Šta je novo?

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Neke mape su veoma glupe, kamperi uzivaju pogotovo snajperi. Sede svo vreme na jednom mestu i rokaju. Ne vidis uopste odakle dolaze, mapa je veoma losa u donjem desnom uglu. Ne moze da se legne brate mili u igri, dal' je moguce da je to zaboravljeno? Sa SVD-om ne mozes da ubijes iz jednog metka osim ako ne gadjas u oko. Igra je sve u svemu blagi očaj( srazmerno i ceni).

Mislis dodatak?
Jeste da ima dosta kamperskih mesta, ali ti budi pametan pa ih nadji :D
Sto se tice prone-a, pa toga nema ni u osnovnoj igri, a i da ga ima, tek bi onda bilo kampovanja tako da je ovako bolje.

Ko zna da nađe kampersko mesto neće imati nikakvih problema ni da istera nekom granaticom kampera iz istog ;)
Slažem se sa Sh0m1-jem za prone. Time je dobijeno na dinamici. Prosto su mnogi potencijalni kamperi naterani da se iole kreću... xD

U vietnamu je jedino *******o to ako npr igras na low detaljima onda se malo teze uocavaju ameri zbog takvih texture.
Ali na vecim detaljima mnogo je bolje.
Btw. ja sam stavio senke na low, LOD na medium i texture na high i lepo izgleda.

Juče upadoh u Vietnam preko Sh0m1-ja a nisam ga kupio, onaj bacač plamena je kul, ubija i psoliej moje smrti. :D
AK-47 je odličan, Onaj PPSH keva, samo mi sa malo čini da RPG-7 zanosi u stranu kad se ispali ili ja to nešto tripujem. U svakom slučaju ostao sam jedno 1 sat vremena igrajući VIetnam, uzimam ga čim budem imao mogućnosti.

Mi se jednom dogovorili da igramo samo bacačima plamena... nači ko nauči sa njim na blizinu **** kevu što ti kažeš i posle smrti :)
AK-47 i treba da bude odličan jer je savršena puca i u RV :D
PPSh je mnogo brza i dobra puška, ali samo ako si spreman da budeš inženjerac svo vreme :)
A za RPG-7 se verovatno tripuješ (verovatno ne zumiraš pre nego što opališ) hahaha

Ljudi jel može pomoć kakva kartica treba za ovo kreditna,devizna... jel može neko da mi kaže detaljno kako je kupio igricu???POMOĆ umirem koliko mi se igra ova igrica!!!!

Igra, ne igrica.
Visa Internet kartica ti treba.

Evo uzeh ga i ja, ali moram da priznam da sam prilicno razocaran. Sat vremena sam igrao i to na silu, kao 'ajd sledeca tabla ce biti bolja. Kao uopste da ne igram BFBC2, a nekako mi je i ruznjikav u odnosu na osnovnu verziju.
Tesko da cu ga ponovo pokrenuti.
Poz.

I meni je u pocetku bio nekako meh, ali sad mi je dosta bolji :)

Tesko se je navici na orzuja bez red dota i 4x zoom-a. Zar je moguce da tad nisu imali nista na puskama se iron sight nisana ?
Smeta jako sto su defenderi u ogromnoj prednosti, osim ako nisu neka dundjer brigada.

@markobac
Ne, samo kupis kod i uneses ga u bc2 meniju.

Steta onda nista ja tu karticu nemam!!!Uzivajte.

Poslednja izmena:
Vrh Dno