Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Moze li mi neko reci kako da ubijem onog slepca u Apachu (ili MI) sa RPG-om u misiji kad spases hipika (vozaca helikoptera) ?!
Svaki put ispali RPG i obori me, znaci ne mogu lika da pogodim, unistim Apac ali u istom trenutku i on mene. Yebeno iritantno, 2o puta ginem na gluposti!

Moras u toj sekundi da ga ubijes, mislim onog sa RPG-om u susednom helikopteru.
Opasana glupost.
Cim restartuje zauzmi poziciju i cekaj imas bukvalno sekund ili dva. Ja sam to danas prosao.

Poslednja izmena:
Uh, secam se tog dela, desetak puta sam zaginuo, zapamtio sam ga po delu kad helikopter eksplodira a nas kompanjon i dalje nastavlja da prica hahah...

Nego kako da predjem onog drugog boss-a u Counter Strike: Condition Zero, ubija me u pojam :d

lol :d

Salu na stranu, ispravljen je bag za Thompson i Garand i njihove statistike, bice ubaceno u sledecem patchu..

Koliko cu imati patcheva da skidam? :)

Sa Unchartedom 2 sam se zesce zeznuo. Dosao kuci, ubacio disk i onda provalio da imam 150MB patcheva da skidam, a zaboravio na fazon sa izvlacenjem ethernet kabla... :d

Neces nijedan koliko znam, ovaj balans oruzja je uradjen preko servera, nista se ne skida.. Ustvari ima jedan patch, za SPECACT..

Imas jedan patch, mislim da je 13mb.

Ha, upravo sam otkrio da mogu da se prebace ruski komentari na engleski, jes! :d U MP opcijama valjda, treba da se podesi na "localised". Pricaju na engleskom, ali sa ruskim akcentom.. verovatno je podnosljivije nego 'prokljeti snjajper'

Pa zato sto svi imaju po 1000 sati online (lupam), naravno da ih je smorilo. Ja igram skoro svaki dan po dve tri partije i uopste me nije smorilo. :)

Pa zato sto svi imaju po 1000 sati online (lupam), naravno da ih je smorilo. Ja igram skoro svaki dan po dve tri partije i uopste me nije smorilo. :)

Cak i ja koji to savetujem imam vec otprilike 5 dana online :) Zarazna je, bas.. daleko je od smaranja, ali im je uzasan ovaj potez podele mapa po Rush-u i Conquest-u, trebale su odmah od starta sve biti dostupne za oba moda..

A boze moj, posto su to jedini razlozi zbog kojih treba da se igra, razumljivo je zasto je pao :)

Ima li ko ovde da je podjednakoigrao i COD MOdern Warefare 2? Razmishljam se da zamenim MW2 za BF2 posle svih pozotovnih komentara i vecoj realnosti.

To sto variable rece :) samo sto ja nisam prestige-ovao..

To sto variable rece :) samo sto ja nisam prestige-ovao..
Pa eto, i to sto si otkljucao sve na BC2 dovoljno govori o igri, dok na mw2 koga si dosta igrao ocigledno nisi dosao do npr. ak47 ;)

OT: Mogli bi stvarno da najave neke nove mape i sredjivanje totalno sjeb**** conquest moda. Da nema hardcore moda i vas sa bencha ne znam koliko bi me jos drzalo....

V...

Pa eto, i to sto si otkljucao sve na BC2 dovoljno govori o igri, dok na mw2 koga si dosta igrao ocigledno nisi dosao do npr. ak47 ;)

OT: Mogli bi stvarno da najave neke nove mape i sredjivanje totalno sjeb**** conquest moda. Da nema hardcore moda i vas sa bencha ne znam koliko bi me jos drzalo....

V...

nemoj da slusas ovog prestigeovca koji nema pojma:d ja sam bio na putu 2 prestigeta pa sam prodao igricu dok tamo ne moze da se iskljuci autoaim i mozes snajperoma da ubijas kako hoces ovde je to dosta teze zato sto je realnija igrica,bolji je BFBC 2 i jos kad igras HARDCORE MODE sa iskljucenim autoaimom tad je prava stvar :D

Vrh Dno