Meni je ovo više minus, nego plus. Uzmem da igram igru kada imam slobodnog vremena kako bih se malo zabavio, a ne da se frustriram od nolajfera koji "žive" igru 24/7.vec zato sto ima brdo igraca koji su doktorirali igru.
Pa upravo su tako i postavili igru. Noob orientated. To sam i napisao, svako moze da ubije svakoga na svakoj daljini. Juce me ubija lik sa kordom na 50+ metara znaci svaki metak pogadja. Nenormalno. Prosto nenormalno. Nemas sansu da reagujes. Upravo o tome i pisu ljudi. U Battlefield 1 sam proveo 2000 sati. Bio sam prvi na mapi stotinama puta. Znam sta znaci dobar TTK. U Battlefield 1 si mogao u 50% situacije da prezivis ako te neko vidi prvi, pa cak i u blizini. Ili svojom vestinom kontrolisanja recoila ga ubijes ili se sakrijes dok ne ozdravis. Evo da ne bude da lazem:Baš naprotiv, ako se igra postavi i podesi tako da samo iskusni mogu da ubijaju, ode ti player base pa sledeći aktuelni FPS naslov. BF-u treba player base da bi preživeo u ovo vreme kada special snowflakes imaju toliku ponudu drugih naslova.

Mladost je cudo... BF3 mi je bio strast, pre mnogo godina.Ko je rekao da je Battlefield simulacija?
Znam i ja gomilu naših BF igrača (igramo zajedno od BF1942, znači 20+ godina već prašimo kao klan iz Srbije) i dosta njih ne igra BF6 ali ne iz razloga koje si ti naveo već zato što je stigao život u međuvremenu sa svim svojim teretima (žena, deca, posao, krediti, godine, hipertenzija itd.).
Svi smo 10-20 godina daleko od našeg psihofizičkog peak-a kada nas nije bilo boleo TTK, velike glave i loš zvuk. Što pre to sebi priznamo i prestanemo da romantizujemo vreme i osećaj koji se neće više vratiti, to je bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari