Verovatno lik troluje. I meni je ovo brzo, ali je ttk pomalo cudan mada mi se cini da je malo losiji netcode jer mi se desava da "stucne" cesto likovi progutaju ceo okvir. I da, sistem za attachmente je lagana kopija COD Warzone.Kako sporo?Ovo je najbrži BF do sada. Možda je sporo u odnosu na COD twitch movement shooter.
očigledno mnogo zavisi od mape i dela mape, ali i od detalja, mnogi efekti su CPU heavy a ovaj test gore je na max detaljima...ja sa 7800x3d imam preko 200fps, 1440p lowest uz dlss balanced
To je odlicno sta ja da kazem za moj combo (R5 5600 non-x + RX6700XT 12GB + 16GB RAM), Sve je na 100/100 opterecenja, 1440P, HIGH profil, FSR Balanced. 70ak FPS i zesci input lag kad je guzva na vecim mapama. Igra jednostavno zahteva current gen processor.Nisam nesto specijalno merio performanse mada mi se nije svidelo 70-80% zauzeca procesora (5900x), a grafika (4080) se nije ni oznojila.
Mislim da ima mesta za unapredjenje.
kako si naterao afterburner da ti iscitava?Evo kad sam drugaru slao screenshoot iz igre 🙂Pogledajte prilog 501768
Nikako, radi najnormalnije, jos od pre radi 🙂 beta MSI Afrernurner.kako si naterao afterburner da ti iscitava?
Da, njemu jednostavno radi. Nema sta nisam probao na kraju sam instalirao steam verziju i radi mi kompletna dijagnostika preko steam overlay opcije ( AMD RX6700XT).kako si naterao afterburner da ti iscitava?
Afterburner poslednja non-Beta verzija je 4.6.5.meni ne radi ni afterburner ni AMD iz drivera da iscitava. afterburner ova verzija mi cak ne radi ni na BF1 vise
Nadogradi "rivatuner"meni ne radi ni afterburner ni AMD iz drivera da iscitava. afterburner ova verzija mi cak ne radi ni na BF1 vise
tacno su kolege sa foruma pogodili da je dead game
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari