Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Taj 4x zoom je glupost godine. Ako neko treba daima 4x zoom to je Recon klasa. A da, oni već imaju. Šta 4x zoom traži na nekom SMG??

Postoje klase koje dejsvuju iz daljine, ostali su za manje domete i njima 4x zoom ne treba.
Napraviće sranye od veoma dobre igre jer slušaju zahteve igrača :(

ne lupaj.Pa ko zna sta sve prave amereikanci sad od obicnog pistolja:D a ko jos igra sa SMG na onako glupoj mapi ?ja sam vidjao sa 3x zumom samo ovi iz assoult klase

Kako moze biti ****** 4x zoom ? Pa jel si primetio da su razdaljine do cilja ogromne, treba 2 min da stignes do bombe.
Sta mozes da vidis sa onim malim nisanom ? Nista, golo *ovno. Nemoj da bacas hejt ako nisi malo vise isprobao igru. Skoro sve partije koje sam igrao su bile mnogo dobre, znaci nema raketa, spawna, ko u MW2 i KZ2. Mnogo "prirodnije" se igre.

Znači Psiho i Syma, ovo vam nije kanter, ovde se zna za šta koja klasa služi.

Snajperom ćeš gađati na kilometar dok ostala pešadija trči. Nije ni zamišljeno da engineer ima 4x zoom na uziju i njime skida sa pola kilometra mete. To je pogrešno. A to što biste hteli da svi imaju bombe, 4x zoom i pištolj, a i bazač plamena ako može da se zaradi pa da se koristi, neće da se baci. Upropastili su igru zbog želja klinaca (i onih koji se tako osećaju) i njihovih želja.

Pa pricalo se da ce biti do 27.02.2010. Ali nista od toga izgleda.

De je smorilo, Markomanix, Ppredrag, justice4ever i ja igramo bas, bas dosta.
Inace ppredrag razbija kako igra, a i Markomanix ne moze covek da zagine. Ja sam paljevina pa se zalecem, ocu uvek nekog nozem da ubijem. :d
Bilo je par stvarno epic partija.

Aha , ali *** , vas squad je bio prepunjen pa nisam mogao da vam se pridruzim , ali sam bio tu u okolini ;) Treba mi/nam neki headset pa da przenje bude jos intenzivnije.

Ne znam momci da li je kod vas tako ali kod mene , ko baxuza, cim udjem u UAV posle 2 sekunde mi blokira konzola :S Tako nije bilo do pre nekoliko dana , ali od tad , vec konstantno.

Kako moze biti ****** 4x zoom ? Pa jel si primetio da su razdaljine do cilja ogromne, treba 2 min da stignes do bombe.
Sta mozes da vidis sa onim malim nisanom ? Nista, golo *ovno. Nemoj da bacas hejt ako nisi malo vise isprobao igru. Skoro sve partije koje sam igrao su bile mnogo dobre, znaci nema raketa, spawna, ko u MW2 i KZ2. Mnogo "prirodnije" se igre.

igrao sam dovoljno i odusevljen sam igrom jos u ovoj beta fazi .Samo me nervira juce sam video 2 lika stoje na jednom mestu i bacaju municiju na gomilu koa neki bag prave,i kad pocnu da igraju previse sa tenkovima! a bio je jedan lik 40 i neki lvl koji je ima taj 3x zoom nisi mogao da mu pridjes kaok je cepao samo se ukempa i kraj
p.s el zna neko kako da u assoult stavim c4 da mi ne bude GL ?

pa da ,ali oni koji treba da ih igraju ne rade svoj poso pa neko mora
p.s koliko kampera sa RPG-ovima ima to je neverovatno

Onda rokneš nekog ko ima C4, pokupiš komplet od te klase i postaviš gde treba.

Ili nek naprave čak Noris Klasu. On će pištoljem u jednoj ruci da ubija tenkove a pogledom pešadiju. Domet 2km. Naravno, imaće C4, motion sensor, laser designator i sve ostalo u rancu.

Aha , ali *** , vas squad je bio prepunjen pa nisam mogao da vam se pridruzim , ali sam bio tu u okolini ;) Treba mi/nam neki headset pa da przenje bude jos intenzivnije.

Ne znam momci da li je kod vas tako ali kod mene , ko baxuza, cim udjem u UAV posle 2 sekunde mi blokira konzola :S Tako nije bilo do pre nekoliko dana , ali od tad , vec konstantno.

Pa znao sam da si u partiji, cini mi se da sam ti opravljao par puta tenk.
Naruci Sony blutooth slusku pre nego sto izadje full verzija. Mnogo bolje bi se igralo kad bi se dogovarali, najbitnije od svega bi bilo kad zadnji ostane ziv iz squada da mu vices "Ostani ziv pos vaku cenu!!!". :d

Ne znam dal ovi ostali imaju sluske sto igraju betu, znam da sam ppredraga cuo da prica nesto, ali jako, jako slabo. Ja slusku imam odavno i s vremena na vreme je koristim, mada mrzi me da sad nesto nabadam na engleskom, smesan sam sebi zvucim kad pricam zbog ocajnog naglaska. :(

BTW ko oce da preorderuje BC2 full nek se javi na PM zbog preporuke na shopto (popust za sledecu kupovinu 1 funta, moze i vise puta da se koristi za istu igru) pa da ispomazemo jedni druge, da cena bude na kraju 30 funti. :)

Onda rokneš nekog ko ima C4, pokupiš komplet od te klase i postaviš gde treba.

Ili nek naprave čak Noris Klasu. On će pištoljem u jednoj ruci da ubija tenkove a pogledom pešadiju. Domet 2km. Naravno, imaće C4, motion sensor, laser designator i sve ostalo u rancu.

Cuo sam da se Cak Noris klasa dobija ako naucis pravilno da pises i koristis znake interpukcije..... :d :d :d

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JbmGGDuzmws&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JbmGGDuzmws&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]
Sta je sad ovo ?kako oni igraju ovu mapu a mi onu budjavu :D Sve mi se vise i vise svidja ali meni nekako ko da secka dal je to sto sma is Srbije : ili mi se samo cini ?

Seckaju ti drugi igraci zato sto njima laguje net. Nema to veze sa tobom.

Zasto mi ostaje ovoliki prazan prostor ispod texta u postu ?!

ma samo kretanje nisana mi je sve onako usporeno dok je na ovim klipovima extra mene nekako usporeno sve........?
a prasno ti ostaje zato sto sam ja tako naredio

rece to da ovaj bre nesto koa da igram na PC-u igru koju ne mogu da podrzim pa malo ali samo malo koa "secka"usporeno nije glatko kao na klipovima razumes ?

Sta li vas u skoli uce? Aj potrudi se malo vise, ovo je stvarno nerazumljivo.

pa kako ne razumete jeeeee
ovako uzmes igru na PC-u i stavis na hugh i ne ide glatko ne podrzava komp secka jako malo e tako ja igram ovu betu , a na klipovima izgleda da njima savrseno glatko ide...........

hugh-grant.jpg

:D

Ovo ce biti totalno ludilo. Samo jos cekam mapu na snegu.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/joKLApB5qcI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/joKLApB5qcI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Onaj Symin link nije radio, ovaj radi.

Znači Psiho i Syma, ovo vam nije kanter, ovde se zna za šta koja klasa služi.

Snajperom ćeš gađati na kilometar dok ostala pešadija trči. Nije ni zamišljeno da engineer ima 4x zoom na uziju i njime skida sa pola kilometra mete. To je pogrešno. A to što biste hteli da svi imaju bombe, 4x zoom i pištolj, a i bazač plamena ako može da se zaradi pa da se koristi, neće da se baci. Upropastili su igru zbog želja klinaca (i onih koji se tako osećaju) i njihovih želja.

Engineer ne može tako lako da skida druge. Sa tim zoom-om ima prednost jedino što bolje vidi, inače u praksi možeš slabo da mu naneseš štete. I meni lično taj najjači zoom i smeta kod engineer, onaj slabiji je ok. Sad sam taman otključao najbolju optiku (12x) za recona, i ne snalazim se najbolje sa njom, al ima vremena.

pa da ,ali oni koji treba da ih igraju ne rade svoj poso pa neko mora
p.s koliko kampera sa RPG-ovima ima to je neverovatno

Kampera sa RPG-ovima? Ne znam da sam nekoga takvog sreo.

Napraviše dečiju igru. 12X zoom?!! U kom gradu, šta pričaš? :D
Dragunov IRL ima 4X zoom. Sve preko toga je iživljavanje.

Daj ne smaraj sa hejtom, igrao si koliko 2h pa sudis o igri ?
Mi smo igrali svi po 30,40,50h i valjda smo mogli bolje da zakljucimo neke stvari.
Jbe se meni i da ima 100x zoom, to ga ne spasava kad mu dodjes s ledja i zakoljes ga! Ja obozavam takve stekare, snajpere jos od CS, preko KZ2, do BC2, oni su za mene kao neke zivotinje na 29.11. :d

Napraviše dečiju igru. 12X zoom?!! U kom gradu, šta pričaš? :D
Dragunov IRL ima 4X zoom. Sve preko toga je iživljavanje.

Pazi, taj 12x zoom nosi i odredjene nedostatke. Sa 4x sam barem lepo mogao nekoga iz neke blizine lako da nadjem ovde to nema šanse. Ne prate se bliži objekti lako. Mora da se bije sa dosta veće daljine a tu se onda dosta svodi na medjusobni rat izmedju snajperista. Meni ne smeta.

Sa 4x zoom-om nema sanse da pogodis snajper. Toliko da je 4x neka ultra giga mocna pomoc. SLuzi za razadljine do lupam 200,300m.

Sa 4x zoom-om nema sanse da pogodis snajper. Toliko da je 4x neka ultra giga mocna pomoc. SLuzi za razadljine do lupam 200,300m.

Dakle, imaj prvo na BC-u onoliko sati koliko drugi imaju, pa tek onda pricaj sta moze a sta ne.....

To sto si na demou igrao jednu mapu ne pravi te strucnjakom za BC serijal....

Nazad
Vrh Dno