Šta je novo?

Battlefield 6

Koja mapa je najbliza Metrou iz BF3 i zatvoru iz BF4?

@BitrAtE najbolja all around puska u igri je M4A1 u Carabine kategoriji.
Lutam sa puškama od starta, prvo sam budžio SGX pušku koja mi je bila ok za blisku borbu, recoil posebno, ali za daljinu cvrc. Potom sam prešao na AK-205 ali tek sam juče provalio da joj je damage 20, nešto sam mislio da joj je 25 ko i gotovo svim puškama. Sad sam prešao na M4A1 i ona mi se čini ubojitija dosta od prethodne dvije ali recoil je haos a nisam siguran da se može srediti (vidim da puška nema onu vertical dršku koja se budži i umanjuje recoil)

Lutam sa puškama od starta, prvo sam budžio SGX pušku koja mi je bila ok za blisku borbu, recoil posebno, ali za daljinu cvrc. Potom sam prešao na AK-205 ali tek sam juče provalio da joj je damage 20, nešto sam mislio da joj je 25 ko i gotovo svim puškama. Sad sam prešao na M4A1 i ona mi se čini ubojitija dosta od prethodne dvije ali recoil je haos a nisam siguran da se može srediti (vidim da puška nema onu vertical dršku koja se budži i umanjuje recoil)
Ja sam isao i na m4a1 i na ak205 i jeke smg
Sada sam.presao na Rpk lmg i nekako mi odgovara. Videcu na dalje sta cu i koju cu pusku

Evo kod mene statistika kako izgleda sto se tice oruzija

Prilozi

• Screenshot_20251103_113329_Chrome.jpg
    Screenshot_20251103_113329_Chrome.jpg
    83.8 KB · Pregleda: 99
Ja obozavam M416 😁 malo skakuce ali jak damage ima. A sa druge strane volim i AK205 jes da je mali damage ali stabilna i precizna puska. Od SMG ja stvarno je ona prva SGX super 🙂 od Assulta mi je SCAR nekako cool ali malo je spor i trom 😁

Evo kod mene statistika kako izgleda sto se tice oruzija
Koja je ovo aplikacija za statistiku?

I ubacili su mod sa botovima koji daje XP.
Manje od botova, normalan XP od igrača.

Here’s what you can expect from Casual Breakthrough:
-Smaller player teams: 16 real players (8 per team) with 32 bot teammates/enemies (16 per team)
-Progression: Earn Career XP, Weapon XP, Battle Pass XP, and complete Challenges
-Balanced XP: Full XP from real player actions, reduced XP from bot actions
-Maps: The initial maps available in this mode are Siege of Cairo and Empire State

What Casual Breakthrough won’t offer:
-Dogtags & Accolades
-Career stat updates (ne znam šta im ovo tačno znači :rolleyes:)

Source:

Igrao sam ovaj modu malo u subotu, zabavno je za opuštanje i da se isproba oružije, gadgeti i malo zagrevanje pred pravu akciju.
Mana je što se čovek navikne da su većina igrača retardirani (botovi) i onda u pravoj partiji iznanađenje. Jeste da u ovom modu je mix igrača i botova pa nikad ne znaš šta koje sa druge strane nišana.

Poslednja izmena:
Botovi su baš topovsko meso, znam da ih svežem po 12-13 ko od šale i to na uskom prostoru što je nemoguća misija sa bilo kojim "živim protivnikom" ma kakav igrač bio. Ali kao što reče, nije loše da se malo ispraobaju puške i pokupi XP. :)

Sta mu dodje ovo "Top %" u obje kolone (Time played & Kills) ?
Gde spadaš sa svojom statistikom (konkretnom metrikom). Ako si u Top 5% Time played, znači da si igrao više sati od 95% igrača (da si u top 5% po broju sati).

To i ja pomislih nego mi nešto čudno bi da sam sa SGX-om u top 7% sa 4.41h i 9% sa 333 kila, ipak se ovo igra kao blesavo :) Ili sa AK-205 koja je dosta popularna puška u top 6% sa 4.31h i u top 27% sa samo 157 fraga. Tek sam 28 lvl

Moguće je i da ta statistika kasni ili izvesnije da uzima u kalkulaciju samo one naloge koji su učitali svoju statistiku preko Tracker Network.
U suprotnom bi oni morali da povuku kompletnu statistiku za sve igrače, ili da je EA preko API dozvolio povlačenje Top % po svim mogućim kategorijama. Nigde ne nalazim info da je EA pustio neki API za BF6 stats, so...

Prilozi

• IMG_8414.png
    IMG_8414.png
    169.7 KB · Pregleda: 62
Pa meni je RPKM dobra za sada, ima i bolje ali hocu da otvorim jedan Lmg pa zato i igram sa njim.

Mnogo mi se dopada granata kako radi, nema veliki range ali zato može da napravi multi kill ako su protivnici blizu,
jednom sam imao 5 multi kill sa jednom granatom i dva puta 4 multi kill isto sa jednom granatom.

Mnogo mi se dopada granata kako radi, nema veliki range ali zato može da napravi multi kill ako su protivnici blizu,
jednom sam imao 5 multi kill sa jednom granatom i dva puta 4 multi kill isto sa jednom granatom.
E jes to dobro skroz 😁i ja sam par puta imao po 3 kila bombom.

Ajde ljudi pomagajte oko ovog zadatka
Jurim po mapama kao Rajder sa ovom strujom da ih ozivljavam najvise sto sam uspeo je 60. Ubijaju me po mapama po 30 puta haha unisti si statistiku 🤣
Zeznut zadatak dosta

Prilozi

• 20251105_073242.jpg
    20251105_073242.jpg
    261 KB · Pregleda: 42
^ nije to ništa...

1762334428615.png

^Ovo su zadaci pa kada ih zavrsis.
Ovo u toku mecu ako uradis ako ne opet ispocetka. Moram da nadjem nekoga ko ce da gine a ja da ga ozivljavam haha

Gotovo hahaha

Prilozi

• 20251105_172649.jpg
    20251105_172649.jpg
    263.5 KB · Pregleda: 35
  • 20251105_172619.jpg
    20251105_172619.jpg
    177.6 KB · Pregleda: 41
Vrh Dno