Moram priznati da je ovo bio pogresan prvi utisak. Dok sam malo "sazvakao" igru, vidim da je stvarno odlicna.
Treba strpljenja da se pregura pocetna faza, tada je K/D neminovno 1/20 😁
Kod svakog competitiv FPS-a par osnovnih stvari moraju da se nauče da može da se igra:
1.) Poznavanje mape
2.) Znati kako da se krećeš po istoj i pokrivaš uglove (ako tvoje ne pokrivaju uglove to se u BF jako oseti)
3.) Kako da zapucaš, tj kako se tvoj lik ponaša u igri jer iz sprint ako koćeš u ADS treba ti više vremena, i ako naletiš na nekog ko čuči ili ide polako on ima prednost.
Stvari koje zbog CoD-ovskih elementa su još bitne i koje JAKO mrzim, brzo kretanje, brzo menjanje pozicije, kako brzo nadmudriti neprijatelja, glupi slide ulet, ili što rade pajaci skok pucanje.
Ma KD ratio je nebitan, nije ovo CoD. Osvajanje objective-a je glavna stavka. Neretko imam KD 0.5 kada igram kao support, jer se trudim da svima pomognem, bacam dimne na sve strane i trčim ko muva bez glave 😀
Držati K/D iznad 1.00 je vrlo lako u ovoj igri, jedna zasluga za to je što head damage nije veliki kao u ostalim competitive igrama, osim sa sniperom i DRM.
Bitno je da znaš dobro da pucaš u torzo, što je mnogo veća meta od glave na close i mid-range okršaju.
@Vlajo kad igraš na PC sa gamepadom isto imaš aim-assist uključen, vidim da se žele da ne radi dobro AA ne radiš baš kako treba, ne znam šta bi hteli i da im kontroliše recoil.
Realno trebalo bi da te ikonice pokazuju Platforma+Input device (PC i gamepad, PC i miš+tast).
@TwinHeadedEagle
Eastwood je nezgodna kad neprijatelji znaju sa vozilima a tvoja brzo unište, jer niko neće/ne zna da igra sa engineer.
Inače meni sa ta mapa sviđa jer je pregledna, i ume da bude baš napet okršaj u Escalation kad ostanu na kraju samo ona 3 objectiva u centralnoj vili.
Bitno im je biti medic sa SMG, ili kad vidim bisere assault a uzeo sniper. Svaka klasa osim Sniper ima handicap kad gađa glavu sa sniiperom.