Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 (PC)

Zavisi samo koliko je igrac inteligentan, nije bitno koji kit ima ;)

Pa pricamo o razmeni paljbe sa 300, 400, 500m ;).
Jel ti pucas na snajepiste sa M416 sa ovih razdaljina :D.

Provalio sam da mi Engineer klasa lezi samo tako :).
Obicni onaj RPG-7 i puska XMS short/compact (il kako vec bese) + "perk" za Speed, letim po mapi :).

Ne sa M4 već sa 870C shotgunom, ladno skidaš snajperiste sa nekih 100 i malo više metara.

Nisam znao da moze :), video sam da ima onaj "perk" (stalno pisem ovako, lepse je nego Spec) za long shot chaure. Al ja pusku koristim za blizinu :).
Al dobro, pa sa x4 nisanom mozes da ubijes svakoga na <100m.

One gore daljine su dosta vece...

^^Slazem se.

Od skoro sam poceo sa da koristim shotke, na HC serverima ako mozes da nadjes neprijateljski recon bez scope-a, smrt mu je zagarantovana. Isprobavao sam sa drugarima iz klana pre neki dan domet shotke. Arica harbor ja na brdu, drugar u pocetnoj bazi amera kod UAV-a, uz pomoc mortara samo da bih video gde se nalazi, obzirom da se bez pomagala ne vidi sam iz nekog 10 metka uspeo da ga ubijem, prethodni su promasivali, tesko je pogoditi kad pucas na slepo, ali ako ga vidim pada iz metka. Na redovnim serverima isto kao i sa snajpom treba 2 pogotka ako nije head. Naravno sve ovo sa ona 2 perka za shotke.

Poslednja izmena:
Nema x4 scopea za shotgune-s. Samo ima onaj koji umjesto onog kruga dobijaš krstić i koji normalno. Mada MGNM AMMO+ taj Spec i zagarantovano. Bitno je samo da nanišaniš u tijelo ili u glavu na njega jer ukoliko promašiš smatraj da si propao jer je reload dosta dug.

@Seinfeld

"Osim ako nisi illidan, koji ima moc da udje u drvo .

Na onoj mapi je tesko ustekati se, na mnogim drugim i nije , al sve zavisi koliko su enemy snajperi dobri . "

Nasumicno pritiskanje Q, spotuje protivnika i kad ga ti nevidis okom, znaci kad se usteka u drvo ko sto rece zajnfild. Tako da malo vajde ima od cucanja. Ko nije u stanju da brzo nisani i opali taj treba da se okane snipa i da pokusa necim drugim.

Poslednja izmena:
Nasumicno pritiskanje Q, spotuje protivnika i kad ga ti nevidis okom, znaci kad se usteka u drvo ko sto rece zajnfild. Tako da malo vajde ima od cucanja. Ko nije u stanju da brzo nisani i opali taj treba da se okane snipa i da pokusa necim drugim.

Znam, ovo ja stalno radim :).

@Dzoks
Mislio sam na x4 na Assault puske :).

To spotovanje bi izbacio skroz, ipak kad razmislis to zaista nema mesta u ovakvoj igri, a opet volim i Killcam, pa bi bilo dobro da ima neki "Medium Core" mod, gde je sve kao u obicnom, samo nema glupih trouglica iznad neprijatelja..

Pa može se to isključii od strane servera. Imaš fino možeš i killcam isključiti.

Ja igram na PS3.. mada realno koliko servera to gasi? Zato bi bilo lepo da to uopste nisu ni implementirali al' dobro..

Seinfeld je napisao(la):
Pa pricamo o razmeni paljbe sa 300, 400, 500m ;).
Jel ti pucas na snajepiste sa M416 sa ovih razdaljina :D.
Ne ali sa Abakan, XM8, XM8 compact, M60 drz se dobro ako te snimim ;)
Ti mene moz ubiti samo u glavu i to ako se smirim a ja cu da te kljucam dok ne poblesavis :p

Trouglic je ogavan skroz, koliko puta ubijes nekoga koga nisi ni video ili isto tako padnes mrtav. Obelezavanje a da se vidi samo na mapi je meni Ok skroz, kao u BF2 ali sve ostalo je preterivanje. Zato mnogo vise volim HC ali opet tu je igra previse spora jer se lako gine pa se ljudi stekaju maximalno a snajpovi mi i ne smetaju toliko.

Poslednja izmena:
Ne ali sa Abakan, XM8, XM8 compact, M60 drz se dobro ako te snimim ;)
Ti mene moz ubiti samo u glavu i to ako se smirim a ja cu da te kljucam dok ne poblesavis :p

Da a ja cu da cucim i sve cu da zinem da gutam metke :D.
Ti kljucas, a ja kad kljucnem jednom nema vise sigranja, aj u respawn :p.
Realno, problem bi sa tvoje strane bio recoil ;), logicno bi bilo da pridjes blize, na min 100m ;).

Otkljuća red dot za MEdica, sad mogu da fino pucam. Oni nišani su odvratni a ostalo mi je samo Medica da otključam.

Seinfeld je napisao(la):
Da a ja cu da cucim i sve cu da zinem da gutam metke :D.
Ti kljucas, a ja kad kljucnem jednom nema vise sigranja, aj u respawn :p.
Realno, problem bi sa tvoje strane bio recoil ;), logicno bi bilo da pridjes blize, na min 100m ;).

Ja ti to iz iskustva pricam, 100m je smejurija., moze i sa dosta vece udaljenosti samo je problem dali imam vece brige ako je razdaljina velika. Ako imam drugi prioritet, sedi i pucaj 3 dana ako moz da pogodis nesto. Bas ne ginem cesto od snajpova.

I jos zaboravili da naslikaju illidana sa snajperom kako cuci iza nekog zbuna :p

U BF2 je postojala fora " tweak " da se punkbuster check poveca sa 50 na 500 onim komandam PB_Sleep ... Ima li toga u BC2 ?? Odnosno ima li potrebe uopste ?

Za klijenta, povećava se vreme na koliko PB hvata screenshot tvog ekrana (na 500 sekundi) a samim tim se smanjuje i trzanje zbog hvatanja screenshota i uploada za vreme igranja.

Za klijenta, povećava se vreme na koliko PB hvata screenshot tvog ekrana (na 500 sekundi) a samim tim se smanjuje i trzanje zbog hvatanja screenshota i uploada za vreme igranja.

Ok, tnx. Nego kako ustvari funcionishe PB? Nikad se nisam uhvatio te materije, ali je sad pochelo pomalo da me intrigira. Ne prodje ni jedan dan a da ne naletim na cheatera na nekom serveru, koji igra bez problema, iako je PB ukljuchen na serveru :( Ko njega banuje ustvari? PB ili admin ili kako to vetj ide?

Ako je menjao .cfg fajlove u meniju igre, onda bi to PB morao automatski da registruje i banuje korisnika.
A ako se koriste citovi, koji na neki nacin zaobilaze PB, onda je sve u rukama coveka, tj. admina :).

Tako je barem bilo za CoD4 MP.

Evo ga jedan koji ima pristup patchu:
Citat:
Really like the new chat log and how it is expandable and playable while expanded.

Thanks for finally realizing the helos had no countermeasures. They are usable again!
Crouch toggle and zoom, thanks.

1 glaring issue still around: the helo & UAV vertical look are still not the same. Many people crash because they are not prepared for the wrong vertical look (its not just look, it makes you lose control of the helo). I thought this would have been an easy fix that could have been tossed in.
Takođe evo i video kako baca mamce:
[YOUTUBE]VFn_6x2F-lw[/YOUTUBE]
A evo šta se sprema za R13:
Citat:
-Who killed you, where / how far away, with what gun, headshot or not.
-Map locations of kills/deaths for players.
-Control and view # of tickets remaining
-Set # of tickets or ticket bleed rate for individual levels, modes or globally.

A jesu li pajseri stavili SAM-ove i IGLA-e u patch? I ovako je već neinzbalansiran AA, još samo je falilo da dodaju kontramere a ovi dole mogu samo da se uhvate za yaya i đuskaju Žikino kolce:wall:

A jesu li pajseri stavili SAM-ove i IGLA-e u patch? I ovako je već neinzbalansiran AA, još samo je falilo da dodaju kontramere a ovi dole mogu samo da se uhvate za yaya i đuskaju Žikino kolce:wall:

Ma daj ne drami covece. Helihopteri u igri su smesni po svemu. I dalje ce padati ko kruske. Od papira su. Bakcha AA i AA stacionarna postrojenja ih jedu za dorucak. Trejserima ne mozes promasiti, a gustavom je uz malo vezbanja lako pogoditi i bez ovih sitnica. Da ne pricam o AT4 koji mozes navoditi.

Jel mozete da se logujete od jutros? Meni kaze "unable to login, please try again" ????

BFBC2 PC is also down due to the usual Tuesday EA maintenance. PC servers are not being updated at this time though.

Nazad
Vrh Dno