Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ne mogu da verujem da sam sinoc zaboravio da ugasim utorrent koji je uploadovao u pozadini dok sam ja igrao BC2 :d

A ja se cudio sto mi fps secka i preskace, moj igrac ko da stepuje, malo napred malo nazad, nisan mi na tenku leti levo desno LOL. Pravo je cudo da sam i u takvoj situaciji prosao jako solidno.

I meni se isto desilo, i kada sam JDownloader ugasio, kada sam prodisao i progledao u isto vreme :) Milina bila posle

Brzina intrerneta mi je 1mbit i ne uspevam svaku partiju da odigram lepo,uglavnom pred kraj runde pocne da laguje i da me baca po mapi,jel to do njih ili mi je slaba brzina neta?
Nije mi ukljucen torent i ne slusam radio dok igram :D

Sad će neko da izjavi kako sluša internet radio dok igra. :)

Taj sam :D

Konacno predjoh ono sa helishima i to sam imao mnogo srece. Definitivno jedan od zeznutijih momenata do sad (stigoh do 12 misije). Cikam vas da predjete na hard iz prve :eyebrows:

Brzina intrerneta mi je 1mbit i ne uspevam svaku partiju da odigram lepo,uglavnom pred kraj runde pocne da laguje i da me baca po mapi,jel to do njih ili mi je slaba brzina neta?
Nije mi ukljucen torent i ne slusam radio dok igram :D

Mislim da je to do tvog neta. Proveri pingove sa nekim evropskim zemljama.
Meni se to desavalo samo prvi dan, sad je odlicno.

Inace pao Borisov Dog tag. :-devil-::banana:

Nisam znao da igras na hard :)

Jel se otkljuca neki Very Hard, Nightmare, Crushing, Hell, Impossible tezinski mod kada predjes kampanju na Hard. Bas mi je simpa rusenje kuceraka, toliko me je iznervirao taj deo sa helishima da sam srusio celo naselje sto ide posle toga :D

Moze li neko da objasni sta je to dogtag?

O bre :) Pa pokazao ti je ppredrag skoro, ono sto vojnici nose (uglavnom americki, ne znam da li jos neki), metalna 'ogrlica' sa njihovim inicijalima, borbenom jedinicom i sta vec.. a u igri kad nekog zakoljes nozem, dobijes njegov dogtag, i imas u statistici sve one koje si priklao i njihove tagove.. sad marley ima i moj :D ebacu ga :)

Poslednja izmena:
Bilo nas je dosta veceras : Boris , Bob , Sinda , Cveja , Pilac , Sinda . . . (izvinjavam se ako sam nekog zaboravio :D )

Stvarno je bila odlicna zabava :) . Nadam se i da cemo se sutra okupiti u slicnom broju . Samo steta sto niko ( ne znam iz kog razloga ) ne koristi headset .

Ovaj BC2 MP je bolesno dobar i zarazan. Evo danas ceo dan igra min 5,6 ljudi sa bencha, kad se ne zezamo nisu mogli prvu bazu da prodju!
Ovo je mnogo bolje od KZ2, nema nerviranja zbog laga i sl gluposti.
Najbolji MP koji sam u zivotu igrao.
Trazicu za rodjendan jednog tenka. :D :D

Bilo nas je dosta veceras : Boris , Bob , Sinda , Cveja , Pilac , Sinda . . . (izvinjavam se ako sam nekog zaboravio :D )

Stvarno je bila odlicna zabava :) . Nadam se i da cemo se sutra okupiti u slicnom broju . Samo steta sto niko ( ne znam iz kog razloga ) ne koristi headset .

Zaboravio si Dodatka, covek se opasno navukao na belo, parod BC2. :D
Bio je tu danas i Milan i Akilone.
Ne znam zasto Ranko, Predrag, Haseo cekaju sa kupovinom ? :p

Meni headset iskreno smeta, ponekad upalim (da objasnim Kimiju kako sta, gde), ali realno posle 1h me uvo nikad gore boli, ne pase mi ovaj Sonijev.

Poslednja izmena:
Ceo dan igram *** :) Sjajno zezanje. Otkljucao sam celu Assault klasu, kao sto sam pretpostavio, M416 je najbolja automatska puska, naj svestranija je, najbolji zvuk ispustaju Abakan i AUG, doduse sa M16 sam malo igrao, ali nekako mi njegov burst manje lezi od Abakana, nisam mogao nista da pogodim... Ne verujem da cu menjati klasu za sad, previse mi se svidjaju Assault puske, 40mm granate, kao i to sto ne moram da brinem o municiji.. :)

Poslednja izmena:
Zmay, timemaster, dodatak i ja smo maločas imali nekoliko dobrih partija...

Mala peticija ljudima da se iscimaju i bar uključe sluiške (znam neke koji imaju a prave se mutavi) :)

Beše večeras dobro veče BC2... Zmay, garrett, cveja, dodatak... milina. Neverovatno kako dobra stvar. Nisu mogli da prismrde kao napad, a kao odbrana nisu znali gde se nalaze :). Vidimo se i sutra, tj večeras :D

Bilo bi jos fantasticnije da vas pola nije na forumu Zhika, a na PSN-u, Laza... :D ;)

kako je dobar ovaj hardcore mod j*** k*** :D mnogo mi se vise svidja od obicnog em sto nemas nisan pa je teze em kad te pogodi ne moze da ti se vrati healt i manje metaka potrosis samo steta sto nema mape :D

Cuo sam da je 90 igraca Recon u Hardcore-u, pa me to malo odbija, da ih trazim 3 dana po mapi..

Odigrasmo Cveja i ja nekoliko partija gde smo pukli ali samo zato sto je nas tim bio sastavljen od samih tupana i glupana. Doduse dobili smo mozda 1 od 4 uprkos svemu.

Poslednja izmena:
qweqwe, ajd iscimaj se ponekad zarez ili tačku da upoterbiš.

Inače, hardcore nema toliko recon koliko si čuo, primetno ih je manje.
Igrali smo kimi, mespatla, serbian i ja danas par partija hardcore Conquest.
Bilo je poprilično dobro.

Glavna je fora imati upaljenu slušalicu. Ništa više.

P.S. ma niko ne sluša šta mu se kaže niti radi šta treba. Treba izbegavati partije sa random ekipom.

Dok smo bili Cveja, Kimi i ja, odvaljivali smo ih redovno, nisu jednu tacku mogli da drze... Iako mi je k/d jako bedan nisam nezadovoljan svojom igrom.

Ne, već kada se igra sa random ekipom, treba sva očekivanja ostaviti pre partije.
Većinja njih radi ono što misli da treba, neki se trude ponekad, ali u principu nije organizovan ni napad ni odbrana.

Nazad
Vrh Dno