Šta je novo?

Battlefield 6

Kako sporo? :ROFLMAO: Ovo je najbrži BF do sada. Možda je sporo u odnosu na COD twitch movement shooter.
Verovatno lik troluje. I meni je ovo brzo, ali je ttk pomalo cudan mada mi se cini da je malo losiji netcode jer mi se desava da "stucne" cesto likovi progutaju ceo okvir. I da, sistem za attachmente je lagana kopija COD Warzone.

Koliki vam je fps?

Laptop, Ryzen 9 7945hx3d, rtx 4080x 32 gb rama, sve na ultra, dlss na quaility u zavsinosti i od mape oko 140/150/160 fps na 1080p. Na 2160p oko 110/120/130 fps. Cpu se ne opterecuje uopste kao u BF2042. Optimizovana je igra odlicno 🙂

Ako je neko zainteresovan da igramo zajedno dodajte me na EA App. Nickname: max7bg

Stara 😄 pa low brate, ako nmg da uzivam u max detaljima necu ni igrati 😄 pola uzivanja mi grafika. Mada ima ljudi kojima to i nije bitno 🙃

Grafika u takmičarskim igrama po meni totalno ne bitna, moraš valjda da se fokusiraš na pucanje. Sve low za max fps. Dok je druga priča za single player.
Meni izvlači oko 100 fps na balanced na konf iz potpisa, mada nisam primetio neku drastičnu razliku u dobijanju fps balanced -low. Moram probati dlss toga se nisam setio i koliki je lag uopšte.

Pa sta znam, igram pola zivota BF i evo igrali smo sada nas 4 u timu, od 12,13 mapa 8 mapa smo prvi na mapi 😄grafika naravno na max i uzivam max🙃

Meni je grafika sve manje bitna u MP ali u BFu uvek prizeljkujem sto bolju grafiku jer je spektakl igra.
Za divno cudo meni ovde Low-Mid u 2k lepo izgleda igra.

@pilauda cudi me da ti sa tvojim kompom ne mozes sve na max i da opet budes odlican sa fps...

Nisam nesto specijalno merio performanse mada mi se nije svidelo 70-80% zauzeca procesora (5900x), a grafika (4080) se nije ni oznojila.
Mislim da ima mesta za unapredjenje.

Nisam nesto specijalno merio performanse mada mi se nije svidelo 70-80% zauzeca procesora (5900x), a grafika (4080) se nije ni oznojila.
Mislim da ima mesta za unapredjenje.
To je odlicno sta ja da kazem za moj combo (R5 5600 non-x + RX6700XT 12GB + 16GB RAM), Sve je na 100/100 opterecenja, 1440P, HIGH profil, FSR Balanced. 70ak FPS i zesci input lag kad je guzva na vecim mapama. Igra jednostavno zahteva current gen processor.

Evo kad sam drugaru slao screenshoot iz igre 🙂IMG_4607.jpeg

meni ne radi ni afterburner ni AMD iz drivera da iscitava. afterburner ova verzija mi cak ne radi ni na BF1 vise
Afterburner poslednja non-Beta verzija je 4.6.5.
RTSS Rivatuner Statistics Server od pre godinu dana je 7.3.6 Final (možeš je ažurirati ne zavisno od Afterburner).

I finalno jesi probao u RivaTuner da podigneš Application detection level ?
Evo kako je kod mene:

1754937276515.png

tacno su kolege sa foruma pogodili da je dead game

Ja naslucujem veliki uspeh.
Ranije su devovi obe fransize pravili igre za svoje fanove i onda dodavali piletu sise da se svidi i fanovima suparnicke fransize.
Ovo sada je hrabro od pocetka pravljeno da bude na sredini.

Voleo sam BF3 i 4 ali mislim da ih danas ne bih igrao. Samo kad pomislim na snajpera koji me kinji sa 2km ili na neprijateljski helikopter sa nerealnim manervisanjem koji nas cisti na objektivu iznova i iznova, skapiram da ima brdo stvari koje sam u starim delovima tolerisao.
Tako da po meni ovo nije kako pricaju korak u pravom smeru vec finalna destinacija BFa danas.

Al sto se tice veka trajanja to je tesko reci u danasnjoj atmosferi gde masa trci sa naslova na naslov, kako twitch dune. Igra je postala trend.
Pravi primer je The Finals, igra tone iz meseca u mesec a jedna je od ispoliranijih i unikatnijih FPS dozivljaja na trzistu.

Bice bolesno dobar, tj predobar je vec😄😄💪💪

Vikendom mogu svi da igraju a radnim danima samo ovi koji odgledaju 60min na twitchu ili kako?

Vrh Dno