Šta je novo?

Battlefield 6

Krenuo sam u Gauntlet... onako staracki, drzim se "beka iz daleka"...dalje od mladih SMG skakavaca. ( long-range balistics )

Leze mi lmg M250 i sniper 2010 (doradjeni)... ali osecam da bi mi "mini scout" bio vrhunac ( takve sam koristio jos u Bf 3 )
Posto Challenge : da 7 dana rokam sa "secondary weapon" sve zivo - nema sanse... ni da sam 20god mladji:
Ima li neki normalan nacin "to unlock mini-scout" ???

Krenuo sam u Gauntlet... onako staracki, drzim se "beka iz daleka"...dalje od mladih SMG skakavaca. ( long-range balistics )

Leze mi lmg M250 i sniper 2010 (doradjeni)... ali osecam da bi mi "mini scout" bio vrhunac ( takve sam koristio jos u Bf 3 )
Posto Challenge : da 7 dana rokam sa "secondary weapon" sve zivo - nema sanse... ni da sam 20god mladji:
Ima li neki normalan nacin "to unlock mini-scout" ???

Nema, osim da se kupi a ne znam da li ima u tim kao paketima, on je bio vezan za seasson pass u sezoni 1, igraj Casual Breakthrough gde ima i botova i 16 igraca ( 8 na 8 plus botovi ), a svakako ti se racuna i XP i za challenge uslovi, ja sam ga tako izvukao u sezoni 1, i to mi se potrefilo da mi je trebalo samo sa support klasom da radim challenge i onda malo sa botovima malo Gauntlet i izvukao sam.

Da li to i sad vazi iz seazon 1 ?
...i da li racuna "kill" ako ga dokusurim ili mora bas 100% moj kill?

Kad ga oboriš da puzi tvoj je kill, kad ga dokusuriš to je zadovoljstvo

• Hollow Point and Synthetic Tip ammunition now cost less on most weapons.
🙂

Support puske su mi apsolutni hit u novom apdejtu. Verovatno su bile i pre ali sada gde je za neke smanjen broj poena za Hollow Point i Synthetic ammo, itekako se vidi. Juce igram usrani fan favorite KTS na Operation Augur i konstatno me ubija isti lik sa M250. Znao sam da mi je KTS los ali rekoh da probam i da levelujem malo. Ocigledno da je to puska koja trazi kamp i bipod. Promenim na M250, stignem tog lika po skoru. Sa Hollow Point ammo na bilo kojoj razdaljini 3 metka u glavu cao. A desavalo mi se itekako. Vec sam i pricao i plakao i kukao da je procenat headshotova u ovoj igri najveci otkada igram Battlefield.
Zasto bas M250. Nema damage drop. 25 body shot dmg na bilo kojoj razdaljini. Jedini LMG koji ima takav obrazac.

Enders je vec pricao o tome naravno

Како да најбрже левејујем пиштољ?
Отворио сам,ваљда је оно Шкорпион,и за њега има 20 метака да се отвори. Како најбрже да га левелујем?

Koristis ga da ubijas protivnike 😀

Kundakom po sred cela 🙂

Nisam igrao 5 dana, kad danas da odigram - ludnica. SG553, sa hollow point (preporuka od 🦅) pravi masakr, kao nikad do sad. Šta se dogodilo - ne znam. Bagove su ispravili, čini mi se da je grafika poboljšana

Како да најбрже левејујем пиштољ?
Отворио сам,ваљда је оно Шкорпион,и за њега има 20 метака да се отвори. Како најбрже да га левелујем?
Da da Skorpion je, dobar je skroz, igraj Casual Breakthrough, imas botove tu i 8 na 8 igrace, ja tako kad mi zafali XP za oruzje, a tu iako je casual racuna ti se sve i XP za level i XP za level oruzja cak i za challenge progres, mislim svakako ces i igranjem protiv ljudi dobijati, ali ovako je bar po meni brze

Kako se dobija ovaj patch i da li je free ili se mora odraditi nesto za njega

Poslednja izmena:
Čitam komentare i u fazonu sam:
Čestitamo im što nam daju iste mape jer ne umeju da naprave dobre nove mape?
Čestitamo im što nam vraćaju opcije koje su nam oduzeli?

Braćo...

Poslednja izmena:
Po meni dve najbolje mape iz ranijih delova nedostaju od prvog dana, Metro i Caspian border. Nisam igrao par nedelja, mehanika igre se promenila malo, ne mogu da kazem ni na bolje ni na gore, jednostavno je drugacije.

Čitam komentare i u fazonu sam:
Čestitamo im što nam daju iste mape jer ne umeju da naprave dobre nove mape?
Čestitamo im što nam vraćaju opcije koje su nam oduzeli?

Braćo...
Ocigledno im lose ide sa call of duty tipom mapa pa vracaju ono provereno dobro. Nemam nista protiv da vrate stare mape, ionako ce one biti prilagodjene za battlefield 6 i ne samo prekopirane kao recimo Operation Firestorm koja je blago reci najlosija mapa u igri.
2042 je imao pre ogromne mape koje niko zbog toga nije voleo, a Battlefield 6 opet premale.
Igra nisu mape vec dobre perfrormanse, audio, netcode, balans oruzja itd itd

300 hiljada pregleda samo na tom snimku i 30000 lajkova. Komentare sam citao 95% su pozitivni. To nesto govori sta ljudi zele da Battlefield zaista i bude.

Imam samo Redsec ( Gauntlet )...
Kao matorac, volim malo udaljen fight...
Da li mi je M277 dobar izbor za fight&upgrade?
( za total - camp... koristim 2010 i pomalo M250 ) ...sad me vuce aktivniji fight... svideo mi se DRS lmg.

Probaj M433, probaj i SG553R (izuva u bliskoj borbi sa pravilnim loadoutom, moja omiljena puška)
DRS je dobar, ali malo spor

Imam samo Redsec ( Gauntlet )...
Kao matorac, volim malo udaljen fight...
Da li mi je M277 dobar izbor za fight&upgrade?
( za total - camp... koristim 2010 i pomalo M250 ) ...sad me vuce aktivniji fight... svideo mi se DRS lmg.
M277 nije za Redsec. Previse veliki Recoil ima za 180 damage koliko je potrebno da se ubije igrac. I ima samo 20 metkova. Za Redsec ispod 30 ne ici.
Isti damage model ima M250 ali daleko bolji recoil tako da ako igras supporta onda je ovo bolji izbor za neki mid range.

Ja svaki mec igram iskljucivo SG553 ako imamo Custom Drop i M2010. Od ostalih vrednih puski preporucujem NVO, M4A1, eventualno QBZ. Te su mi se puske pokazale najbolje. Za Redsec je jako bitan recoil control tako da puske koje imaju cudan recoil pattern prosto izbegavati jer ce vas *****ati. Drugaciji je totalno stil igranja nego klasican Battlefield gde je neprijatelj uvek blizu pa maltene svako oruzje moze da radi. U Redsecu su bitke 90% vremena mid i long range. Da i ne pominjem da nema fast respawn kao klasican Battlefield gde mozete za mec da isprobate 10 oruzja pa koje vam radi.

Moze i SMG da se igra ali to bukvalno samo close range. Sve te puske su za mid range nerfane i nemaju prakticno sanse protiv dobrih igraca. SCW10, KV9 pa i ovaj novi su predobre za close range ako cete da idete u downtown i po kucama stalno.

Ovaj kanal ima zanimljive buildove i bas detaljno objasnjava svako oruzje. Treba se naravno igrati i praviti build onakav kakav odgovara za tvoj stil igranja.

Ali stalno nesto menjaju...
"The SG553R had its recoil increased in Feb 2026 to limit its long-range effectiveness, reinforcing its close-range role, while the M277 received improved recoil control"

...nisam mislio da se "nadskakujem" sa SMG-klincima, nego mid-long range.

Kad se "tapka" sa pucanjem, svaki recoil je smanjen na minimum, nije uvek sve kako piše, mora da se proba

Ja kad vidim remaster mape zgrozim se. Ali na kraju krajeva najbitnije je da ima sto vise mapa pa onda daj sta das. A i mnogo sam citao kuknjave da se ubace stare mape, tako da me ovolika sreca u zajednici necudi.
Probrao sam malo SG533 i odlicna je. Nisam jos otkljucao hollow metke ali verujem da ce sa njima tek da bude tabacina.

@golub sto se udaljenog fajta tice mozda je neki DMR najbolja varijanta. Stavis neki dobar zum i imas poluautomatski snajper. Kod obicnog snajpera u BFu mi je uvek bio problem sto nije 1 shot 1 kill osim ako nije u glavu. I zato je DMR malo bolja opcija jer i sa obicnim snajpom svakako moras vise puta da pogodis metu.
Takodje sa DMR mozes da se setas izmedju Long - Mid range-a.

@golub sto se udaljenog fajta tice mozda je neki DMR najbolja varijanta. Stavis neki dobar zum i imas poluautomatski snajper. Kod obicnog snajpera u BFu mi je uvek bio problem sto nije 1 shot 1 kill osim ako nije u glavu. I zato je DMR malo bolja opcija jer i sa obicnim snajpom svakako moras vise puta da pogodis metu.
Takodje sa DMR mozes da se setas izmedju Long - Mid range-a.
Za udaljeni fight (osim ako ne lezis u cement-kampu sa KTS-100) : AK4D je pravo otkrice (gauntlet)... kad ga "ukrotis" upgrejdima - gadja i pogadja daleko ( cak i semi-auto bolje od DMR ) a udara i razbija "heavy punch". ( za penzionere nema bolje )
Treba vremena i zivaca da se nekoliko stvari nabudzi - ali onda caruje na mid-long range.👍
Kao "all rounder" me odusevio NVO... "kida" u raznim daljinama i situacijama...

( Jos da mi "remasteruju" Caspian Border iz trojke... )

Голмуд,Каиро Базар и она мапа са носачем авиона ако сам добро разумео.
Није лоше,још да убаце Каспијан и Метро и биће топ.
Голмуду се баш радујем,облична мапа за лов тенкова.

Nazad
Vrh Dno