Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Pazi, taj 12x zoom nosi i odredjene nedostatke. Sa 4x sam barem lepo mogao nekoga iz neke blizine lako da nadjem ovde to nema šanse. Ne prate se bliži objekti lako. Mora da se bije sa dosta veće daljine a tu se onda dosta svodi na medjusobni rat izmedju snajperista. Meni ne smeta.

Ja probao taj bolji nisan i posle 2 partije odustao i nisam ga vise ni koristio. I sa standarnim nisanom sam uspevao da pogadjam sa neverovatnih udaljenosti.

Ocete da igramo coporativno veceras posle basketa ?

Evo jos novina.

DICE reveal new Bad Company 2 game mode, map.
DICE have officially revealed a new multiplayer game mode, Squad Deathmatch, and map, Laguna Presa, for upcoming FPS, Battlefield Bad Company 2.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/B6uFU8utiaA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/B6uFU8utiaA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Igracu i ja, verovatno ce tu biti i ppregrad i Markomanix. Ali moramo da nadjemo igru gde cemo biti isti squad svi. GLupo je kad igramo na suprotnim stranama.

Dzabre squad invite kad je igra puna ili nema mesta u squadu. Matchmaking je tuga za sada. Valjda ce biti bolje u full verziji. Mi smo jos kukali za KZ2, oni su bar resili to na solidan nacin, mada party sistem je isto super iz R2.

Dzabre squad invite kad je igra puna ili nema mesta u squadu. Matchmaking je tuga za sada. Valjda ce biti bolje u full verziji. Mi smo jos kukali za KZ2, oni su bar resili to na solidan nacin, mada party sistem je isto super iz R2.

E MW2 je vrh po tom pitanju, pozovem vas sve na invite, kad ste svi u 'sobi', kliknem na Find match, i svi zajedno upadamo u isto vreme u partiju.

Ima to i i u BFBC2, s tim što neki izgleda nisu još provalili isto ;)

Kako se to radi ? Ima samo invite in squad kad si u igri.
Ko sve planira da uradi preoder igre ? Ja sam je vec narucio, ocu da igram od prvog dana.

Evo ga novi preview sa Gamespota.
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefieldbadcompany2/news.html?sid=6244003&mode=previews

Whether you play as a rooftop sniper, a tank driver, or a deranged medic running around zapping enemies to death with defibrillator paddles, there's a lot of room to play how you want.

Koji kraljevi. :d

Poslednja izmena:
Ima valjda ona opcija invite friends to squad. kada svi prihvate onda ides na join i svi upadate. Moze da se desi recimo da serveru fali jos 2 igraca a vas squad ima 4 pa zbog toga da recimo ne udje niko od vas/nas ...kojekude :p

To me uvek u svim igrama nerviralo, pa šta ako hoću ući gde ima 5 igrača više nego na suprotnom timu? Posle moram igrati za lošije i time stalno gubimo, nerviram se i gubim skill. Posebno kad mi
neki iz mog tima iskoči pred paljbu pa pogine i on pa za njegovu glupost kazni mene i posle
ja pogibe :(

Si ti dete igrao ovu igru uopste? :d

Battlefield:Bad Company 2, čiju najavu možete pročitati na našem sajtu, doneće u okviru svoje multiplayer komponente i tzv. Realism mod. Šta tačno donosi ovaj mod? Pa, kao što mu i sam naziv kaže-realnost. Naime, povredjeni delovi tela će biti realnije prikazani, manje pogodaka je potrebno da biste oborili nekoga, friendly fire je uključen, nema mini mape, igrači nisu obeleženi i nema nišana. Deluje kao sjajan mod za sve hard core igrače. Battlefield Bad Company 2 će se pojaviti 2. marta za PC, Playstation 3 i Xbox 360.
http://www.gs.rs/index.php/vesti/700-bad-company-2-realism.html

Ova 12x optika za snajper je ubitačno efikasna kod napadača, prilikom uzimanja 3-5 para baza. Imao sam na kraju partije skor od 27:3.

Prilozi

• Tactical22LR012.jpg
    Tactical22LR012.jpg
    57.2 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:
Evo ovo što je Kimi okačio tu imaš i 32x scope :-devil-:

Jel imaju i stabilizaciju slike?

Poenta je koliko je to primenljivo?

Ako u igri ruke ne drhte, i snajperista može stojeći da ima 101% miran nišan, sa 12x zumom niko neće smeti da istrči na mapi. Sva ta čuda sa ogromnim uvećanjem imaju određene primene, a ni jedna od njih nije na 1*1km mapi (kakve su u BF).

Poenta je da u igri tako nešto nije potrebno, a to šta su luđaci napravili, nije za ovu temu.

Pa ja kad igram sa recon-om uvek biram 12x scope. I odličan je samo tako. Ako tebe frustrira toliko uveličanje ti nemoj da igraš sa njim ali nemoj bezveze govoriti čemu to samo ako tebi ne paše

Ne mož da se sunča. Samo da kaki i piški:D

Znači kad kaki i drži neko govedo (M95 ili slično) sa 12x uvećanjem, ne tresu mu se ruke?

Da se ne lažemo, to je problem bio i u prvom delu što su snajepristi previše vidljivi jer ne mogu da legnu. Sa 12x uvećanjem će se međusobno rokati ko blesavi.

Znači kad kaki i drži neko govedo (M95 ili slično) sa 12x uvećanjem, ne tresu mu se ruke?

Da se ne lažemo, to je problem bio i u prvom delu što su snajepristi previše vidljivi jer ne mogu da legnu. Sa 12x uvećanjem će se međusobno rokati ko blesavi.

U pravu si za to, treba barem malo da ubace faktor drhtanja ruku. Nišan stojećki sasvim miruje. Mogućnost ležanja je takodje poželjna.

Iskreno i da mi infrared 50x zoom, za svakog snajpera cu naci nacina da mu zabodem noz u ledja. :)
Znas koliko me briga koliki zoom imaju snajperi, inako mrzim da igrao kao Recon.
Hehe, a ono sa linka su "sportski" zoomovi. :d

Vrh Dno