Šta je novo?

Battlefield 6

Smaraju sa ovim malim mapama. Ne zelim COD vec Battlefield. Vec vidim cemu ove male mape vode. 10 likova na discordu i svaka pobeda oni.

Da je Infinity Ward imao odresene ruke MW2022(mozda MW3) bi bio dosta blizu ovoga, minus destrukcija.
Nikad nisam koristio borbena vozila u BF. Shodno tome sta je imam od borbenih vozila osim da me smara neprijateljski tenk, lav ili helikopter.

Sa druge strane CoD nema vozila ali mape su bas male a Ground War mod ipak ne stoji toj igri.
I zato je meni ovo bas leglo.

Trenutna zamerka je sto su iskljucili DLSS pa sad mora TAA da se koristi.
A TAA zabluruje sliku i to je najvise izrazeno na trenutno najvecoj mapi.
Mozda su i zato u beti sve mape male.

Ko je bar malo izverziran sa coperima iz bf3 i bf4 sad je prilika da se nalupa CoD-era po planinskoj mapi dok su jos nesnadjeni :) . Bas mi leglo pred spavanje.:sleep:

Poslednja izmena:
Nema dovoljno profi igraca da popune server, to je problem.

Ma cini ti se. Nego bi verovatno reportovali jedni druge kao cheatere i onda bi se server ispraznio na cetvrt partije.

vauu kakav feature u 2025...

Empire mapa je baš loša. Premalena, koridor shooter, nema vozila. Cairo i Iberain su kul CQC mape i sa ovom Empire mislim da bi to bilo dovoljno ali oni imaju još dvije mape gdje je fokus na pešadiji. Biće to najveći problem na releaseu jer nemaju dovoljan broj velikih mapa. Fora sa otvorenim mapama je uvijek bila da na flag pointovima je CQC dizajn levela a prostor između njih je bio za vozila. BF4 na releasu je imao Siege of Shanghai, Paracel Storm, Goulmund Railway, Hainan Resort, Rouge Transimssion. Medium mape su bile Zavod i Flod Zone i CQC Hurtlocker.

Video sam. Ali jos jaci video bi bio da je napisao prezime slavnog "austrijskog slikara".
Ko ne shvata, ... guglajte :D

Dovoljno je da pročitaju tvoj potpis.

Opade im broj igraca. Oce to kad pobanovase one silne cheatere :ROFLMAO:
Mada moze biti i do zatvarnja/otvaranja bete, game, sigme ili koju god verziju pustaju u testiranje.

1755250286630.png

Ako rekoh neku neistinu evo malo se i izvinjavam :)

Restart rešio grešku sa TPM, onda tražio drajver update za grafičku i konačno proradio, probah sinoć malo, urnišu me blage veze nemam, ipak je ovo za mlađi naraštaj mi matori ovo samo da gledamo na YT kako neko lepo skida glave :D
Deluje mi dobro optimizovano, stavio na High u opcijama i radi fluidno na 5600, 16GB RAM, RX6650XT.

Ja ili sam corav pa ne vidim od onih silnih sitnih podesavanja ili nema da se podesi da kada kliknem cucanj (ctrl) da mi cucne i da mogu da pustim taster. Oduvek tako igram.

Ja ili sam corav pa ne vidim od onih silnih sitnih podesavanja ili nema da se podesi da kada kliknem cucanj (ctrl) da mi cucne i da mogu da pustim taster. Oduvek tako igram.
Čini mi se da ima da biraš da li je hold ili click za čučanj.

To bi moralo da bude jer je bilo i u prethodnim igrama ali ne uspevam da nadjem gde je. Vise puta sam pregledao.

Opade im broj igraca. Oce to kad pobanovase one silne cheatere :ROFLMAO:
Mada moze biti i do zatvarnja/otvaranja bete, game, sigme ili koju god verziju pustaju u testiranje.

Pogledajte prilog 502180
KONTEKST ljudi.
Vec je bila slika i vec je bio odgovor na ovo.
Eto ispod:
tacno su kolege sa foruma pogodili da je dead game

pa istekao free weekend.....
Citajte ljudi malo temu, nemoj samo da banete u temu i ponavljate se.

Inace baci pogled na datume na tvoj chart.
Evo charta od malopre. Ne bih reko da je broj igraca opao (drasticno).
Originalnom autoru tog charta i reddit posta ili fali elementarne logike (da shvati zasto je tako opao broj igraca) ili je samo obicni hejter BFa.
2025-08-15_18-44-31.png

Mozda, nisam bas obratio paznju, nisam pregledao taj reddit post.

Jel ima neko problem danas da mu nadje meč? Meni trazi po 3-4 minuta i nista.

si probao volanom i rucnom?

Nazad
Vrh Dno