Lutam sa puškama od starta, prvo sam budžio SGX pušku koja mi je bila ok za blisku borbu, recoil posebno, ali za daljinu cvrc. Potom sam prešao na AK-205 ali tek sam juče provalio da joj je damage 20, nešto sam mislio da joj je 25 ko i gotovo svim puškama. Sad sam prešao na M4A1 i ona mi se čini ubojitija dosta od prethodne dvije ali recoil je haos a nisam siguran da se može srediti (vidim da puška nema onu vertical dršku koja se budži i umanjuje recoil)@BitrAtE najbolja all around puska u igri je M4A1 u Carabine kategoriji.
Ja sam isao i na m4a1 i na ak205 i jeke smgLutam sa puškama od starta, prvo sam budžio SGX pušku koja mi je bila ok za blisku borbu, recoil posebno, ali za daljinu cvrc. Potom sam prešao na AK-205 ali tek sam juče provalio da joj je damage 20, nešto sam mislio da joj je 25 ko i gotovo svim puškama. Sad sam prešao na M4A1 i ona mi se čini ubojitija dosta od prethodne dvije ali recoil je haos a nisam siguran da se može srediti (vidim da puška nema onu vertical dršku koja se budži i umanjuje recoil)
Empire State je jedina bez vozila. Tako da je najbliža njimaKoja mapa je najbliza Metrou iz BF3 i zatvoru iz BF4?
Koja je ovo aplikacija za statistiku?Evo kod mene statistika kako izgleda sto se tice oruzija
Tracker NetworkKoja je ovo aplikacija za statistiku?
Sta mu dodje ovo "Top %" u obje kolone (Time played & Kills) ?Evo kod mene statistika kako izgleda sto se tice oruzija
Mislim sa je to statistika igraca koji su pri vrhu ili pozicija gde se nalaze, nisam siguran iskreno, ako neko zna recice.Sta mu dodje ovo "Top %" u obje kolone (Time played & Kills) ?
Gde spadaš sa svojom statistikom (konkretnom metrikom). Ako si u Top 5% Time played, znači da si igrao više sati od 95% igrača (da si u top 5% po broju sati).Sta mu dodje ovo "Top %" u obje kolone (Time played & Kills) ?
Valja li sta 😂Evo kod mene statistika kako izgleda sto se tice oruzija
E jes to dobro skroz 😁i ja sam par puta imao po 3 kila bombom.Mnogo mi se dopada granata kako radi, nema veliki range ali zato može da napravi multi kill ako su protivnici blizu,
jednom sam imao 5 multi kill sa jednom granatom i dva puta 4 multi kill isto sa jednom granatom.
Ja sam juce quad kill napravio sa granatom na Manhattan Bridge mapi na C flagu u onom prolazu a nije bio hardcoreTo na hardcore moze samo...
To na hardcore moze samo...
Nasli kada da ga sredjuju kada sam ga zavrsio, bar ce moci sada lakse da se otvaraju ostale klase.Izasao je update za asajmente i acivmente koji olaksava stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari