Šta je novo?

Battlefield 6

Bio je Early Access dva dana pa Open Beta. Sad ide Open Beta 2, od 14 do 17. avgusta.

Uleteo bih u betu za vikend da probam, kako predlažete da je najbolje? Da idem preko ea accounta ili nešto drugo?

hmm... mene i dalje hakeri/cheateri odbijaju od ovog call of duty derivata.
Kakvo je stanje sa njima - podnosljivo li je za igranje?

Tenkovske granate su djubre neopevano. Prakticno samo direktan pogodak ubija. Opalis o asfalt blizu nogu i nista. Definitivno bi trebali vozila i letelice da preslikaju iz bf3 i bf4.

Tenkovske granate su djubre neopevano. Prakticno samo direktan pogodak ubija. Opalis o asfalt blizu nogu i nista. Definitivno bi trebali vozila i letelice da preslikaju iz bf3 i bf4.
Ja sam primetio da kao engineer sa RPG opalim na 30cm od njega i on dalje živ. Izgleda samo direktni pogodak u telo ubija.

ih, ova 3-4 posta su mi rekla sve sto sam zeleo da znam o novom kolodjuti-u xD
dacu ponovo sansu desetki kad bude dosla na red. ne znaju da naprave igru vise, ne znaju...

Ne znam stvarno koji im je merak da ista urade pre ko cheata. Ok kapiram single player igra, zaglavio sam negde, necu da trosim ovo malo slobodnog vremena, daj cheat.
Al *** odes na online i aj sad zbog mene svima da presedne igra.
Sebicno i egoisticno drustvo smo postali a sto je najzesca fora jos nismo ni dotakli vrhunac.

zasto cheatujes u beta testu?

sta cu, mislio sam da se tako igra kolofdjuti 2.0 😇

gledam sad stream i bas je los... nema taktike, nicega, samo juris i pucas u narandzasti highlight... sve je obelezeno, vise vidis raznorazne markere i infobarove po ekranu nego samu 3d grafiku.
nema sta, nije ovo za mene, ko me je*e sto nemam 16 godina vise...

meni je odlicna igra. nadam se da ce ubaciti i neke mape iz bf3/4 tacnije operation metro i eventualno locker :D

35GB je open beta, izbacio mi grešku da secure boot nije uključen, to ovo TPM 2.0 što traže?

TPM nije potreban, samo secure boot

ne znam ni koja je poenta secure boota kad ga hakeri zaobilaze bez nekih vecih problema

35GB je open beta, izbacio mi grešku da secure boot nije uključen, to ovo TPM 2.0 što traže?
U Run (Win+R) kucas msinfo32.
I u System Summary -> Secure Boot State = On

Ako je Off onda odi u BIOS i tamo uključi, ako u msinfo32 pokazuje On a i dalje se buni BF6 onda odi u bios isključi ga pa reboot pa opet uključi.
Tako kod mene se zaglupilo, a za malo sam hteo update BIOS-a da radim bezpotrebno.

Prosto sam imao osecaj da me ubija cracked catgirl dok sam igrao

Video ovo juče, kemntarisao asmongold.

I jedna od argumenata, zašto ovakvi likovi uvek igraju solo, zašto ne igra u nekom e-sports timu npr. Valorant ako je već tolko dobar.
A i treće zašto se skriva iza nekog mačka-nešto avatara.

I jedna od argumenata, zašto ovakvi likovi uvek igraju solo, zašto ne igra u nekom e-sports timu npr. Valorant ako je već tolko dobar.
A i treće zašto se skriva iza nekog mačka-nešto avatara.
Zato sto hoce privatnost, kao vecina VTubera, pa mu nije ni cilj da ide u e-sports. Verovatno i dovoljno zaradjuje od YT/Twitcha da ni ne mora da ide u e-sports.

I jedna od argumenata, zašto ovakvi likovi uvek igraju solo, zašto ne igra u nekom e-sports timu npr.
imas sve u videu, covek koji je isto "cheatovao" pa usao u profi tim i igrao isto tako na turniru :)

Iskreno ne cudi ovakav nivo majstorstva narocito ne nakon toliko vezbe i posvecenosti. Ali ga brate ne treba stavljati na isti server sa smrtnicima koji mogu da odvoje 2 sata dnevno za online, ako i toliko.
Ok super si, aj sad lepo na profi servere pa se tamo ubijaj sa sebi slicnim profesionalcima.

Nema dovoljno profi igraca da popune server, to je problem.

Vrh Dno