Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

nemoj da slusas ovog prestigeovca koji nema pojma:d ja sam bio na putu 2 prestigeta pa sam prodao igricu dok tamo ne moze da se iskljuci autoaim i mozes snajperoma da ubijas kako hoces ovde je to dosta teze zato sto je realnija igrica,bolji je BFBC 2 i jos kad igras HARDCORE MODE sa iskljucenim autoaimom tad je prava stvar :D
I, MW2 ili BC2 po tvom misljenju?

Paging Google translate....:facepalm

nemoj da slusas ovog prestigeovca koji nema pojma:d ja sam bio na putu 2 prestigeta pa sam prodao igricu dok tamo ne moze da se iskljuci autoaim i mozes snajperoma da ubijas kako hoces ovde je to dosta teze zato sto je realnija igrica,bolji je BFBC 2 i jos kad igras HARDCORE MODE sa iskljucenim autoaimom tad je prava stvar :D
ako mislis da snajperom mozes kako hoces da ubijas u mw2, to onda nije tacno, u bc2 ubijas sto puta lakse posebno hc mod, samo 1 metak

Koji su ovo fazoni da igra izbacuje igrace iz APC-a ispred mitraljeza sa strane? :)

BTW - popio sam freeze na kraju igre danas...

Ne kapiram pitanje.. :)

Pa, sasekao sam pola svog squada danas, jer kada nas je 4oro u onom mobilnom PVO-u (sto ima jedan glavni top, jedan pomocni i 2 mitraljeza sa strane), a neko izadje, igra ga izbaci direktno pred moj mitraljez i onda meni ispise na ekranu -15 Team Kill. :d

To mora da je neko vozilo iz Conquest-a.. nemam pojma na sta mislis :) Sto se tice zamrzavanja, pa desava se.. meni mozda 10 puta za ovih ~ 5 dana igranja..

Nije iz conquesta, Rush smo igrali. :)

Na koji fazon se veze PSN sa EA ID-em sa njihovog site, kako bih mogao da vidim svoje statistike? :)

Poslednja izmena:
Cvejic se verovatno seca te runde. :d

Nhf, bio sam previse triger hepi. :)

ako mislis da snajperom mozes kako hoces da ubijas u mw2, to onda nije tacno, u bc2 ubijas sto puta lakse posebno hc mod, samo 1 metak

haaaaaaaaaaa
u mw2 sam imao preko 250 hs-a sa snajperom pa ti vidi ...isto jedan metak i kraj ,dok u bc-2 nemas aimassist (barem sa ja iskljucio),a u mw2 kad prodje pored tebe sam ti se okrene i samo stisnes r1 i mrtav je ...

Taman htedoh da lupim printscreen, prvi post bez barem promasenog slova, kad djavola, fali 'M' :d

haaaaaaaaaaa
u mw2 sam imao preko 250 hs-a sa snajperom pa ti vidi ...isto jedan metak i kraj ,dok u bc-2 nemas aimassist (barem sa ja iskljucio),a u mw2 kad prodje pored tebe sam ti se okrene i samo stisnes r1 i mrtav je ...

ja nisam imao ukljucen aim assist, i bilo je zeznuto, dok je ovde na bc2 meni mnogo lakse

ma isti djavo je kad ukljucis i iskljucis tamo ubijas sve redom sa berretom,bc jeste lakse zato sto se ukampujes i pucas.....

Evo nešto za pasionirane uav igrače :d

Prilozi

• xzibitbc2.jpg
    xzibitbc2.jpg
    458.8 KB · Pregleda: 63
Stize novi update servera/igre:
EA and Dice has announced that the PlayStation 3 Bad Company 2 servers will go down for maintenance tomorrow in order to implement a new update.

The servers will be offline from around 08:00 UTC (09:00 UK, 10:00 Europe, 02:00 Pacific) and you will start to see prompts to update your PS3 when you next put Battlefield: Bad Company 2 in your disc drive.

The update includes the following changes:

Kit images added in spawn menu
Fixed the “required rank” field on the unlock items specified on the W&G page
Added M14, NS 2000 and G3 in-game unlock pop-up when the requirements for unlocking them are reached
Added a server side check of the veteran status of the players
Award bugfix for “Win all 4 game modes” (it had marksman headshot as a dependency)
Garand did not track anything, Thompson tracked Garand.
Increased the penalty points for TeamKill and TeamDamage
Increased the reward points for Objective Actions (Flag Cap/Assist, Arm/Disarm/Destroy/Damage/TeamDestroy/TeamDamage)
Fixed veteran rank number not showing up in ingame scoreboard
The southpaw setting now works for the anti-air gun and the Stationary AT
Collectible weapon messages fixed
There is no indication as to how long the servers will be down for.

Lepo, sada ce se vise njih cimati da armuje/disarmuje, jer ce dobiti vise virtuelnih poena :) (kako to tuzno zvuci)
Samo da ne stvore jos veci lag, poslednje diranje servera je izazvalo kontra efekat..

Patch je velicine 288 mb, taman sam hteo da pucam malo, kad ono prc, patch od 288 mb. :(

Ne razumem sta sad menjaju sa 300mb ? Mislio sam da rade samo upgrade servera. Moguce da se ovde krije onaj novi DLC ili nove mape koje ce biti omogucene za VIP korisnike...

Sada kada biraš klasu u pozadini se vidi slika kako ćeš da izgledaš.

I radi bronza za veteransko čedo M1 Garand. Upravo dobih 2 insignie :)

M1 Garand je bas jaka puska, uzeo sam ti je jednom Cvejo i pokupio par killova dosta lako, jedan metak i padaju. :)

Sad kad sam stavio da mi se skida patch ugasio mi se PS3. Tako da nemojte da se iznenadite ako vam se to desi. Iz drugog puta je normalno krenulo da se skida.

Ma u onoj partiji (nije HC) im je trebalo malo više od jednog metka. Danas sam se opekao i nikad više. Totalno rasulo, niko ne spotuje, niko ništa ne radi, samo se glupiraju po tuđoj bazi...

Moj tim je bas fino igrao, konstantno sam spotovao ja, a i kolege.

Igrao sam sam onaj Conquest mod.
Tamo puska ne treba :) C4 triple kill na svaka 3 minuta, samo trazim tenkic, ili zastavicu i C4.

P.S.
Opet je malo 50 poena za disarm ! Za team kill je -100, za disarm treba 150 poena, to je najvazniji deo Rusha, treba da se lome ko ce da skine, isto tako i za arm 200 poena, to je jedini nacin da se nateraju ljudi da ne stekaju u protivnickoj bazi vec da ispunjavaju cilj.

Vrh Dno