Šta je novo?

Battlefield 6

32` je u pitanju, ali je opet kradja cak i da je 64` da mi ostatak ekrana zauzima nesto sto realno ne utice ama bas nikako na igru. NO rekose koleZe ovde da se to moze pomerati tako da je u tom slucaju ok 😁

Ko bas zeli da igra simulaciju rata tu je Arma ili Hell Let Loose. BF6 je za mene opustena igra i bez nekog razmisljanja i pre svega zabavna sto mi je najbitnije.
Ili Insurgency Sandstorm,ta igra je negde između ove dve pomenute i BF igara. Mnogo sporiji gameplay,sva oružja odmah otključana,nema ovih što uklizavaju na kolenima

Pomažite, rank mi je 17, koje oružje da uzmem da se spasem, u bliskoj borbi obavezno me spucaju, jedino ako im se prišunjam sa ledja 😁
Igram Redsec

Zaboravio sam da pomenem SG-553R. Puska izuva. Ja je igram u Redsecu u kombinaciji sa SVDM. Nju prvu uzimam u custom weapon dropu, a SVDM gledam da nadjem kao recon ili da mi drugi recon da.
Gledam ovu Metu, ma ovo su gluposti po poularnosti.

DRS i Kord sanse nemaju protiv SG553.

SVDM mec. Na mapi koja je raj za snajpere. Moze da se igra uspesno, ali bukvalno mora da se igra non stop u ADS sistemu i non stop zaklon. Igrao sam sa 2.50X, ali probacu 4.00X, moze biti da se bolje igra sa njim. Fale mi jos 3 levela da otkljucam 3.00 thermal, to bih voleo da vidim kako radi na SVDM-u ali verovatno ne bi toliko recoil control bio dobar onda. Mislim da ima puska dosta prostora za apgrejd ostalih attachmenta i da bih komotno mogao da uzmem malo jeftiniji underbarrel.
Battlefield 6 Screenshot 2026.01.02 - 16.59.12.17.pngBattlefield 6 Screenshot 2026.01.02 - 16.55.45.58.png

Ja sam nekih 80% vremena recon i to samo sa M2010 - kompletno nabudzen sa 10x zumom, tolko sam se navikao na njega da dajem headshot-ove ljudima koji su u punom sprintu na 200m Poenta je samo dugo igrati sa istom puskom, i uvek ciljati glavu, nauciti kako se ponasa u razlicitim situacijama, brzina metka, bullet drop na daljinu. Cak sam i par puta oborio helikopter ubijajuci pilota. Potpuno igram kao pravi recon, konstantno koristim dron, plus laser tag bukvalno svakog vozila ili snajpera, nazalost cesto su timovi krs i niko ne nosi rakete pa je tagovanje za dzabe.

SVK. Moracu da ga levelujem.
Ovako sam danas igrao Blackwell Fields. Bukvalno samo stekanje izmedju konternjera i non stop ADS.

Poslednja izmena:
Igram i ja sa M2010, onaj Lethal Force sto su davali, 8x zoom i prigusivac. E sad, jel koristite rangefinder, i ono sto kazu da se prebaci na desni klik, jer po defaultu se mora B stiskati (juce aj da probam range i B i stvarno radi, iako mi je delovalo u pocetku da ne, ali mora se drzati B ne stisnuti kad se zumira). Ja na Blackwell Fields u domination samo dron i udri, uspeo sam sa 36 spotova moj rekord da oborim na 39 😀

Ja ne koristim range finder, uglavnom sve ide tamo gde hocu, na vecim daljinama 250+ metara prvi metak je probni ali i on cesto zavrsi gde treba, dok svaki sledeci je u meti.

Мала помоћ,играм на ПС5 са тастатуром и мишем.
Како се беше задржи дах и смири нишан кад се пуца са снајпером?
Шта се притисне на тастатури,не могу да провалим?
Ако могу некога да замолим да постави слику из подешавања миша и тастатуре где се та опција налази.
Ја чак ни оно постоље нисам успео да провалим где се отвара за снајпер.

Igram i ja sa M2010, onaj Lethal Force sto su davali, 8x zoom i prigusivac. E sad, jel koristite rangefinder, i ono sto kazu da se prebaci na desni klik, jer po defaultu se mora B stiskati (juce aj da probam range i B i stvarno radi, iako mi je delovalo u pocetku da ne, ali mora se drzati B ne stisnuti kad se zumira). Ja na Blackwell Fields u domination samo dron i udri, uspeo sam sa 36 spotova moj rekord da oborim na 39 😀

Ma snajping u ovoj igri je previse jednostavan i to bukvalno smara. Morace to da nerfuju sigurno. Ili da ubace pravi suppression. A ne ja gadjam lika sa rapid fire i pogadjam i on me svaki put pogodi u glavu. Vazi! Battlefield 1 je to do perfekcije doveo, mogao si u glavu da pogodis samo ako si imao srece. A u ovoj igri svaki lik sa 50 sati igranja je snajper pro.
Morace mnogo stvari da rese, ovaj TTK pogotovu na malim mapama odvraca ljude.

Probao sam ovu foru range na desni klik, radi stvarno, ali naravno mora svaki put da se skloni ADS pa ponovo da se podigne, al dobro zanimljivo svakako. Eto sad mi je recon jedina klasa gde imam sva tri slota otkljucana, sto nikako nisam mislio da cu uraditi, jer ipak sam engi main 😀

Može li preko podešavanja da se dotera aim assist na PC? Igram sa 🐭 i ⌨️, čitao sam da može malo da se dotera, ne znam da li je tačno 🙂

Ma kakav aim assist na PC. Bolje uninstall ako je dotle došlo 🙈😁.

Kod mene je pao uninstall, odoh u nešto drugo (ARC... Kakvo osveženje, samo čekam da i tamo krene guž....enje, pa će i to da ide na led). Muka mi je od slajdera po mapi, supporta koji su oko mene i niko ne oživljava, tenkova koji snajpuju s oboda mape, igra se na KD u većini slučajeva... Dah šansu i Escalationu, 2/10 mečeva se lepo igra, onih 8 mečeva je mučenje.

Sve te aim asssist budalaštine (bez uvrede), treba skloniti iz igre, kao i to retar.dirano slajdovanje. Ebali ih COD igrači (žao mi je, dao sam šansu BF6, ali sve što duže igram, teram sebe da mi se sviđa).

Treba skloniti aim assist, ali ipak ga konzolaši imaju
Zbog čega? Pitaš za "aim assist" na M&K gde si od starta u prednosti naspram džojpeda, a onda konstatuješ da bi ga ipak trebalo skloniti, jer ga ima na džojpedu 🙃

Ja sam juce igrao mec jedan na Empire State i bio je rage quit posle 5 minuta. Konstantno me ubija aim assist gde je uvek 40% headshotova. Na toj zimskoj mapi isto apsolutno nema zvuka koraka.
Sad posle praznika ce se tek videti koji je broj igraca voljan da ostane u igri.

Igraca ima bas dosta juce se vrtelo oko 100000 samo na stimu a gde je EA ,dodaj sigurno jos oko 30000 ako ne i vise.

Zbog čega? Pitaš za "aim assist" na M&K gde si od starta u prednosti naspram džojpeda, a onda konstatuješ da bi ga ipak trebalo skloniti, jer ga ima na džojpedu 🙃
Da li uopšte igraš BF6 i da li pričamo o istoj igri? Zašto je miš i tastatura u prednosti nad džojpedom? Kako me u trku zvekne snajper od prve u glavčinu? Sve suvi profesionalci? Tesno mi ga šio Djura 😁

Igraca ima bas dosta juce se vrtelo oko 100000 samo na stimu a gde je EA ,dodaj sigurno jos oko 30000 ako ne i vise.
I meni na PS5 isto instant matchmakuje (čak i kada je crossplay na off) mada ja u većini slučajeva igram Conquest i šaltam određene mape (Siege of Cairo, New Sobek City, Iberian Offensive, Liberation Peak i Mirak Valley) Ostale modove i mape ređe igram pa ne znam kakva je situacija.

Da li uopšte igraš BF6 i da li pričamo o istoj igri? Zašto je miš i tastatura u prednosti nad džojpedom? Kako me u trku zvekne snajper od prve u glavčinu? Sve suvi profesionalci? Tesno mi ga šio Djura 😁
Of course brt, možeš me slobodno dodati preko EA ID-a. U krajnjem slučaju peglaj i ti preko džojpeda kada je toliko bolje/lakše 🙂

Ono sto sam ja video za ovih 250 sati je da je aim assist u stvari cheat assist. Ti na misu i tastaturi mozes da pogresis ili da mrdnes mis pogresno, a na gamepadu ti igra sama namesta nisan. Nije ni to toliko lose da je TTK malo sporiji. Probacu da igram sa crossplay off, bas me interesuje kako ce se ponasati igra. Jedini problem je sto ne moze direktno iz igre da se iskljuci nego mora config fajl da se edituje.

Editovao sam config fajl, slaba vajda, nekad nema konzola, nekad ima 🙁

To sto pise da ima ne znaci da svi igraju. Mozda je 20% u meniju. Mozda 30% igra Redsec. Ja sam probao da nadjem escalation pre neki dan vrtelo je 3 minuta dok nije naslo. Stodeh kaze u lajvu da nije mogao naci custom match za breakthrough.

Poceo sam da radim Instant Replay kada me ubije kontroler i vec od par snimaka je jako zanimljivo koliko brzi aim assist radi.
Juce sam igrao Empire State i bio je rage quit jer su me iskljucivo ubijali kontroler igraci. Sad sam odigrao mec i imao dobar skor jer izgleda nije bilo mnogo kontroler igraca.
Iz mog iskustva PC igrac protiv aim assist kontrolera i dobrog igraca nema nikakve sanse.

Igram samo breakthrough i odma nalazi meceve ostalo ne igram i nemam pojma situacija kakva je.

Prilozi

• rrr.png
    rrr.png
    245.8 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
Kad je igra izasla lik u Portalu za 10 dana napravio Metro mapu.
Sa onolikim studijima su morali da se postaraju da u ovom trenutku imamo 20 mapa.
Mozda gresim ali po meni veliki broj mapa bi morao da bude prioritet ako zele da zadrze igrace.

Vec sam rekao treba da prestanu sa objavljivanjem igre u vreme praznika. I bez jasnog plana kako da zadrze igrace. To je vec tradicija za Battlefield. Poslednji apdejt bude prvog decembra i onda naredni prvog februara.

Da li mogu da se namjeste kontrole helihoptera da budu kao u bf3/bf4?
Ovo mi nesto skroz cudno sa ascend i descend, nikako da se naviknem.

IMG_20260102_151655.jpg
Jedna slika za kolege gejmere, isao malo u obilazak, i vidim poznato mi nesto, i skontam pa *** evo je lokacija 🙂
Slicnost izmedju fizicke lokacije u NYC i igre je oko 70% 🙂
Setam po ulicama i razmisljam se kakav je pokolj bio ovde pre samo par sati haha 🙂

u Division bi trebalo da je 100% 🙂

Da li mogu da se namjeste kontrole helihoptera da budu kao u bf3/bf4?
Ovo mi nesto skroz cudno sa ascend i descend, nikako da se naviknem.
Letenje helikopterom nije ni nanesi BF4. Cak je i u 2042 bilo mnogo lakse jer helikopter nije bio toliko nazovi tezak za upravljanje. Pod tezak mislim na masu. Mnogo je tromo letenje, meni se nekad desava da ascend uopste ne radi kao da ga gravitacija mnogo vuce.

Redsec je trenutno u modu da random igraci lvl 150 nisu u stanju nikoga da ubiju. Bukvalno za ozbiljan mec traziti 250+

Nazad
Vrh Dno