Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 (PC)

@BogdanB
Da te nije mozda admin kikovao zbog mesta za nekog svog clana. To se desava, a nema u opcijama da se navede razlog kikovanja igraca zbog pravljenja mesta za nekog drugog, pa se navede neki od unapred ponudjenih razloga. Ja nisam cuo dosad da je nekog PB kikovao zbog toga sto ti rece. Proveri da nije to u pitanju.

Ne vjerujem da je to razlog, posto se meni to desava i na serveru na kojem ima nas 10 da igramo, a server ima 32 mjesta.
Ja sa ovim sto je postavljeno ovdje i ono sto sam ja nasao nisam uspio rijesiti problem.
Mozda sledeci update igre rijesi ovo, ko ce ga znati...

Ne vjerujem da je to razlog, posto se meni to desava i na serveru na kojem ima nas 10 da igramo, a server ima 32 mjesta.
Ja sa ovim sto je postavljeno ovdje i ono sto sam ja nasao nisam uspio rijesiti problem.
Mozda sledeci update igre rijesi ovo, ko ce ga znati...

Meni se to deshavalo u pochetku, medjutim sad, da kucnem u drvo, ne. Pokushavao sam sve i svashta. Da instaliram PB koji dolazi uz igru, posebno, u ovaj folder, onaj folder, ma vishe se i ne setjam svega. Izbacivalo me je sa servera na koje sam se random kachio, bar u 90% sluchajeva. Kada se nakachim preko nekog sa friends liste, nisam imao taj problem. E sad, taj problem je nekako (valjda) prestao. Samo od sebe ili posle nekog patcha. Nemam pojma...

I ja imam problem sa PB.Danas odigram partiju na EM serveru,vratim se kasnije kad ono PB me kikuje.Malopre sam opet normalno igrao.Fora je sto gledam da se kacim na 3,4 ista servera i nekada igram ceo dan bez problema a nekada me non-stop kikuje.Ko ce ga znati sta je u pitanju.Valjda ce i to da isprave

@BogdanB
Da te nije mozda admin kikovao zbog mesta za nekog svog clana. To se desava, a nema u opcijama da se navede razlog kikovanja igraca zbog pravljenja mesta za nekog drugog, pa se navede neki od unapred ponudjenih razloga. Ja nisam cuo dosad da je nekog PB kikovao zbog toga sto ti rece. Proveri da nije to u pitanju.

vise me ne kikuju,prosao ceo dan i niko me nije kikovao

Ja vidim samo da ova igrica radi sve gore i gore... sacekacu ovaj zadnji update i ako nebude sve kako treba definitivno odustajem od ove konzolaske skrpachine. Preterashe svaku meru...:mad:

Svasta pomalo :). Najvise sto sam mic po mic spao sa 70 fps na 35. Posle ove zadnje katastrofe sa serverima, ljudi poceli da "gutaju" metke. Prodje rafal kroz coveka i nista. Ja se nadam da ce ovom zakrpom u najavi da srede igricu, bilo bi super jer je igra ko igra zamisljena ok, ali pomalo sam skeptican iz dosadasnjeg iskustva. Rese 10 stvari, ali pokvare drugih 10. I tako u nedogled. Na pocetku sam snimao FRAPS-om na 50 fps half size, a sad nemogu da igram kad snimam na 30fps-a jer mi fremovi u igrici padaju u crveno.

usao na server evil minds zato sto je bio pun i mogu da kazem da je dobar server.

Nije ceo problem u serverima, vecina je do same igrice.

Ja vidim samo da ova igrica radi sve gore i gore... sacekacu ovaj zadnji update i ako nebude sve kako treba definitivno odustajem od ove konzolaske skrpachine. Preterashe svaku meru...:mad:

Newsflash: Bad Company je konzolna igra:smoke:

Svasta pomalo :). Najvise sto sam mic po mic spao sa 70 fps na 35. Posle ove zadnje katastrofe sa serverima, ljudi poceli da "gutaju" metke. Prodje rafal kroz coveka i nista. Ja se nadam da ce ovom zakrpom u najavi da srede igricu, bilo bi super jer je igra ko igra zamisljena ok, ali pomalo sam skeptican iz dosadasnjeg iskustva. Rese 10 stvari, ali pokvare drugih 10. I tako u nedogled. Na pocetku sam snimao FRAPS-om na 50 fps half size, a sad nemogu da igram kad snimam na 30fps-a jer mi fremovi u igrici padaju u crveno.

Generalno sahebali smo se sa preordeom ... najzalije mi sto sam napunio parama lenje guzice i naseo na marketing

Ja bas nikakvih problema nemam, ni sa serverima, ni sa igrom.
Ponekad ima laga, al nista znacajno.

A i navikao sam na avg 40fps :D, toliko i dalje imam.

Zajedno sa betom, oko 130 sati igranja. Meni se BC2 vise nego isplatio...

Ja nemam nikakvih problema, ni sa izbacivanjem na Desktop ni sa pingom,lagom ni sa FPS-ima..meni igra radi odlicno za sad,jedino sto mi neradi to je lista prijatelja :)

Primetio sam da se ne ponasa isto svima. Nas 6 na team speaku i na istom serveru i polovini neradi kako treba, hit detection ocajan, o nekom napucavanju na blizinu ni govora, jer igra zakoci i radi kao da je na 3 fps-a, dok se ostalima sve ponasa kako treba. Sutra bude obrnuto - njima neradi a nama radi. Evo i u zadnjih par postova ljudi iznose razlicite utiske o tome kako im radi igrica. Ko zna sta je u pitanju. EA sigurno nezna, al sacekacemo i ovu zakrpu pa ce se videti...

Evo jednog zanimljivog gadgeta za one koji koriste Win7/Vistu. Stats se vuče sa BFBCS.Com a može se direktno i updateovati. Tu je i moj screenshot.
Link ka gadgetu

Pojma nem, mene jeste :) Mada ja uvek tako, mesec dana nesto polivam aktivno, pa se onda hladim isto toliko pa nazad.

Pa osecam da imas vec 10 dana online :) Ne treba preterivati, mada je ovo igra gde sam najbrze sprzio ~ 4 dana vec. To je za moje slobodno vreme bas podvig..

Da osvezhim temu...

Malo lozhane za snajperashe:

[YOUTUBE]a0l-X4aCQxA[/YOUTUBE]

I nesto malo drugachije:

[YOUTUBE]_uncx6yLyAQ[/YOUTUBE]

:laugh:

Patch je i dalje u fazi testiranja, kolko vidim ubacili su dosta novih sadrzhaja koji nisu napisani u onom changelogu. U najboljem sluchaju ce izaci do kraja ove nedelje, najverovatnije tokom sledece. :)

Uh dobar je onaj prvi snajperista quick scope sa GOL, brz trzaj i kraj. Tako sam ja igrao u CoD4.
Al teze je to sa trzajem u BC2, sa M24 veoma veoma tesko.

Ali ubedljivo najjaca fora kad nafiluju uav sa c4 odvezu ga medj neprijatelje i cao/zdravo!

Al treba neprimeceno UAV da prodje shumu ljudi.
Veoma tesko i neprakticno, al hebeno zabavno ako uspe :D.

odlicni klipovi

onaj rastura sa sanjperom. mislim kad je minirao onog sto upravlja uav i kad ga je ruknuo,zapitao se sta je ovo

Vrh Dno