slabo se igra u poslednje vreme, verujem da su dosadile ove mape ...

Nece se ni igrati dok traje svetsko prvenstvo. :banana::bottle::guitar:

Mape nisu smorile, ali je vreme da otkljucaju neku Conquest mapu za Rush, ako nista drugo..

Kad izlazi onaj co-op mod? Danas ili sutra? Inače meni fali samo onaj trofej za sve nagrade sa M95 SA. Platinum odavno stigao. :D

Izašao je co-op DLC na US store i košta 10$. Uskoro će verovatno doći i na UK.

I na UK se pojavio, košta simboličnih 7,19GBP.

Skinuo, pokrenuo (upao u nečiju partiju). jednu partiju sam završio u 2 me izbacio.

Ajd što je ono abnormalno zabavno, nego je problem što je izgleda težak P2P.

inače, valparaiso mapa je noćna.

mešavina Rusha i conquesta. umesto Mcomma je "baza" koju prisustvom osvaja tim od 4 igrača. AI nije naivan i ima ih na tone. Samo dolaze iz čamaca ili padaju s padobranom.

Poslednja izmena:
Skidam sutra pre podne. :)

Mape, iako su iste, totalno drugacije izgledaju na onslaughtu......
Sjajne su......
I mod na hardcore je daleko od lakog.....
Topla preporuka....
Pod uslovom da mod hostuje neko sa dobrim netom.....

Koje ste paljevine :) Verujem da je AI *******, ali kapiram da posle nekog vremena provalis kako igraju i sta rade, ne verujem da svaki put igraju drugaciju taktiku.. Moram MW2 sad da pominjem, ali mislim takav co-op mod je dostupan odma u igri, dosta je opsirniji i ima vise misija, plus sto svaka mapa koja stize uz igru, na stranu njihov kvalitet, je dostupna za sve modove... Ako mi sad izbace neki map-pack koji se placa, zavrljacicu disk kroz prozor..

Ma pusti Borisa........
Vidis da mu je MW i dalje u srcu..... :d :d :d
I njegovo cuveno "Verujem, kapiram, mislim" a da nije probao igru :d :d

Verujem da je onslaught odlican, ali 8 funti je malo preterana cena. Bar da su stavili 50% off ili tako nesto, za VIP-ovce...

Nazad
Vrh Dno