Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Igrao ja sinoć BC malo... U sred partije nestalo struje. Posle nekog vremena se to sredi, uđem u igru i imam šta da vidim. Svi trofeji (interni) i nagrade, otključana oružja i činovi resetovani. Ostali su samo unique dog tags (5 komada). Ima li razloga za paniku?

Nema, samo ti je banovan acc zbog trophy whoring-a :p :d

Nije to nista, desava se, serveri su im u maintanance modu, i vratice se sve kao sto je bilo...

Intervju sa producentom BC 2:
For day two of our Christmas extravaganza we have inside info from the lovely and incredibly hard working Gordon Van Dyke, Producer of Battlefield: Bad Company 2.

Battlefield Bad Company 2
Isn't she a beauty! Just wait until you see her in action!We talked to him a few days ago about DICE's next big project and one of our favourite new vehicles, the buggy.

"The designers wanted to put something fun in, something cool and we had these buggies in the Special Forces expansion to Battlefield 2. Historically these never have the same amount of people playing as the full title. So we're like what about those? With Frostbite we can do physics with vehicles and objects so much better than with our previous games."

"Anyone who is reading this will remember playing the earlier Battlefield games. You used to go off a little curb and sometimes explode! That doesn't happen any more and it feels so much better! We wanted a really sweet vehicle which was nimble and it can get you to locations really fast. It feels really rewarding when you out manoeuvre everyone to get to a crucial point in the map."

Sounds great to us and we can imagine the new vehicle will be perfect for various stunt montages which will inevitably appear on YouTube. A little like the video which is linked on the right.

We'll have more exclusive reveals regarding titles from every platform during the run-up to Christmas. Check back every single day for another fantastic surprise! It's a shame there isn't any chocolate though...

Kako je moguce da likovi uzmu 20,30 k XP-a po partiji ? Jel to neki glitch ima ili sta je pitanju ? Ja npr nisam uzeo nijednom vise od 5k.
I ppredrag koliko si ti igrao i kada kad si 2871mi ? :d Ubio si ih samo 3 puta vise od mene. :(

Kako da namestim da mi gedget bude C4 kod Assualt-a? Ranije mi je sve bilo ok, medjutim kako sam otključao i poslednji gadget za pušku nikako e mogu da provalim kako da namestim C4. HALP!

Kako da namestim da mi gedget bude C4 kod Assualt-a? Ranije mi je sve bilo ok, medjutim kako sam otključao i poslednji gadget za pušku nikako e mogu da provalim kako da namestim C4. HALP!

Pa ako ti puska ne ispaljuje granate, onda imas c4..... Ne moze i jare i pare :d

Pa ako ti puska ne ispaljuje granate, onda imas c4..... Ne moze i jare i pare :d

Znam to, ranije mi je bila podešena puška F2000, i druga po redu opcija za gadget, sada, kad mi je stigla i treća opcija za gadget nikako, šta god da stavim neće C4 :(
ae pogledaću još malo.

Ja npr mogu da biram C4 samo ako uzmem shootgun, koji je bzv.
Ako ocu C4 uzimam Recon klasu.

Pa ne kontam kako ne mozes da izaberes. Meni kod assault kad izaberem shootgun samo odabere C4 jer sam slab lvl sa tom klasom. A i Recon po defaultu meni koristi C4. Mada C4 je mac sa 2 ostrice, mozes da zaradis double kill, a i 10 puta da pogines pokusavajuci da postavis ga. :(

Pa ne kontam kako ne mozes da izaberes. Meni kod assault kad izaberem shootgun samo odabere C4 jer sam slab lvl sa tom klasom. A i Recon po defaultu meni koristi C4. Mada C4 je mac sa 2 ostrice, mozes da zaradis double kill, a i 10 puta da pogines pokusavajuci da postavis ga. :(

E pa tako je i meni ranije bilo (koliko se sećam), sada mi daje shotgun :mad:
Nemam u toj sekciji za gadgete da izaberem c4 (dtn ili kako već se zove).
Inače C4 je meni sjajan, pogotovo kombinacija sa assualtom.

^ I dalje ne kapiram ova testiranja (pa jos na beti...)
Screen-tearing is noticeable, but the overall impact on any given scene comes down to context.
Jelte?
To treba da primetim dok me neko puni olovom?

While in the vehicle and travelling at speed, we see some pretty aggressive level-of-detail (LOD) transitions in both objects and even terrain geometry.

Narocito kada su ubrzali vozilau odnosu na BC1, to se bas bas primecuje......

Mislim da ovakve stvari unistavaju gaming industriju....
Ne pricam ovo zato sto to nisam primetio na PS3, nego zato sto ce ovakve stvari neki ljudi pisati cisto da bi opravdali svoje pisanje i bivstvovanje...
I time odvracaju od kupovine gomilu ljudi koji bi uzivali u igri da im neko nije rekao da je to krsh....

Joj kakav LOL, jos ne mogu da verujem. Inzenjer sam, i iskacem iz tenka koji je na 07 energije i sa busilicom u rukama ne sumnjajuci nista krenem da popravljam, krajickom oka vidim recona koji nalece bas na mene u pravcu zadnjeg dela tenka i ne mogu da verujem da sam ga ubio busilicom ,). Sve se desilo za bukvalno dve sekunde. Znaci nisam cak ni nameravao to da uradim, u prvi mah sam pomislio da je moj saborac kad na ekranu vidim moj kill i lepo pise kao oruzje "Repair tool" :d:d:d :eyebrows: Pre bi trebalo da bude suicide jer se bukvalno nabio na busilicu.

:laugh::laugh::laugh:

Ali najbolji trip u igri je sto imas noz! Kundak je mala maca za ovo. :)
Kad te neko iznervira dodjes mu s ledja i samo ga poceses ispod vrata ! Ne znam da ste videli kako extra izgleda kad vas neko nabode nozem iz skoka ? :d

Vala ima i ovde mentola, branimo jos uvek prvu sekciju i lik sedne u tenk i probije kapiju za grad i umesto da se vrati i da pomaze pred protivnickim tenkom on poce da granatira nasu teritoriju koja jos nije pod opsadom i da napreduje jos ihahahaj dole u nasu teritoriju. Tuzni LOL.

Sta se desava ako izbrisem BC2 Betu sa konzole? Da li je mogu skinuti ponovo ako ukucam kod ili to nije moguce?

Aj nekako da se skupi ekipa koja igra stalno, da odigramo da nas je 4 sa foruma i da upalimo sluske. Npr Dodatak, Markomanix, Justic4ever, Stefan, Variable ?

^*** poceli su mnogo da sole pamet, a to mrzim !
Igre su za opustanje, ne za nerivranje, za to je biznis.

I ja sam tu...juče navršio 24h igranja...sad jurid da uzmem onaj drugi niša po snazi, WARD ili kako već, za assualt, koja je to perverzija. Uzeo sam ga za engineer. Ima ovo da se igra kad stigne full...

Da li ce resetovati profile po izlasku igre u martu?

Mislm da i dalje gamespot ima beta kljuceva...

nece resetovati, ostavice one koji su imali srece da upadnu u betu da budu u prednosti u odnosu na one koji prvi put igraju

LOL,
pa kakvo ce to tek onda klanje biti?
Em si uvezbao igricu, em imas gomilu naprednog oruzja.....
Klanje samo tako :D :D :D
Btw, meni se svidjao sistem u prvome delu, svi imaju ista oruzja (u smislu nemogucnosti upgrade-ovanja), pa kom obojci, kom opanci.....

Meni se posle bete uopste nije svideo prvi deo, previse drugacije je sve, komande, oruzja, biranje klasa, upgrade-i, sve je bolje organizovano u beti za BC 2. Ne mogu vise za popamtim komande za 20 vrsta igara. Treba da ih nateraju da sve FPS igre imaju iste komande, KZ2 je imao savrseno organizovane komande, a i BC2 je ok.

Diskutabilno.....
Pogledaj samo koliko ti je vremena trebalo da postavis i opalis C4 u BC a koliko u beti......

Aj nekako da se skupi ekipa koja igra stalno, da odigramo da nas je 4 sa foruma i da upalimo sluske. Npr Dodatak, Markomanix, Justic4ever, Stefan, Variable ?

Kao sto rekoh , ja sam za ali mi javite unapred ili na psn ili preko foruma da znam da se izorganizujem. Trenutno sam zarazen Deamon`s souls-om pa skoro uopste i ne igram BC2. :p

Vrh Dno