Mislim da nema lose opcije. Beta pocinje sutra btw.Uleteo bih u betu za vikend da probam, kako predlažete da je najbolje? Da idem preko ea accounta ili nešto drugo?
Provjerio sam za BF4 jer ga imam instaliranog i ne mogu da vjerujem da je sprint u BF6 sporiji. E sad, kada bude beta sigurno ću testirati brzinu animacija reloada, switchovanja oružija itd. Jer mislim da ta brzina animacija na modelu igrača stvara osjećaj da je igra brža.
Ja sam primetio da kao engineer sa RPG opalim na 30cm od njega i on dalje živ. Izgleda samo direktni pogodak u telo ubija.Tenkovske granate su djubre neopevano. Prakticno samo direktan pogodak ubija. Opalis o asfalt blizu nogu i nista. Definitivno bi trebali vozila i letelice da preslikaju iz bf3 i bf4.
U Run (Win+R) kucas msinfo32.35GB je open beta, izbacio mi grešku da secure boot nije uključen, to ovo TPM 2.0 što traže?
Jeste, igrao sam malo prošli vikend. Ovo definitivno nije više za nas sa 50+. Sad makar znam da neću da je kupim. 😂Да ли је ово доступно и за ПС5?
Ако јесте,како?
Кувао сам у претрагу и само ми даје да се купи игра.
Zato sto hoce privatnost, kao vecina VTubera, pa mu nije ni cilj da ide u e-sports. Verovatno i dovoljno zaradjuje od YT/Twitcha da ni ne mora da ide u e-sports.Video ovo juče, kemntarisao asmongold.
I jedna od argumenata, zašto ovakvi likovi uvek igraju solo, zašto ne igra u nekom e-sports timu npr. Valorant ako je već tolko dobar.
A i treće zašto se skriva iza nekog mačka-nešto avatara.
imas sve u videu, covek koji je isto "cheatovao" pa usao u profi tim i igrao isto tako na turniruVideo ovo juče, kemntarisao asmongold.
I jedna od argumenata, zašto ovakvi likovi uvek igraju solo, zašto ne igra u nekom e-sports timu npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari