Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

da fora je da se uzivis u klasu ali je glupo sto eng ne moze sa onim tracerom da pogodi sa obicnom bazukom tenk ili heli..

Ma noobovskih igraca je mozda 70% u bc2.

Bas malo pre igrali ja i Bob Marley i samo nas dvojica branimo kada smo defenderi i napadamo kada smo Attackeri , uz retke izuzetke.

Ali da bar ovi iza pruzaju podrsku , iz tenka ili snajperima. maa joook , oni se kolju tamo ko ce UAV da vozi. Njih 3-4 komada dusu dalo da im neko baci bombu ili GL.

Ja kao snajper redovno ostanem bez municije... i normalno posle krenema napred u nadi da cu pokupiti ammo od nekog. ma kakvi , stvaraju se iza/ispred mene ja kruzim oko njih ovo ono (verovatno i moj lik vice need some ammo) ma kakvi...

Otprilike :d

Ja sam noob, ali opravdano, tek se navikavam na kotnrole :d

:) Samo napred, za 10 dana ce sve leci na svoje ,) Ja kad dam mojim 'PC' drugarima sixaxis, to je komedija, samo guraju pecurku do kraja u jednom pravcu i puste.
Stvarno ima mnogo de*ila, nigde nikog da pruza podrsku, ali je dovoljno ako imas normalan squad, ili barem da vas je dvoje, troje normalnih.. Psiho i ja smo pre neko vece sami dobili 5 deffendera :) Znaci bukvalno, ostalo nas je 2 na 5 na kraju..

Danas sam odigrao nekoliko partija ... u jednoj od njih sam J E D I N I pokusavao da sacuvam ciljeve , znaci strasno !

Kolju se oko toga ko ce voziti tenkove/helikoptere , ko ce uzeti UAV i ostalo. . . znaci smucilo mi se vise koliko noobova ima . . . Ne tvrdim da nema izuzetaka , ima ih , ali 90% partija koje sam igrao , kada god da upadnem u partiju , bilo pri kraju ili sredini , uvek zavrsim medju prva 2-3 .

Imao sam danas i primer da protivnik minira cilj B ( kuca na pocetku ) ,i bukvalno niko ne pokusava da spase cilj ili nesto .

Ja skoro stalno zavrsim prvi u poslednje vreme, ali ginem kao lud, niko u ekipi ne radi ama bas nista. Desilo mi se da su mi skoro svi u ekipi snajperi i poredjali se oni na onu planinu i gadjaju, boli ih za ciljeve, jos je gore kad branim, trcim da unistim tenk, pa se vracam da razminiram, a u tom trckaranju okolo me ubiju x puta. :(

E zato valjaju klanski mecevi.... bar se pokusava da se timski radi :)

po ovome sto citam od vas, vidim ja da cu da cancelujem preorder..

Serbian se uvek zali na noob-ove :) najbolje da to mozes da kontrolises i da nesto to od tebe i igre zavisi.. pa to onda zvuci kao neka kritika za igru. Ja sam mozda imao srece ali 95% mecheva su mi bili vrh za sad.. i sto si preorderovao nesto sto nisi sam probao kakvo je, a mozes? :)

Poslednja izmena:
Ispada Bad Company 2 veći RPG od Mass effect 2. :)

Ovde se baš mora uživeti u ulogu (jelte Role Playing Game).

Ima da se guli "select" taster samo tako.

Odlican video, svaka mu cast. Prava pomoc za pocetnike i MW2 noobove.
Nisam ni ja znao za onu foru sa select da oznacis neprijatelja. Ovde sus vi veliki mudraci, a niko nista korisno i pametno da kaze u vezi igre.

Inace Borise onaj mec je bio epic, ti si talican, kad god igras ispadnu dobre dobre. Znaci nisam verovao da smo ih dobili 2 na 5, a jedno 10 min nismo mogli da izadjemo iz baze. :)

Poslednja izmena:
Neki osnovni 'tutorial' za voznju helikoptera..

1) Load up in the pilot seat and hopefully one of you friends is the gunner.

2) Hold down R2 to elevate (do not touch the right analog stick)

3)When you have got enough Altitude move the right analog stick forward. Your Apache or blackhawk will start to move forward. Remember down is up and up is down with the right analog stick.

4) Turning is pretty simple right analog stick yo the right or left for sharper turns use the left analog stick in cooperation with the right.

5) Remember to always keep notice of yout altitude

6) Move right analog stick in reverse to help bring your momentum down and come to a hover.

7) Shooting enemy vehicles. This part can be tough to get the hang of. When you spot enemy vehicles try to be high in the air, Then using the steps that we have discussed go into your ATTACK RUN. To hit ground vehicles with your missles you have to wait until the enemy vehicle is almost right under you. It is kind of tough to master I always fly the apache in 3rd person view. I hope this helps all that have had trouble flying the helicopters.

Fak jea.. :)

You've got launch day DLC planned. What other plans do you have for DLC?

The game comes with a store. There's a built-in store on the main menu, so you can also use it as a release calendar for DLC and PDLC in the future. And we want to keep the community together to play against each other, so maps will be accessible for everyone. We want to make sure that we sell the consumers service, and what Battlefield stands for. So we will keep on supporting the game a long way off.

Ceo intervju..

http://www.joystiq.com/2010/02/19/interview-battlefield-bad-company-2-senior-producer-patrick-ba/

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jrnm6SeAaRI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jrnm6SeAaRI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ala ce ova igra da otkida . . .

Kao da ti je trebao taj video da bi dosao do tog zakljucka ;)

Kad smo vec kod videa, al promasi onoliki tenk na kraju :d , mislim , jes da nije nisanio (L1) ali opet.. :p

Vrh Dno