Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Nova primedba, medic-ova oruzja su pre*rkana :p Ubi me Dodatak :) Nego Kimi, jel ti sad malo jasnije? oce to kad samo igras kampanje.. :p

sta mi je jasnije? puca se na sve strane, svi se stekaju a ja trcim svima na volej :). doduse, u ovoj poslednjoj partiji mi je bilo malo bolje, nisam bio poslednji :D

i kad cu da dobijem neka normalna oruzja :(

Ja ne znam da li ja nesto gresim ali meni stoji da sam otkljucao repair tool za inzenjera ali ne mogu u gadgetima da ga izaberem, mogu samo rpg da uzmem. Zbog toga ne mogu nikad da pomognem nekom u timu ko je u tenku.

Mozda se nesto zabrljalo kad mi je igra krahirala jednom.

Poslednja izmena:
I koja je sad fora, održavaju servere, a može da se igra? Inače, nisu mogli da nađu bolje dane kad će da gase servere nego petak i subota. Sva sreća pa mi možemo da igramo mp i bez servera. :D

i kad cu da dobijem neka normalna oruzja :(

Pa kad budes imao vise od 140 poena po partiji :d

Ja ne znam da li ja nesto gresim ali meni stoji da sam otkljucao repair tool za inzenjera

Citao sam da to ima veze sa ovim nestalnim serverima, nekima se vratilo na Rank 1 i slicno.. kazu da ce sve doci na mesto kad konacno stabilizuju servere.

I koja je sad fora, održavaju servere, a može da se igra? Inače, nisu mogli da nađu bolje dane kad će da gase servere nego petak i subota. Sva sreća pa mi možemo da igramo mp i bez servera. :D

Nisu rekli da ce ceo dan da gase, vec u jutarnjim casovima..

Nova primedba, medic-ova oruzja su pre*rkana :p Ubi me Dodatak :) Nego Kimi, jel ti sad malo jasnije? oce to kad samo igras kampanje.. :p

A ko je koga prvi nekoliko puta zaredom :)? Uostalom ja sam se branio a ti si bio u napadu pa moze da se racuna kao self defence :p

E da i psiho me je isto juce nekoliko puta razbio ali mu nisam ostao duzan hehe.

Gadno je to kad je popunjen tim sa kojim bi igrao pa onda moras protiv njih.

@ dodatak

Sto, ok je to.. nekad je i zanimljivije :) Bitno da ima nasih, nebitno na kojoj strani.. :)

@ kimi

Dobra je bre Vintovka, ne rise.. moras da pucas metak po metak jer trza kao luda.. to je prakticno malo moderniji AK47..

Poslednja izmena:
Pao je i prvi 'arrogant kill' :)

[YOUTUBE]JW0cnZHAb8A[/YOUTUBE]

Hahaha , extra :d

Svako moze da kolje nozem...khm Bob marley , hkmm... :d al ovo treba izvesti.

Ma nista posebno, voleo bi da sam mogao da uhvatim na kameru ono sto sam danas uradio, 6 likova nizu zaklao nozem. Ne iz razloga qurcenja, vec sto je bilo smesno do yaya! :D

Kimi pomagaj! Poludecu!

Ne mogu da predjem devetu misiju kad treba da skinem dva helisa sa "navodecim" raketama. Izgleda da se kod mene navigacija pokvarila pa mu dodje isto kao da pucam iz zolje. Uspem jednog da skinem, drugog pogodim jednom ali me tada uvek ubije. Mnogo bre tezak ovaj Battlefield ili sam ja teska vuna...

Mada rekao bih da je ovo jedan on onih "nece me" momenata. Kladim se da cu sutra preci iz prve...

Poslednja izmena:
Jel PS3 verziju igras?

Pa ne, ali kimi je jedini covek za koga znam da je presao kampanju. Ovi gore svi igraju multi a oni koji ne igraju nisu jos osposobili igru (ne valja im lek za pec pa imaju BSOD :D).

Vec sam pomenuo da jos nisam uzeo igru vec se zamajavam singlom dok ne stigne prava stvar.

Ja idgram kampanju, to je ona misija u pustinji? Ne znam, samo jednostavno lagano pratiš jedan po jedan heli posle ispucavanja rakete. Jedino ako ih ne loviš bazukom, a ne onim montiranim čudom u zidu. Samo se uvežbaš i to je to :)

Kimi pomagaj! Poludecu!

Ne mogu da predjem devetu misiju kad treba da skinem dva helisa sa "navodecim" raketama. Izgleda da se kod mene navigacija pokvarila pa mu dodje isto kao da pucam iz zolje. Uspem jednog da skinem, drugog pogodim jednom ali me tada uvek ubije. Mnogo bre tezak ovaj Battlefield ili sam ja teska vuna...

Mada rekao bih da je ovo jedan on onih "nece me" momenata. Kladim se da cu sutra preci iz prve...

opisi mi malo okruzenje, ne mogu sad tacno da se setim koja je deveta misija :)

@G@W

[YOUTUBE]heb_ywsLQ6Q[/YOUTUBE]

Pochni od 6:45. :wave:

Aj ne offtopic-ujte :d

Dakle mozes da upravljas raketom kad je ispalis, to moze i u MP-u? Nesam znao..

a too :). da, trebas da drzis lock na helikopteru dokle god ga raketa ne pogodi :)

ja sam tu izginuo bar 10 puta jer sam ih sve vreme gadjao obicnim rpg-om :). kad sam video ovo cudo sto ispaljuje pratece rakete, pali su odma.

Aj ne offtopic-ujte :d

Dakle mozes da upravljas raketom kad je ispalis, to moze i u MP-u? Nesam znao..

Super bi bilo kada bi ja znao kako. Isto sam igrao kao lik sa snimka. Na tom istom snimku se vidi da ne mozes da ih lockujes nego bukvalno moras da ga pogodis dok stoji.

Nije meni problem da ih pogodim, problem je sto to moram da uradim cetiri puta jer moram dvaput po helishu. Posle treceg pogotka me redovno sredi raketama. Mozda je to zato jer igram na hard ali necu smanjiti tezinu samo zbog ove misije.

Pa napisano je jedno 3, 4 puta da se u ovom periodu treba ocekivati pad servera.. na to sam mislio :)

Ne mogu da verujem da sam sinoc zaboravio da ugasim utorrent koji je uploadovao u pozadini dok sam ja igrao BC2 :d

A ja se cudio sto mi fps secka i preskace, moj igrac ko da stepuje, malo napred malo nazad, nisan mi na tenku leti levo desno LOL. Pravo je cudo da sam i u takvoj situaciji prosao jako solidno.

Serveri rade, ali nisam uspeo da napravim Squad i Join ne radi... Upravo sam odradio Rush u pravom smislu te reci :) Sjajan tim, svi spotuju, 12 na 12.. odradjen i napad i odbrana za nekih 20 min.. :) Inace AN94 Abakan je perverzija, sjajan zvuk i ubitacnost, doduse nije bas za bliske susrete..

Nazad
Vrh Dno