Šta je novo?

Battlefield 6

Zar nije sutra i prekosutra closed beta? Otvorio sam igru i kad sam dosao na red u queue samo mi izbacilo error i vratilo me nazad u red za cekanje

da,ulaze oni koji su pazarili....valjda

Ulaze da cackaju settings. Ne moze niko da igra danas.
Nego je sad to kao fora da svi bleje unutra, u jednom trenutku je bilo 26k ljudi u redu da udju i bleje u meniju...

Inace danas je izasao Patch za betu.

Early Access krece sutra u 10h ujutru po nasem vremenu.

Ko nije maznuo key za Early Access kada je bie reveal event moci ce da ga mazne i sutra kada krene EA, gledajuci bilo kog kreatora na twitchu 30 minuta.

steta nisu ubacili neki benchmark tool

Ja imam open betu na EA app, ne znam na koju foru

pa imaju svi, zato se i zove open beta :)

jedino da li imas ovaj add on?

Screenshot 2025-08-06 181232.png

Znam da su neki ovde gledali neki content 1h da bi pristupili beti,ja mislio da je closed...mislim da nemam

da, ako si gledao reveal stream 1h onda dobijes taj early access koji startuje 07. a za sve je open 09.08.

Ovo je najzatvorenija open beta koju sam ikad video :D

Daj Boze da se ovoliko zadrzi posle izlaska igre, a ne da posle mesec dana budu 10k igraca kao do sad sto je bilo.

Je li neko nesto odigrao?

Igram trenutno, odigrao nekoliko partija. Samo sam jednom diskonektovan na pocetku, cini mi se da serveri izdrzavaju.

Meni se ovo svidja ali ovo nije Battlefield.
Kao CoD Ground War mod samo naravno mnogo bolje.

Napucavanje 10/10
TTK/TTD 10/10
Kretanje 10/10
Ono sto se nece svideti veteranima su male mape. Ja ovakve mape prizeljkujem godinama pa je meni super. (Jedino mi je ova Libaration Peak slaba)
Ko igra BF zbog borbenih vozila mislim da mu se nece svideti.

To su prvi utisci.

Avi koji čekate imate early acces?

Ja upao oma,bez čekanja.

Da nemaju early access ne bi ni mogli uci.

Svi mogu ući na odbrojavanje,oni koji imaju EA upadaju oma,oni koji nemaju EA upadaju 9.8.

Ništa specijalno barem za mene,pljus šta botovi padaju oma posle dva tri metka ,dok igračima treba duplo više metaka

Ovaj internet u Slo je totalno srenje

Poslednja izmena:
evo ko prvi otkuca :)

Screenshot 2025-08-07 175918.png

Fenomenalna igra.

Ovo je trebalo da bude prosli BF. Boze zasto li nam je pa trebao 2042.

Graficki izgleda bas dobro, kao kad sam prvi put video BF1. Atmosfera je sjajna. Odvlacenje kompanjona iza coska da ga ozivis je predobro. Posle izletite i raznesete tenk.

Bice ovo pun pogodak. Mix svega po malo. Fali mnogo vise oruzja. Kao BF1.

Ako nista dosta je zabavna igra.

Ni mi dobra,sad sam igrao onu planinsku mapu,previše mi kaotično

Neznaš ko koga puca,možda zato šta igram Enlisted pa tamo nema da zalaziš u neprijateljsku liniju,ima al je ograničeno

A možda sam samo ostario :p.Totalno sam spor naspram drugih

mislim da si ostario :D

^ Ovo je kod mene slučaj 😂 Probao nekih pola sata, lepo izgleda grafički, sve pršti efekti,destrukcija ali džaba refleksi ko mrtav konj. Davno vreme bilo kad se pržio Bf3

Vrh Dno