Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ma iskreno ne trebaju mi otkljucana oruzja iz bete, to mi je stvarno bzv,a eto od svih ovde najvise sam vremena proveo igrajuci betu.
Sto ja treba da budem superioran u odnosu na druge zbog oruzja ?! Obrisacu game data iz bete i igrati od nule.

Kakav epic mec smo odigrali Boris i ja! Znaci sou zivi. Ostalo na zadnji M-com da branimo, i likovi napadaju ko ose! Umalo da izdrzimo, iako nas je bilo manje dvojica. Ali najbolji sou sa ovim stekarama, dodjem im iza ledja 3 puta i zakoljem dvojicu. Jednog sam nozem 4 puta u partiji. Znaci moj savet da se ne stekate u ovoj igri, osim ako ste snajp. Pita Boris "Kako mlatis nozem?" :D :D :D

Psiho, možeš i konzolu da zapališ ostaće ti šta si otključao u beti, ne čuva se to kod tebe, već na EA serverima. :)

Battlefield: Bad Company 2 will be supported by day-one downloadable content in line with EA's Project Ten Dollar plan.

Senior producer Patrich Bach from developer DICE toed the new line in an interview with WorthPlaying.

"We have an in-game store where you get free content or you can buy new content to the game, so it's a very integral part of the game that we will have a long post-launch campaign," he said.

"I think people will be thrilled to see what's in that already. On day one, you will get some really cool stuff."

Nikad nista nije bilo vezano za naloge po zemljama, vec po regionima.
Sta bi ja dao da mogu da prebacim trofeje na Uk nalog.

A što bi neko uopšte pravio hrvatski nalog? :)

A što bi neko uopšte pravio hrvatski nalog? :)

Zato sto kad sam pravio nalog nisam pratio forume i nisam imao blage da moze Uk nalog. U sutini mi nikad nije smetalo, jer sve igre sam skidao sa US naloga, a jedino mi smeta ona CRO zastava pored imena. :mad:

Eeee deco... samo da me malo vise slusate.. ;)

Svima bi nam bila muka i patili bismo od konstantne glavobolje bez zastavica?

:D

checkered.gif

Stavio sam obicnu verziju na pre-order, sad samo jos pare da skupim.. :)

Moguce da je kaceno, ali nema veze, sjajan trailer :)

[YOUTUBE]u_s6Symcceg[/YOUTUBE]

Ima ova igra da plane u 2 miliona za jedan dan. :)

Ja se sve nadam da ce shopto uklljuciti LE nama koji smo pre-orderovali, tako su uradili za kz2, svi su dobili onaj limeni omot po istoj ceni. :)

Bilo bi lepo, ali koliko sam razumeo, to sto se dobija uz LE ce moci ipak da se otkljuca kad tad i na normalnoj verziji?

Pa to je bilo i u prethodnom delu. Ko je kupio gold dobio je instant 5 komada oružja koje inače možeš vremenom otključati + plus gluposti tipa poster, kako se pravila igra, metalno kućište...

I ovo je vrhunski trejler!
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DLYdoodBh5w&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DLYdoodBh5w&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Xaxa ma daj , kad sam video kad ga vraca elektrosokom kroz pancir ziv sam se usro (znam da tako mora u igri ali izgleda smesno u traileru) + kada sabotiraju m-com pa puskama na tenkove :D

Paljevinski previse, srecom igra je odlicna.

Skenovi iz Gameinformer-ovog opisa..

5bvatt.jpg

30cojn8.jpg

Za one koji se u BC2 ne snalaze kao sto su se snalazaili u MW2 :p jedan dobar video ovde.

Stvarno je strasno koliko ima noobova u DEMO-u . Napadaci postavljaju eksploziv na A i B , dok 50% mog tima nista ne radi ... kampuju cekajuci tenkove/helikoptere , niko ne napada/brani ciljeve , prolazim pored medica , a mrzi ga da baci med kit itd . . . ima milion primera . . .

To je zato što nisu navikli da imaju neku ulogu i sličan problem je sa svakom igrom koja ima klase a raja odrasla uz CS. :(

Poenta je "uživeti" se u ulogu (klasu) koju igraš.

Bas to....
Ja sa eng-om, npr, uvek uzmem pre tracer nego pistol da bih mogao da oznacim armirana vozila.....
Tako i primarni zadatak medika treba da bude heal/revive, a assault da usput baca naoruzanja.....

Ja sam noob, ali opravdano, tek se navikavam na kotnrole :d

Vrh Dno