Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ovo će da razbija :)

Ima li neko od vas, koji već imate kod, slobodan slot za share? Mislim, ako nemate još ništa ovako na nalogu.

al samo zvuk kako je brutalno odrađen, jedva čekam :)

Skroz.. Ponovo proverio , jos uvek nista. Valjda ce stici neki mail obavestenja da je pustena Beta. :p

Krenula je beta za EU, za US se ceka na neki patch.

Svima kojima sam podelio beta kodove , momozete ih tek iskoristi posle ponoci na US account-u !

Vidimo se na bojistu sutra comrades :)

Zar ova igra nije neka vrsta parodije na FPS igre ? Igrao sam prvi deo, demo, samo se nesto prozivaju,, zezaju.
Po ovim MP trejlerima BC 2 bolje mnogo izgleda od MW2. Jel ce to biti igra sa fizikom, malo realnosti ? Ili trigger happy zabava ko MW2 ?

Sad me malo i nervira sto ima ovoliko izbora za MP FPS-ove, majkemi... nemam novce, ali i vremena da se svima posvetim, hocu na jednoj da se zadrzim. Zvuk je PERVERZAN ovde, kad udje u onu kucu kako se promeni zvuk, predobro. Igracu "trigger happy" :) MW2 i KZ2 do ovoga, pa cu ako bude demoa videti da li mi ovo odgovara, prvi demo me uopste nije odusevio. Mnogo bre igara kumovi..

Ima ovde EU kodova za betu. Samo se registrujte i posetite ovaj link.

http://www.esl.eu/de/bfbc2/beta

Vec se skida, ne mogu vise da cekam na US store iako imam kod.

US key

Dajem jedan US key. Ko prvi na PM njegov je :smoke:

sljakalo je 10 min.....
ja sam dobio kod -999, tako da su svi otisli :(

Mozemo li mi xboxasi nekako da probamo ovu betu?

Mozemo li mi xboxasi nekako da probamo ovu betu?

Nope. Kazu bice za PC beta test u decembru, nisam video da pominju xbox testiranje. Doduse, na 'kutiji' multiplatform ionako radi odlicno vec u startu.

Ovo je jako dobro zasad, kakav crni MW2.

Nazad
Vrh Dno