Meni je ovo više minus, nego plus. Uzmem da igram igru kada imam slobodnog vremena kako bih se malo zabavio, a ne da se frustriram od nolajfera koji "žive" igru 24/7.vec zato sto ima brdo igraca koji su doktorirali igru.
Pa upravo su tako i postavili igru. Noob orientated. To sam i napisao, svako moze da ubije svakoga na svakoj daljini. Juce me ubija lik sa kordom na 50+ metara znaci svaki metak pogadja. Nenormalno. Prosto nenormalno. Nemas sansu da reagujes. Upravo o tome i pisu ljudi. U Battlefield 1 sam proveo 2000 sati. Bio sam prvi na mapi stotinama puta. Znam sta znaci dobar TTK. U Battlefield 1 si mogao u 50% situacije da prezivis ako te neko vidi prvi, pa cak i u blizini. Ili svojom vestinom kontrolisanja recoila ga ubijes ili se sakrijes dok ne ozdravis. Evo da ne bude da lazem:Baš naprotiv, ako se igra postavi i podesi tako da samo iskusni mogu da ubijaju, ode ti player base pa sledeći aktuelni FPS naslov. BF-u treba player base da bi preživeo u ovo vreme kada special snowflakes imaju toliku ponudu drugih naslova.

Mladost je cudo... BF3 mi je bio strast, pre mnogo godina.Ko je rekao da je Battlefield simulacija?
Znam i ja gomilu naših BF igrača (igramo zajedno od BF1942, znači 20+ godina već prašimo kao klan iz Srbije) i dosta njih ne igra BF6 ali ne iz razloga koje si ti naveo već zato što je stigao život u međuvremenu sa svim svojim teretima (žena, deca, posao, krediti, godine, hipertenzija itd.).
Svi smo 10-20 godina daleko od našeg psihofizičkog peak-a kada nas nije bilo boleo TTK, velike glave i loš zvuk. Što pre to sebi priznamo i prestanemo da romantizujemo vreme i osećaj koji se neće više vratiti, to je bolje.
Ne znam kakva bi "cudesa" BF6 trebao da ponudi danas... da stigne 60% hypa BF3 "onomad" ?
Ono sto ne volim u oba serijala i sto tolerisem godinama, u BF 6 je ili smanjeno ili uopste ne postoji.Jos u beti smo se mnogi slozili da je 6 u stvari najbolji call of duty ikada. Male mape, mali broj vozila, TTK, sve je namesteno da se svidi CoD igracima.
Meni kao fanu oba serijala ovo je zlatna sredina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari