Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 185
SVDM odlican, bas ga u poslednje vreme koristim. Odlican je i sa kuka.
Igram ja. Igrao sa jednom ekipom iz Nemacke dobili tri meca danas.Na Benchmark Discord-u je dodata soba Battlefield 6 pa ako neko igra Redsec nek zove...
Pogledajte prilog 520654
https://discord.gg/Q4Jk7Me88RDajte taj diskord da se ima 🤣
Ja pokušavam i dalje da zavolim conquest, kao nešto što bih igrao satima u BF3 i BF4.
U 9/10 slučajeva svako igra svoju igru, jako malo igrača ide na osvajanje zastavica kao top prio. U zatvorenim prostorima kad vidim protivnike da uleću klizeći s dve noge, tačno mi se peglira i baš takvi likovi česti iz okreta lupaju headshotove i ubijaju volju za daljim igranjem.
Ima sjajnih mečeva, gde ljudi igraju objectives i bude čak i onih spremnih da te ožive (u većini mečeva samo protrče pored tebe dok na ruskom engleskom vrištiš od bolova i dozivaš medika - kad kao žena vrištim, i na to mi se peglira).
U jednom od ONIH mečeva gde te svi gaze, lik koji je bio br. 1 na kraju u protivničkom timu, imao je 25/6 KD score. Mene je ubio 6x... Kako od tolike mape samo na mene naleće? ALT+F4 i odem u svet Witchera, izgubim se u prirodi...
Nije to nista bog zna koliko cudno. To je normalnost za Battlefield. Jednima se svidi igra, drugima ne. Plus je izasla Arc Raiders igra koja je preuzela dosta igraca.80% manje igrača

SGX, KV9 (levelovan na max sa 28 metkova)Pomažite, rank mi je 17, koje oružje da uzmem da se spasem, u bliskoj borbi obavezno me spucaju, jedino ako im se prišunjam sa ledja 😁
Igram Redsec
Ja ga igram ali meni ne izgleda tako 😀ne znam kako ljudi mogu da igraju ovaj cod od ovog silnog korisnickog interfejsa.
bukvalno imate malo prostora oko crosshaira gde vidite nesto iz igre a da nije neka statistika, i to je to.
Pogledajte prilog 520934

Hvala puno za SGX, (za KV9 moram još da igram), progledao sam, mnogo bolje napucavanje 👍SGX, KV9 (levelovan na max sa 28 metkova)
Uvek levelujes da ima najvise municije u Redsecu to je nekad presudno.
Znas sta ti je to. Imas ljude koji nemaju zivot osim tog BFa, obicno neki kinezi, klinci do 12god i slicno...igra se samo na glitch i na foru... BUkvalno je sve postalo suprotno nekom ratu, taktici pa cak i normlano trcanju i napadanju.. OVo sto se igra je samo obican juris, fora, igranje napamet....ja sam jednostavno prespor za nekog ko igra igru u proseku jedan mec dnevno... Nista ti pogresno ne radis, samo je taj imao pretpostavku da si tu i mnogo brze reflekse jer se srodio sa tom igrom i tastaturom i misemNeko je opravdano kukao na Sliding glupost. Danas me je lik ubio u cosku, znaci slajduje i pri tom me sa scw10 pogadja sa tri metka od koga su dva bila headshot. Ja sam ga pogodio jednom ili dvaput. I onda otkuda narod nece da igra igru. Eto primera jednog.
Ko bas zeli da igra simulaciju rata tu je Arma ili Hell Let Loose. BF6 je za mene opustena igra i bez nekog razmisljanja i pre svega zabavna sto mi je najbitnije.Znas sta ti je to. Imas ljude koji nemaju zivot osim tog BFa, obicno neki kinezi, klinci do 12god i slicno...igra se samo na glitch i na foru... BUkvalno je sve postalo suprotno nekom ratu, taktici pa cak i normlano trcanju i napadanju.. OVo sto se igra je samo obican juris, fora, igranje napamet....ja sam jednostavno prespor za nekog ko igra igru u proseku jedan mec dnevno... Nista ti pogresno ne radis, samo je taj imao pretpostavku da si tu i mnogo brze reflekse jer se srodio sa tom igrom i tastaturom i misem
Probao SVK8.6 na Blackwell Fields. Ma kakvi. Moze biti zato sto je nisam levelovao puno ali je meni SVDM mnogo bolje oruzje. Probacu da levelujem i svk pa cu videti.Igrao ja conquest i escalation jedno vreme sa SVDM, i ipak se vratio na SVK-8.6 jer veći dmg. 66 dok SVDM ima 40. Isit dmg množilac za headshot x1.5.
Korisitm ga na distancama kad sa AR ili carabine nema sanse da ga skinem. Vrlo često su mi pobegli kad sam ih pucao sa SVDM, jer ako ne padne iz drugo metka obično uspe da legne u zaklon.
Dok čim primi 2. metak od SVK-8.6 pada 100%, Navikao sam i na recoil kod puške, sve je to praksa.
Dobra su oba DMR svaki na svoj način.
Možda ako igraš na 17" monitoru 🙂ne znam kako ljudi mogu da igraju ovaj cod od ovog silnog korisnickog interfejsa.
bukvalno imate malo prostora oko crosshaira gde vidite nesto iz igre a da nije neka statistika, i to je to.
Pogledajte prilog 520934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari