Šta je novo?

Battlefield 4

Uzmi origin access, imas premium edition ubacen u vault, pa mozes I da isprobas I vidis sve sto te zanima, a I jos poneku igru...

Uzmi origin access, imas premium edition ubacen u vault, pa mozes I da isprobas I vidis sve sto te zanima, a I jos poneku igru...

Taj access mi se bas ne isplati, jer bih u startu dao 5e, a sigurno bih ga duze igrao (naravno, ne samo tokom jednog meseca), pa mi bolje da dam eventualno 20e za kompletnu igru, nego da je placam dodatno periodicno. Samo me je zanimalo da li premium stvarno donosi neki benefit u gameplay-u, online iskustvu (pristup nekim "specijalnim" serverima) ili se sve svodi samo na dlc mape, koje koliko vidim planiraju da daju za dzabe.

pa dobro, ne isplati se zbog jedne igre, ali za 4eur se isplati ako ima jos neka igra da te zanima... uglavnom osim dlc-eva, dobija se taj premium status ili ti mi koji smo premium se favorizujemo kada smo na cekanju za prijem na server, I naravno hrpa battlepackova i tako tih premium skinova I sta ti ja znam...

Možda glupo pitanje, ali da li i koliko premium utiče na join-ovanje u partije, na servere (vidim da se navodi da premiumasi imaju "prioritet") i da li utiče na na dostupnost nekog specijalnog naoružanja ili neke mape (koje ne spadaju u dlc-ove) i slično? Pitam jer sam i sam u nedoumici da li da sada dok je povoljno ćapim premium ili samo basic i da čekam free dlc-ove (trenutno imam samo trial verziju).

1. Kao premijum imas prednost u pridruzivanju serveru. Na primer, ako je neki server pun i ispred tebe ceka jos jedan igrac da se prikljuci ali nije premijum ti ides ispred njega u red i u tom slucaju si prvi sledeci koji upada na server.

2. Ne utice, svi koji imaju DLC imaju pristup istom oruziju i mapama.

Ne znam koliko ce ljudi uzimati ostale DLC-ove dok traje ova promocija pa nisam siguran koliko ti je premijum isplativa investicija. Poslednji put kada sam igrao, pre oko mesec dana, imao si servere sa vanila mapama dok se serveri sa DLC mapama nalaze sporadicno. Na primer Guilin Peaks iz China Rising i Pearl Market iz Dragons Teeth se relativno cesto igraju, ostalo kako kada. Tada da me neko pita ne bih mu preporucio Premium, eventualno da se uzme vanila+Dragons Teeth. Sada ne znam kakva je situacija jer su krenuli sa ovim free dlc-ovima.

Ok, hvala na odgovorima :)

Da, besplatan je i za PC.

Ovaj zadnji dodatak totalni bullshit,wana be Batllefront Star Wars...neki lebdeći tenkovi

Ova franšiza sve gora i gora,totalni CoD sequel

Kazem ja da je vanila sasvim dovoljna

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Da,ima dve mape koje valjaju,ona kasarna kineska,sa vozom u sredini i ona kad je odron zemlje ....ovo drugo shaize

Zapravo taj Dragon Teth je dobar DLC

Poslednja izmena:
Ovaj zadnji dodatak totalni bullshit,wana be Batllefront Star Wars...neki lebdeći tenkovi

Ova franšiza sve gora i gora,totalni CoD sequel
Final Stand je prequel BF2142. Mape su onako, zapravo samo Operation Whiteout mi se sviđa.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Final Stand je prequel BF2142. Mape su onako, zapravo samo Operation Whiteout mi se sviđa.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

To je priča za malu decu.

Taj exp. je bio testing ground za SW BF i mehanike koje su se kasnije tamo pojavile. Beta testeri a niste bili ni svesni...

To je priča za malu decu.

Taj exp. je bio testing ground za SW BF i mehanike koje su se kasnije tamo pojavile. Beta testeri a niste bili ni svesni...

Bas me interesuje koje su to SW BF mehanike? Jel si ti uopste igrao SW BF i znas o cemu pricas ili cisto onako dobacis kao redovna doza pljuvanja po BF4?

Bas me interesuje koje su to SW BF mehanike? Jel si ti uopste igrao SW BF i znas o cemu pricas ili cisto onako dobacis kao redovna doza pljuvanja po BF4?

Da, stvarno, nisam primetio niti jednu slicnu mehaniku koja je uvedena u Final Stand a koja se pojavila u Battlefrontu.

Dron, railgun, hovertank.

X-wing, pick weapon, Speeder.

Dron si imao i u Dragon Teeth, samo sto nije bio leteci vec kotrljajuci. U stvari cini mi se da su u China rising uveli dronove UCAV i ono malo letece govance sto kao izvidja a u stvari sluzi za trolovanje, doduse ne kao pick up. Mada... ako se vrati jos malo film nazad i EOD bot i MAV spadaju u tu kategoriju, tu su od BF3.

Railgun? Ne shvatam, pick up oruzija imas od vanile BF4.

Poslednja izmena:
Nista od toga nema nikakve veze sa mehanikom niti napucavanjem u SW, dzabe se uopste i objasnjavas sa njim...

Ako udeš na bilo koji server,u četvorki videćeš šta se igra,najviše obično napucavanje tipa CoD

Niđe moda rush,di si osvajao točke i išo napred ko u trojki,di su se mape otvarale,sa napredovanjem....onaj Peak omiljena mi mapa u trojki,i Pariz je bio dobar

to se više neigra....sad imaš more tenkova,vetruški i ebenih aviona....i ostale mehanizacije....i svi sapmaju samo stime

Ja igram redovno(u zadnje vreme) BF4,al jedino locker mi dobar jer nema mehanizacije(i one dve kineske mape)

U BF4 nema dobrih rush mapa, cak ni Locker koji bi trebao to da bude,suvise ja stisnut na par mesta

Može se još kako flankovat u Locker,svi idu tamo di većina,u oba tima,i komot moš doć za leđa,i pokupit par dog tagova

Deca koja navikla u skupini igrat tipa CoD i to primenjuju na mnogo većim mapama,u Batlefildu

Imam problem sa bf4, kada udjem na server nemam zvuk, tj imam ali čuju se samo pucnjevi.. Vozila, koraci itd ništa se ne čuje.. Imao sam i pre tih problema ali posle 30tak sekundi sve se vratilo u normalu.. Probao sam repair game, unistalirao sve. Pa ponovo skinuo i instalirao, i ništa.. Jel imao neko sličnih problema.?

Znaci ne ucitaju ti se zvukovi i nakon recimo 10min ? Jesi li probao sa reinstalaciom audio drivera i probaj prije toga prebacivati ingame audio postavke headphones, stereo, 5.1 i to pa vidi.

Znaci ne ucitaju ti se zvukovi i nakon recimo 10min ? Jesi li probao sa reinstalaciom audio drivera i probaj prije toga prebacivati ingame audio postavke headphones, stereo, 5.1 i to pa vidi.
ne.. igram po 2h-3h bez izlaska sa srw ne vraća se.. Inace probao sve to nece.. Jedino nisam probao novi sistem,mada pre nedelju dana sam digao win 10..

Desavalo se i meni to. Nisam siguran sta je uzorok ali kada se i meni dogodili potvrdili su jos neki u igri da je bio taj problem.

Jel na kraju nema nekih grafickih modova a da te ne banuju sa servera? Napravio sam dugu pauzu i sad mi ocajno izgleda grafika, boje kao na vasaru, noc izgleda katastrofa..

Imas one sweetfx modove. Za njih nije nikada bilo banovanja ni u BF4 ni u trojci (ne znam sada haha). Pokusaj naci neki mod koji ti odgovara.

Hvala, nasao sam par dobrih.

Nazad
Vrh Dno