TwinHeadedEagle
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.09.2013
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen™ 9 9950X3D | Corsair iCUE LINK 150i RGB
- Matična ploča
- ROG STRIX B850-E GAMING WIFI
- RAM
- Corsair VENGEANCE® RGB 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6000MT/s
- GPU
- TUF-RTX4080-16G-GAMING
- Storage
- 990 PRO 4TB | 970 EVO Plus 1TB | 850 EVO 500GB | WDC WD20EZRX
- Zvuk
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
- PSU
- Corsair 1000W RM1000x Shift
- Kućište
- Corsair 5000T
- Monitor
- ROG SWIFT PG279QE | Dell P2419H
- Miš & tastatura
- Razer Deathadder v2 | Steelseries APEX PRO TKL
- Laptop
- MacBook pro m4 16
- Mobilni telefon
- iPhone 15 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
@Leon4 hvala na savetu, baš ću probati taj SMG.
Primetio sam da me skidaju i sa SMG na do nekih ~20m, kako kad ih kad usere.
Mada ja iskreno odbijam da igram na CoD-ovski način kako kao mora da se igra na nekim mapama ili delovima mape, odigrao sam ovu winter mapu Conquest mode, i imao sam K/D pozitivna u prvoj trećini rang liste, tako da moze da se igra i sa M4A1 i sa LMG kod supporta. I to smo izgubili zato što svi igrali an kill stidljivo i niko nije hteo push da se zauzimaju zastavice.
CoDaši mi dosta puta naletali na nišan, na fore razleti se skok ili slide.
Jednostavno odbijam BF6 da igram na CoD-ovski način, ako to budu forsirali u sledećih 6 meseci ide im negativna ocena od mene i ćao. Imam u backlogu mnoge druge igre koje bi da voleo da igram. A ne da se nadigravam sad dečurilom ko ima brže reflekse.
Ni jedan Battlefield nije imao isti TTK. Da li direktno kopiraju COD da bi preuzeli tu klijentelu u igri koja umire ili ne, ko zna.
Vec sam pisao par puta, mislim da je TTK i ceo balans oruzja odlicno odradjen. Sve zavisi od mape i od stila igre. Ako ti se igra LMG na malim mapama, a volis da rush-ujes, zaboravi. KD ce ti u najboljem slucaju biti 1.
Probao sam juce ne bi li zavrsio neki challenge, ma kakvi, dobar KD sa LMG-om na malim mapama da rushujes zaboravi.
Cim sam presao na oruzje koje itekako ima prednost odmah prvi na mapi i KD 4-5.
Imas u Multiplayer custom search pa odaberi sta tebi lezi. U Battlefield 4 je meni recimo lezala Golmud Railway ili slicne vece mape. Operation Locker ma kakvi, to me ne zanima.
M4A1 je odlicna puska, ja je bas volim, ali na manjim mapama. Vec preko 20m pokazuje slabost, mora tap fire i moli boga da nema zaklona ili da te neko drugi ne gadja dok ti tap fire igraca koji se krece.
Ako ces neki segment oko 20m da igras i da imas prednost onda M433 sa 1.5 thermal. Ali budi spreman da si stalno u ADS-u. Nema boga da te neko dobije.