Šta je novo?

Battlefield 6

da liii ste imali nekada ovakvu partiju 😀
tiketi se nisu gubili. cela mapa otvorena igrao sam breakthrough

Prilozi

• t4wt4w.png
    t4wt4w.png
    3.5 MB · Pregleda: 84
Frangible municija na SVK. Nema brzog healovanja, mnogo dobra stvar na slicnim mid-long range puskama kada su mape mnogo sniping orijentisane kao Blackwell fields. Jedan metak u snajper igraca, on se skriva, ne vidi scope glare jer SVK to nema i samim tim ne zna odakle je pogodjen. Nakon nekog vremena skrivanja izlazi iza stene i dobija drugi metak koji ga zavrsava jer nije mogao da se hiluje 🤣

Battlefield 6 Screenshot 2026.03.08 - 20.39.31.92.png

Pare uzeli sad im ljudi vise ne trebaju. AI ce da generis skinove i challenge content jos jedno godinu dana i onda ce da kazu to je to hvala vam. Vidimo se za 6 meseci izlazi Battlefield 7 alpha verzija za 100 eura 🤣

Samo sto su mene dva puta zeznuli i vise nece. Kad vidim da igra ima audio koji radi i tako te neke krucijalne stvari onda kupujem. I tako i tako je dva meseca nakon objave 30% popust.

Meni prija BF6 po 3 partije dnevno.
Nemam vise vremena da igram 10 partija,godine stigle,vise mi nije toliko zanimljivo da igram 5-6 sati svaki dan.
Nadam se da ce ubaciti u nekom trenutku kao na BF4 2 snajpera po ekipi,ili ona fora kad nas sabiju u nasoj bazi da se napadac vrati u svoju bazu i da krene odatle...
Na PS5 sam bas lepo navikao da peglam na tastaturi i misu,juce sam uzeo oled tv,nakacio PS5 i pustio BF6,ocekivao sam dosta vise od onoga sto sam dobio
😎

Voleo bih da vidim round based mod u igri. Tipa 20vs20 pravila kao u CS2, jedni brane 2 sajta drugi imaju 1 bombu da postave. BF4 je imao takav mod 8v8 bilo bas dobro zezanje.
Jedini bi problem bio za nestrpljive igrace koji ne bi mogli da cekaju po par minuta da se ponovo sponuju kada ih zveknu na pocetku runde.
Trenutni 4v4 mod nije los ali objektiv ubrzava i kvari igru, nema vremena za macka-mis igru.

Portal bi trebao da resi to samo sto oni ne zele da ubace server browser kakav je imao Battlefield 1 i da ti lako mozes da ubacis server u favorite.

Iju ala M277 bije, ko sv. Ilija. Posle poslednjeg (S02) update-a više nema toliko jak recoil pa se može kontrolisati uz tap fire. Od cqc do 50m ima 25dmg, a 720rpm rof. Kidalica

Probao sam m277, meni ne leži iako je brža verzija od b36a4, koji mi je apsolutni favorit. Ne smem da zanoćim bez te puške 😁
Inače sam primetio da mi sa termal nišanom mnogo više odgovara nego bez, ili sam sebe tako ubedio

Ja juce probao malo onaj Nightfall sa night vision sto se igra, al je ono kampovanje au. Znaci oni tuneli samo se ustekaju i rokaju te, al onda smo uspeli doci na tu stranu pa smo mi njih onda. To je mapa sa serverima TDM je mod, i probije se onaj jedan zid i dzaba, ni ne udjes kroz rupu oni te skinu iz hodnika nekog, a onda kad smo mi tu dosli tako njih skidas na rupu tu. Al ajd zanimljivo je, sad ne igram svaki dan, pa ono uzelim se malo pucanja i nekako mi bolje ide 🙂

Ima na Steamu neka besplatna igra Battlefield 6 REDSEC. Je li to ova igra ili neki drugi mod?

Inače, nekada davno sam igrao Battlefield 1942 i Battlefield 2, bile su brutalno dobre u to vrijeme.

Ja mislio da je moguće skidati svetla i izgleda ni to ne mogu da pogodim 😀.
Realno još jedno dugme i još jedna briga o praćenju baterije nightvisiona na maleckoj CoDovskoj mapi.

Pošto je privremeni mod realno dok traje može da zabavi.

@suri_dezerter Redsec ti je battle royale mode sa vozilima i oružjem iz BF6. Za pravo BF iskustvo mora da se kupi igra.

Ne mogu da provalim da li imam neki bug u igri ili sta je ovo.
Kad se otvori nesto novo za oruzije,pa stoji ona tackica pored njega,udjes na dodatak koji si otvorio tackica nestane.
Sad imam za svaku kategoriju tacku da sam nesto otvorio,u svakoj kategoriji po nekoliko oruzija,i ja ne mogu da provalim sta je to novo otvorno i tackica nikako da se skloni.
A ulazio sam u svako oruzije,i gledao SVE dodatke,skinove,one nalepnice i priveske i ne znam gde se krije to novo otvoreno!!!!!
Igram na PS5.

@Aleksandar@138 Isto i kod mene na PC. I to krenuli sa par puški u par kategorija kad mi se otključali BP skinovi i isto tako sve pregledao i dalje ostala tačkica.
Tako da jeste bug.

Pre se dešavalo kad se novi camo skine otključa za pušku bude zlatna tačkica na puški, ali nestajala kad sam ponovo igru uključio.
A sad vidim da neke puške im stoji NEW na skinovima koje nisam otključao.

Umesto da srede igru oni opet glume WOKE politicki korektnu kompaniju. 700 hiljada igraca na dan objave, danas 35 hiljada.
Naredni battlefield definitivno cekati dva tri meseca od objave da se vidi stanje.

Umesto da srede igru oni opet glume WOKE politicki korektnu kompaniju. 700 hiljada igraca na dan objave, danas 35 hiljada.
Naredni battlefield definitivno cekati dva tri meseca od objave da se vidi stanje.

moras biti kulturan mene isto banovali za glupost je im pisao sve i svasta na ea mail 😀 pazi kad i vikendom krenulo da se pune sevreri sa botovima onda vidis da su pukli,
mogu reci da i neki nasi igraci nece chetiovati malopre pisao SRB dvoje su bili neznam ni ja ko da sam im napisao nepristojo oni ne ferkaju nikako😛

moras biti kulturan mene isto banovali za glupost je im pisao sve i svasta na ea mail 😀 pazi kad i vikendom krenulo da se pune sevreri sa botovima onda vidis da su pukli,
mogu reci da i neki nasi igraci nece chetiovati malopre pisao SRB dvoje su bili neznam ni ja ko da sam im napisao nepristojo oni ne ferkaju nikako😛
BF 7 me nece videti, a mislim i mnoge, osim ako ne budemo ovce.

Meni nije jasno kako oni misle da prodaju opet za godinu ili 2 celu novu igru.
Kad u ovoj imaju sve što treba samo da prave dobar sadržaj. Tj. prave ga ali, nam daju na kašičicu.

*** zadnja 3 BF ista kuknjava pa i dalje kupujete 😀
Jednostavno je, kupuje se na >20e i onda ti nije zao ako se razocaras.

Meni je ovo prvi BF koji sam kupio. Prva 2 stara sam igrao pirata pre 20+ godina a eru BF3 i BF4 sam propustio.
Tako da od mene nisu puno zaradili a mislim a i neće 😀

Prethodni bf sam kupio za neke smesne pare, ne znam je l bio 5e mozda i nije mi zao, a ovo sada sto rade....

Meni je prvi BF bio BF3 davne 2011,i tada je bilo kuknjave ovih koji su igrali BC 2 da je BF3 krš. Sada je opet isto,mada sada ima opravdanja za kuknjavu,BF6 je neka oskaćena vrsta BF4, mnoge stvari koje su bile standardne ovde nedostaju. Tipa neke sitne stvari da vidiš ping drugih igrača,ili da se ipiše clan tag ispred imena tako neke sitnice koje znače. Postojao je i onaj sajt Battlelog posvećen igri

Gledam ovaj osakaćeni mod Red Bull trkanje motorom, tragedija, fizika kretanja motora i sve oko toga, trkačke igre iz dve hiljaditih su bile bolje od ove tragedije.

@almoust evil665 vidljiv je ping drugih igrača (bar na PC verziji).

@lanmi86 znači da ne gubim vreme xD. jer baš sam hteo RedSec da instaliram nazad.

Konstantno imam osecaj da su kratki sa mapama. Nove 2 mape su me vratile u igru posle mesec dana pauze, drzace me jos nedelju 2 i opet ce da dosadi.
Izgleda da su se pored gameplaya i na bizniz planu igledali na Call of Duty.
Napravis dobru platformu i onda iz godine u godinu samo refreshujes mape i rotiras par mehanika.

Isto, još malo da izgrindam BP i onda uplaliću igru možda jednom nedeljno.

Nazad
Vrh Dno