Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Zato je kod BF sve u balansu. TO je koliko vidim najaca odlika igre. Ne postoji nista superiorno.

Biće mina. Ima ih u pc beti. Btw nestaju mine i claymori i u bf2 pošto zagineš (ne odmah)

Pozajmljena slika iz PC teme.. :D

v8eo2x.jpg

Hahaha. Extra! :D :D :D
Dok ne dodje neko ko voli da cese nozem. :d

http://www.youtube.com/watch?v=y-XD8lJUv8g&feature=PlayList&p=FCFA29592C6D6DE7&index=18

Evo kako ce izgledati prve DLC mape , izlaze 2. marta i bice FREE .

MAP PACK DLC 2 izlazi sredinom marta i takodje ce biti besplatne . . .

Au, Nelson Bay ce biti po*no! :) 4 nove mape, za manje od mesec dana, all free.. skidam kapu.

Samo da ne bude da se iz same igre skida DLC.

S'o, kakve veze ima? I bice tako, u samoj igri ce biti njihov Store.

+1 za Nelson Bay, odlicno izgleda.

TV reklama

[YOUTUBE]luijo-u16Lw[/YOUTUBE]

Ne znam da li je jos nekom muka od ovih review sajtova i njihovih ocena. Neverovatno koliko njihove ocene uticu na celu igracku populaciju, a to su ustvari licna misljenja nekog bubuljicavog review-era i zavisi od njegovog raspolozenja u toku pisanja.. Sto neko rece, napisite review, napisite sta vam se svidja a sta ne, i ostavite da ljudi zakljuce ocenu.. Ali ne, klinci sad bukvalno odlucuju da li ce uzeti igru na osnovu toga koju ocenu daju IGN, Gamespot i ostali.. Pazi, MW2, sjajna kampanja, dobar multiplayer, ali da za zvuk dobije 10, a BC2 9, zbog cega, zbog Hans Zimmer-a?? rofl

Poslednja izmena:
Neverovatan je uticaj Black Hawk down na MW, pocev od modernog doba, braonkaste produkcije pa sve do , sto ti rece, Hans Zimmera. :p

Ma ko ih sisa. MW2 je opisan u trenutku kada od BC2 nije bilo ni Bete, pa su valjda mislili/mislio da boljeg zvuka u pucacinama nece biti u skorije vreme :p (kao da mw ima toliko dobar zvuk, da su stvarno to pomislili :d )

Kako se samo zeznuo. Ali dobro. Po meni te review sajtove i pisu za klince koji jos uvek ne mogu da imaju sopstveno misljenje o bilo cemu pa im je preko potrebno tudje.

Poslednja izmena:
Neverovatan je uticaj Black Hawk down na MW, pocev od modernog doba, braonkaste produkcije pa sve do , sto ti rece, Hans Zimmera. :p

Ma ko ih sisa. MW2 je opisan u trenutku kada od BC2 nije bilo ni Bete, pa su valjda mislili/mislio da boljeg zvuka u pucacinama nece biti u skorije vreme :p (kao da mw ima toliko dobar zvuk, da su stvarno to pomislili :d )

Kako se samo zeznuo. Ali dobro. Po meni te review sajtove i pisu za klince koji jos uvek ne mogu da imaju sopstveno misljenje o bilo cemu pa im je preko potrebno tudje.

Mislim da jako gresis, zaista.....
Nemoj da mislis da zvuk pocinje od BF:BC2....
Upali prvi deo pa mi kazi nesto o zvuku....
A to sto je zvuk iz MW vrhunski za njihove igrace... pa to je vec njihov problem....
edit:
rece mi prijatelj da pogledam ovu temu i u PC sobi.....
LOL!
mnoge stvari su onda razumljivije......

Poslednja izmena:
Ne mislim to, sigurno je i u prvom delu bio odlican, vec samo poredim ta dva tabora (BC i MW) koji do duse vise ni ne mogu da se porede :d

Nemoj da cujem nekog da se zali sto je mali recoil.. :) Steyr AUG A3 nije normalan, no recoil cheat :D

[YOUTUBE]ePg-mjysPRY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
U stvarnosti sa jednim okvirom bi pokosio 15 igraca.. ;) Koliko cujem, povecace efikasnost metaka za 25% u punoj verziji, dok ce u Hardcore modu to biti jos realnije..

Poslednja izmena:
Pa da, bice Hardcore mod, nema Killcam-a, potrebno je manje metaka da se ubije neko, verovatno i spotting-a nece biti, itd..

edit: Pa... cemu, nazalost gejming populacija se odvikla od friendly fire-a, pa se to sad smatra hardcore opcijom..

Poslednja izmena:
Pa ono, meni je Killcam dobra stvar, samo zbog toga bi igrao normalne modove.. Pomaze da pronadjes klinca koji precuci na istom mestu celu partiju.. i zanimljivo je da vidis onog ko te ubio i gde se uputio, da ga presretnes pri sledecem respawn-u :)

Samim tim što ima killcam ne može klinac da presedi celu partiju. Ako je klinac iole zloban ima da poseje C4 na prilazu pa da te 2 puta rokne za iste pare. :D

Ja sam navikao bez killcam, upaljen friendly fire i da spotting radi samo motion sensor i pogodak u protivnika. :)
(nadam se da ovo poslednje nisu cviknuli u hardcore)

U hardcore modu nećeš imati crosshair, nećeš znati koliko imaš municije, nema spotovanja. Bukvalno ništa na ekranu...:-devil-:

rAMA, koju ti verziju na kraju nabavljas?

Onu iz sobe gore, jeftinija je (i lepša) :D

Mada razmišljao sam se da uzmem obe verzije, pošto iako je ista igra u pitanju, totalno je drukčiji doživljaj.

Ali pošto sam se istrošio na silne platinume, Fufu i HR (o bože, kad ću to sve uopšte odigrati :bottle:), naravno ništa od toga :d

Poslednja izmena:
Sad odigrah malo KZ2 posle 100god, MP naravno i igrati posle BC2 je uzas. Neverovatno koliko je BC2 igriviji. Strasno je sta rade spawn i rakete, boost i roboti od KZ2. Previse male mape, klanice!
Jedino sto je bolje je osecaj pucanja, i kad ga spicis u glavu imas osecaj da si mu stvarno otvorio lobanju. :)

Vrh Dno