Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

No life?

Iz kog razloga si ti DS prelazio tri i po puta?
No brain?

Zato sto je izazov uzeti Platinum u DS, jer svaki NG je dosta tezi od prethodnog.
Jedno je preci igru vise puta iz razloga sto ti ona predstavlja izazov, a druga stvar je prelaziti 100\% i uzeti Platinum radi e-penisa. ,)

Znači Killzone2 na elite težini nije izazov?

Ne kazem da nije izazov, ja ga ne bi igrao na Elite sa onakvim kontrolama pa da mi svi vi sto imate Platinum izvadite po 5000e. ;)
Samo uzimati trofeje "uradi 3 headshota sa jednim sanzerom" i jos milion slicnih je noolife glupiranje !!
Za sta sluze trofeji osim za e-penis ? :wave:

Upravo je to poenta. Ne služe ničemu. Bilo bi korsino da se mogu "unovčiti". Primer koji sam dao (free DLC za platinum) je skroz na mestu.

Samim tim bi se platinum trofeji teže dobijali i bio bi izazov zaraditi ih.

U RDR na x360 su mogle da se nadju onih nagradice za avatara (majica i slicno) ali to nisu bili achivmenti. Sto ne naprave i jedni i drugi da kad se otkluca platinum ili svih 1000 poena da se dobije bar nesto, mogucnost recimo da dobijem besplatno dinamicku temu na ps3 ili xbox-u ili neku drugu *******ciju u igri. Ovako bas nista.

Najava za novi DLC. :D

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XgFcJ38-IOc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XgFcJ38-IOc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Znači Killzone2 na elite težini nije izazov?
A otkud on to može da zna?:d
Najava za novi DLC. :D

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XgFcJ38-IOc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XgFcJ38-IOc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Zašto me ovo ne čudi?

Ajde, ajde ne gundjate, vec prebacujte polako pare na sajtu banke. :p

Pa sta bi ti za dz ? :d

S obzirom da su VIP reklamirali kao nesto sto ce omoguciti besplatan DLC, da.

Ovako, ispalo je da to nije nagrada za kupce, vec kazna za one sto nisu kupili novu kopiju.

Marli bre, ne brani ih :)

Za sada tako ispada, "VIP" je ustvari otkljucavanje modova na vec postojecim mapama :) Posto ja igram samo Rush, osudjen sam na 6 mapa, ili 5 ako ne racunam Nelson Gay.. Mada tesi me sto je neko rekao da ce definitivno biti novih mapa za VIP-ovce pre ovog Vietnama...

Inace Ragnarok, nisu obecali da ce VIP biti besplatan DLC, vec besplatne mape.

DLC je bilo sta sto skidas... Znaci, ukljucuje i mape. :)

A nismo nista dobili osim novih modova... Uostalom, na papiru pise "GET UPCOMING MAPS!". Klasifikovanje istih mapa uz dodavanje novih modova je, blago receno, varanje kupaca.

Klasifikovanje istih mapa uz dodavanje novih modova je, blago receno, varanje kupaca.

A jesu te vec smorile postojece, koliko igras, mesec dana? ;) Polako, tek 3 meseca od kako je izasla igra, jos uvek necu nista da pricam, ali greska je sto na mapama koje stizu uz igru ne mozes sve modove da igras, neverovatno kako im je to palo na pamet..

Kakve veze ima da li me je smorilo ili ne? Ako obecaju mape, a daju samo stare sa novim modovima, to nije u redu. Nema veze sa mnom niti sa mojim utiskom o igri.

Ma slazem se, ali ajde da sacekamo jos malo pa onda da komentarisemo, koliko znam nijedna kompanija nije izbacivala nove mape posle 3 meseca..

Ja mislim da su KZ2 mape izasle u kracem roku.

Nije samo fazon u mapama... Vec i u tome sto su stili da naprave novi weapon pack, Onslaught mod, da rade na Vietnam boosteru i da naprave trailer za njega i da uz sve to naprave Medal of Honor multiplayer mod... A od VIP-a ni traga ni glasa. :)

Pa i u prvom delu novi mod (capture the flag, tj conquest u BC2 i novi map pack) je izasao ako me secanje ne vara tek posle 6 meseci......
I bio je free for all, a ovaj ce biti samo za vlasnike prve kopije.... Sto meni dodje isto :d
Tako da ne treba preterivati, BC2 se igra i igrace se dok ne dodju nove mape, tako da to je u njihovom planu....

ali greska je sto na mapama koje stizu uz igru ne mozes sve modove da igras, neverovatno kako im je to palo na pamet..

pa nije greska.. zato postoji VIP code. prakticno, samo prvi vlasnik moze da igra sve modove na svim mapama :).

inace, jel uopste bila neka nova mapa od izlaska? jel nelson gay bila ali zakljucana ili je to bila skroz nova mapa?

Nelson je bio vec na disku.

DLC je bilo sta sto skidas... Znaci, ukljucuje i mape. :)

A nismo nista dobili osim novih modova... Uostalom, na papiru pise "GET UPCOMING MAPS!". Klasifikovanje istih mapa uz dodavanje novih modova je, blago receno, varanje kupaca.
Ma nego sta nego da su nas lagali/lazu. Ovo bre k'o da je Kotick smisljao. Definicija map pack-a ce od sada biti prosirena, ocigledno :mad:

Šta će mi BC2: Vietnam kad ću tada već igrati MOH koji će biti isti BC2 samo sa lepšim menijem? :D

Nazad
Vrh Dno