Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

boris je markica master :D

edit:
ovako, posto su tvoje pare u pitanju sve sto ti pricaju uzmi sa rezervom :). svi koji se sad kunu u bc2 su napljuvali bc1, koja je po prici ovih koji su ga igrali, jako slicna dvojci. ali da se isplati rizik da ga probas, isplati se ;). i gledaj da kupis verziju gde imas dobru ekipu :)

a to sto pominjes onih 10$, niko te ne tera da odmah ukucas kod da skines mape. uvek mozes da probas par dana pa da ako posle prodajes, naglasis da kod nije iskoriscen. sta vise, ni ja ga nisam jos ukucao :) .. neko je bio pominjao neki bug sa time pa su ljudi ostajali bez mapa. kad vec pomenuh to, jel ste vi ostali kucali kod i skidali te dodatne mape?

Poslednja izmena:
Hocete veceras da se skupimo i napravimo private match , valjda ce nas biti bar 8 , 4 na 4 , da probamo da igramo kako bi trebalo , dosta je decurlije na serverima i opasno kvare zabavu . Za ovih nedelju dana sam video razne gluposti i cini mi se da je sve teze naci dobru partiju

Opet nesto rade na serverima? Rank i statistika su resetovani na nulu mada ne svima iz timova.

Ja sam odigrao dve partije squad deathmatcha i meni se ono ne sviđa. Conquest i Rush sam već savladao, ali ovo nasumično jurenje po mapi nekako odstupa od dosadašnjeg BF doživljaja. Squad rush je fenomenalan, ali deathmatch me ne privlači ni malo.

Hocete veceras da se skupimo i napravimo private match , valjda ce nas biti bar 8 , 4 na 4 , da probamo da igramo kako bi trebalo , dosta je decurlije na serverima i opasno kvare zabavu . Za ovih nedelju dana sam video razne gluposti i cini mi se da je sve teze naci dobru partiju

Slazem se, ne mogu da verujem koliko ima decurlije koji ovo i dalje igraju kao da je MW2.

Malopre sam se krstio kad sam vezbajuci voznju helikoptera na isla inocentes nekoliko puta sedao u novi heli a na onom ostrvcetu ispred nase prve spawn lokacije (mi napadamo) su 2 recona nonsalantno jedno 10 minuta sa mortarima i snajperima pravili nered a ovi noobovi sa nase strane ne da nema niko da bar proba sa snajperom da im uzvrati nego brate mili gledam kako ih niko cak i ne spotuje. Na kraju sam ja jednog skinuo sa LMG-om i to dok sam se vracao po novi helicopter :)

Zanima me da li je previse "advanced" :).

"Toliko dobar" znaci da necu pozeleti da ga prodam, jer to necu moci ni upola cene, zahvaljuci EA-ovom projektu od 10 dolara.

Pa pazi, ja nisam ni keca prodao/menjao i serveri su mu jos uvek puni.....
Tako da pazari dvojku, mislim da se neces pokajati....
Ja sam ukucao kod, ali store unutar igre jos uvek ne radi pa ne mogu da kazem da li je otisao uzalud ili ne....
Hazarder ;)

svi koji se sad kunu u bc2 su napljuvali bc1

Da, ja probao 5 minuta, tek uzeo gamepad u ruke (za fps).. :)

jel ste vi ostali kucali kod i skidali te dodatne mape?

Jos uvek im ne radi je*eni Store, nesto je do Sony-ja i stvarno predugo rade na resavanju problema...
Sto kaze Kimi (koji nece ukucati VIP kod ni kad proradi EA store, jer je uzeo sve trofeje u SP-u, on je svoje odradio :d), ti ga ne moras ukucati u pocetku... igras na ostalim mapama, i naglasis pri prodaji da je VIP kod neiskoriscen..
Ali ne znam da se ikom ko voli fps zanr i multiplayer, ovo ne moze svideti..

Kod si vezao za svoj EA nalog, ne za svoj PSN nalog, tako da nije uzalud otišao.
Inače, ja sam svoja 2 PSN naloga vezao za onaj jedan EA nalog i u oba uredno imam status veterana, tako da ako ingame store bude zezao zbog hrvatskog PSNa, trebalo bi da mogu da skinem mape sa UK naloga.

Dakle mogao bi svoj US nalog (koji burazer koristi) da vezem za EA nalog, i onda i njemu mogu skidati mape?

Poslednja izmena:
Kod si vezao za svoj EA nalog, ne za svoj PSN nalog, tako da nije uzalud otišao.
Inače, ja sam svoja 2 PSN naloga vezao za onaj jedan EA nalog i u oba uredno imam status veterana, tako da ako ingame store bude zezao zbog hrvatskog PSNa, trebalo bi da mogu da skinem mape sa UK naloga.

Kako se to radi?

Pa barem se nadam da uziva u toj neobjasnjivoj (da ne upotrebim grublju rec) maniji :) Koliko god voleo GOW, vala ne bi mogao da jurim platinum, zamrzeo bi i grcku i Kratosa i igre i sve bi proklinjao.. :)

Izasao update za US verziju, za in-game Store, trebali bi i mi da ga dobijemo valjda uskoro..

:D Prozivanje je pocelo i preko reklama..

[YOUTUBE]K2Qpui1hYBw[/YOUTUBE]

Da, samo što je Sweetwater ostao živ, kao i obično :D

E, da, a sta mislite kako bi izgledao HD replay meca (nesto kao replay u GT5)? :d

Za tako nesto ne bi pitao za cenu... gurao bi im pare ko trubacima :d

bilo bi extra i jos da mozes kad stavis npr na sebe da vidis slow mo kako koji metak ide pa ga zumiras i kako pogadja ovo ono pa odigrao bi jedan mec a ceo dan bi gledao snimak :D

lool, moracu ovo da probam :D Totalno sam zaboravio da mogu sa Assaultom da koristim C4..

[YOUTUBE]bQBPcWe0ZzM[/YOUTUBE]

klasika c4 car. Sa nekih servera se leti zbog toga

Pojavio se 1.01 patch.
Nemam pojma sta ispravlja, nema nikakvih informacija po netu. Nadam se da je ono u vezi store-a.

Probao dana Hardcore, da ima dosta snajpera. U Hardcore se gine od snajpera gde god da ga pogodis ... Ali opet ako svi snajperisu tim nikad ne moze da pobedi ... Sve u svemu za nabijanje statistike ali posto su svi bili snajperasi od 5 partija sve izgubljene :)

Nazad
Vrh Dno