Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

a kad se stisne selekt dugme i onda kad nestane onaj trouglic el se odna racunaju onih 20 kao spot asistkad ih neko ubije ?
p.s uzmes snajper isamo gledas i stiskas selekt :D

I samo se pojavi animacija drugog snajperiste...

Inače, ima na playasia BC2 LE, oko 48€ košta. Pa kome nije hitno...

Poslednja izmena:
Sta tacno predstavlja "skill level" u BC2 demo-u ? Meni stoji na 190 vec dugo.

Meni na 23, tako nesto. :( A konstantno sam prvi u svojoj ekipi, doduse mnogo ginem.

Covece ladno ima likova sa 190h igranja demo-a !!!
Sad smo zmau i ja igrali protiv nekog klana, tj bilo je 12 na 12, njih 4 iz klana Xlusive (tako nesto), ono je strasno sta rade, svaki pun maznu tenk i helikopter i ne mozes im nista! Imaju 5 inzinjera oko tenka i nema sile da unsitis tenk. Strasno!

Ako bude kao u bc1 to će značiti da može da vam padne čin nadole. Npr loš k/d ratio, loš accuracy, ne daješ squadu i timu medike i ammo. Ukratko moraš da održavaš "čvarak" dobrom i timskom igrom

Poslednja izmena:
el vi igrate sa ukljucenim autoaimim ?ja ne meni je to totalno glupo!

To je prva stvar koja se iskljuci kod mene nakon posete Options-u :p

Skill level je cini mi se broj zaradjenih Poena po minuti.

Snajperisti ce prirodno imati najmanje (jedino oni najskilovaniji mozda ne) dok ce medici farmati poene svaki put kad se priblize nekoj napetoj zoni :)

Ovako se odrzava online zajednica.. e Guerilla Guerilla :)

1. DLC store will be run through the BC2 Menu

2. It can be accessed through 2 methods

. Purchasing BC2 new and entering the Code found within the packaging on the EA webpage, then obtaining the VIP code through the site.

. Purchasing BC2 as a used product and purchasing the DLC store via 15$ fee (unknown method of payment)

3. DLC will be free FOREVER for those who entered the VIP code.

. DLC will be free of charge as well if 15$ fee method must be used

4. DLC will accumulate over-time as we know of. (no special time constraints. ie: 24 hrs to claim an item)

5. First Day DLC will consist of, but is not limited to, "several new Multiplayer Maps"

6. Content believed to be published in the DLC store

.Weapons
.Specializations....................... (different vehicle or player enhancements found in the SPEC1,2,3 slots)
.Maps
.Attatchments .......................(sights, underside launchers)
.Weapon Camos
.Player Skins...................... (new uniforms, accessories like diff ghillies or hats, diff skin tone)
.New Player Classes ..........(ie: addition to the original 4)
.Gadgets......................... (added items to the Gadget selection)

Hopefully this will end alot of the question threads and get stickied. If you have any new information, or information you would like to have worded more clearly, please post and I will gladly make changes.

You may also post your ideas or wish list for any of the rumored DLC items. (gun types, map requests, new specials, etc.)

http://xcastonline.com/index.php/Ne...us-network-will-be-free-for-qnewq-buyers.html

Poslednja izmena:
Dobar način za borbu protiv preprodaje :)

Skill level je cini mi se broj zaradjenih Poena po minuti.

Snajperisti ce prirodno imati najmanje (jedino oni najskilovaniji mozda ne) dok ce medici farmati poene svaki put kad se priblize nekoj napetoj zoni :)

Nemoj da mešaš combat i class poene.

Recon klasa može sa select tasterom i motion senzorom da nasvira mnogo više poena od medica koji bi oživljavao mrtve.

U pravu si, to nisam imao u vidu :d

Tesko , jer ako budu ozbiljno shvatili ovu klasu , smorice se kao niko na ovoj zemlji. Poenta je onda da se usteknu i samo rokaju select dok gledaju kroz scope , i eventualno upucaju nekog, dok se ostali team matevi budu rokali.

Mozda ovo ne bi bilo toliko strasno da se igraju uzasno takticke i smisljene partije, gde svako zna svoju ulogu, gde se svi krecu kao 1, i gde neki ne jure sto vise da kolju (dok neki team mate dodje do nekog po dogtag, ovaj ce ubiti 2 team mate-a garant) ili da redjaju fragove dok se ostatak tima zrtvuje da odbrani M-com..

Osim toga, cak i sa reconom stvar je subjektivna jer cu ja u svoj onoj frci videti i obeleziti vise protivnika nego neki recon koji se ustekao iza ograde, ili u zbunu i koji bukvalno tamo nece ostati dugo jer i protivnicki igraci obelezavaju.

Pa poenta je da recon obeleži, assault ubije. :)
Medic klasa se ranije s razlogom zvala "support".

Sada sa kill cam, recon klasa ne može da se iživljava jer posle prvog ubistva već se zna gde je. Ili da čuči na brdu u žbunu i obeležava ili da bude mobilan i sa motion senzorom istu stvar radi. C4 je dobro došao da se tenk sredi iz blizine, dok za daljinu ostaje laser designator.

Sto se tice spottinga, u full verziji je promenjen, neces moci da spamujes bilo gde, non stop, moraces malo vise da zadrzis pogled na nekom da bi ga spotovao, i bice vremenski limit koliko dugo traje, i za koliko ces moci opet da spotujes nekog..

Tek tad ce izgleda recon dobiti pun smisao ;)

Sto se tice spottinga, u full verziji je promenjen, neces moci da spamujes bilo gde, non stop, moraces malo vise da zadrzis pogled na nekom da bi ga spotovao, i bice vremenski limit koliko dugo traje, i za koliko ces moci opet da spotujes nekog..
Tu manu sam primetio u beti, nasumicno pritiskao select po dalekom zbunju pa se cesto desavalo da se pojavi strelica koja oznacava protivnika iako ga ja ne vidim, posle toga, iskusnim pokretanjem svojih prstiju uklanjao sam strelice po udaljenim brdima :d

Odlicna je ta izmena za spoting, poceo sam u zadnje vreme da silujem select dugme, ne bi li video ustekane snajpere. :)
Pravi igraci sa Recon klasom se ne stekaju, vec su prvim redovima u zbunju, cekaju prvi talas napada ne bi li unistili sva vozila. Video sam to od pro ekipe. Ja nekad uzmem opremu od Recona da pobacam senzore, koje likovi nikada ne koriste.

Pravi igraci sa Recon klasom se ne stekaju, vec su prvim redovima u zbunju, cekaju prvi talas napada ne bi li unistili sva vozila. Video sam to od pro ekipe.

Ajd dogovori se više sa sobom, jel se štekaju ili ne?

Recon klasa iz blizine ne može biti od koristi osim da nabaci poene medicu. C4 je krajnja nužda ali ne da jurišaš s njim na tenkove. Za to služi RPG.

Znao sam da ce to neko reci. Nebitno. Nije isto cekati tenk i stekati se.

@Miroslav.Cvejic - Upravo tako. Recon u prvim redovima :p

Nista bolje nego da kao recon isturen napred spotujete 2 oklopna vozila i par vojnika koji vas sledeci sekund momentalno zbrisu.

Ne postoji univerzalna fora za svaku klasu. Bojiste je dinamicko i menja se situacija iz trena u tren.
I kao da ponovo zaboravljate da i vas mogu da spotuju.

U prvom delu igre su postojale mine za tenkove. Lepo se poseju na prilazu bazi i nema šta da neko čeka sa C4 u nadi da će uspeti da zalepo 2 komada i detonira tenk.

U prvom delu igre su postojale mine za tenkove. Lepo se poseju na prilazu bazi i nema šta da neko čeka sa C4 u nadi da će uspeti da zalepo 2 komada i detonira tenk.

Pa bice i u drugom, samo nisu otkljucane u demou..... :d

Npr, u ovoj mapi iz demoa bi napravile haos i potpuno onemogucile prilaz oklopnim vozilima....

Bile su mine u beti, i jako su nezahvalne na onoj mapi, retko kad sam uspeo da ih psotavim, a da ne zaginem.
Najvise mi smeta sto posle kratog vremena nestanu ?!

^Upravo tako, sećam se jednom u beti da sam ih postzavio, u medjuvremenu zaboravio na njih, da bi mi uskoro došlo +280 poena, trebalo mi je malo da shvatim odakle. Mada, bedno mi je što nestaju. Ali opet, ako ne bi nestajale kombinacija ammo+mine i zatvorio bi se totalno put.

Vrh Dno