Ne vjerujem da je to razlog, posto se meni to desava i na serveru na kojem ima nas 10 da igramo, a server ima 32 mjesta.
Ja sa ovim sto je postavljeno ovdje i ono sto sam ja nasao nisam uspio rijesiti problem.
Mozda sledeci update igre rijesi ovo, ko ce ga znati...
@BogdanB
Da te nije mozda admin kikovao zbog mesta za nekog svog clana. To se desava, a nema u opcijama da se navede razlog kikovanja igraca zbog pravljenja mesta za nekog drugog, pa se navede neki od unapred ponudjenih razloga. Ja nisam cuo dosad da je nekog PB kikovao zbog toga sto ti rece. Proveri da nije to u pitanju.
Ja vidim samo da ova igrica radi sve gore i gore... sacekacu ovaj zadnji update i ako nebude sve kako treba definitivno odustajem od ove konzolaske skrpachine. Preterashe svaku meru...![]()
Svasta pomalosta vam smeta?
Ja vidim samo da ova igrica radi sve gore i gore... sacekacu ovaj zadnji update i ako nebude sve kako treba definitivno odustajem od ove konzolaske skrpachine. Preterashe svaku meru...![]()
Svasta pomalo. Najvise sto sam mic po mic spao sa 70 fps na 35. Posle ove zadnje katastrofe sa serverima, ljudi poceli da "gutaju" metke. Prodje rafal kroz coveka i nista. Ja se nadam da ce ovom zakrpom u najavi da srede igricu, bilo bi super jer je igra ko igra zamisljena ok, ali pomalo sam skeptican iz dosadasnjeg iskustva. Rese 10 stvari, ali pokvare drugih 10. I tako u nedogled. Na pocetku sam snimao FRAPS-om na 50 fps half size, a sad nemogu da igram kad snimam na 30fps-a jer mi fremovi u igrici padaju u crveno.
Ljudi zar je moguce da vas jos nije smorila igra![]()
Ljudi zar je moguce da vas jos nije smorila igra![]()
Ali ubedljivo najjaca fora kad nafiluju uav sa c4 odvezu ga medj neprijatelje i cao/zdravo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari